• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Χριστουγεννιατικη συναντηση Θεσσαλονικης. Τεταρτη 22.12.2010 στη Συμφωνια

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αμαν βρε παιδι μου! Και τωρα το εχεις σε ναρθηκα; Μεχρι ποτε θα εχεις το προβλημα; Με το ταξιδι σου τι θα γινει;

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
έχω βάλει μια τεράστια επιγονατίδα που είμαι σαν Robocop και εύχομαι μέχρι το ταξίδι να είμαι καλά.. Μου είπαν 2-3 εβδομάδες το πολύ να την φορέσω.. Ξέρω γω;;;; Αν δεν είναι αυτό γκαντεμιά τότε τι είναι;;;;

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
φτου... και ήθελα πολύ να έρθω. Δυστυχώς ξημερώματα της επομένης πετάω...φτου και πάλι.

ακομα καλυτερα που πετατε την επομενη.. θα μας μεταδωσετε λιγη απο τη θετικη σας ενεργεια.. παντως αν δεν θελετε να το ξενυχτησετε ελατε εστω για μια βολτα, θα ειμαστε εκει απο τις 9, θα χαρουμε να σας γνωρισουμε..

αχ ρε παιδιά πόσο γκαντέμα είμαι;;;; Προχθές έπαθα κάταγμα στο γόνατο και δεν μπορώ ούτε καν να το πατήσω το πόδι μου, πόσο μάλλον να έρθω μέχρι εκεί.. Αν φυσικά συνέλθω μέχρι τότε εννοείται θα με δείτε εκεί αλλιώς...... Happy new Year my friends!!!!:xmas_cheesygrin:
περαστικα σου γιαννα μου! ελπιζω να εισαι περδικι ως το ταξιδι σου στις φιλιππινες! και εννοειται αν καταφερεις να αναρρωσεις νωριτερα σε περιμενουμε!

Last edited by a moderator:

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
έχω βάλει μια τεράστια επιγονατίδα που είμαι σαν Robocop και εύχομαι μέχρι το ταξίδι να είμαι καλά.. Μου είπαν 2-3 εβδομάδες το πολύ να την φορέσω.. Ξέρω γω;;;; Αν δεν είναι αυτό γκαντεμιά τότε τι είναι;;;;
giannoula
Περαστικα.. ευχομαι να γινεις γρηγορα καλα και καλο ταξιδι να εχετε και ......εαν καταφερεις και ερθεις στην συναντηση θα χαρουμε πολυ πολυ πολυ πολυ ....:xmas_rolleyes:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Βρε Γιάννα πώς το κατάφερες αυτό κορίτσι μου; Γρήγορα περαστικά σου γιατί έχεις και ταξίδι μπροστά! Να πάνε όλα καλά μέχρι τότε.

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
παιδια υπολογιστε και μενα!!!θα ειναι η πρωτη φορα που θα ερθω σε τετοια συναντηση και ηθελα να ρωτησω αν μπορουμε να φερουμε και αλλο ατομο????

LIDA

Member
παιδια υπολογιστε και μενα!!!θα ειναι η πρωτη φορα που θα ερθω σε τετοια συναντηση και ηθελα να ρωτησω αν μπορουμε να φερουμε και αλλο ατομο????

Εννοείται και μπορείς να φέρεις άλλο άτομο!!!ευκαιρία να γίνει και μέλος!!!!:xmas_biggrin::xmas_biggrin:

Αχ βρε γιάννα, περαστικά σου και γρήγορα να τρέχεις!!!

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Λοιπον παιδια η λιστα μας εχει ως εξης

1) ΕLGEO2
2) ΕΡΣΗ + Αφεντης
3) erminathess
4) mariath
5) LIDA
6) PopiTzil
7) Renna1988 + 1

και με ερωτηματικο
?

Xontro_Mpizeli (δουλευει ως αργα)
Kon_gav +1 (ταξιδευει την επομενη)
giannoula (αναρρωνει)

καλα παμε, δηλωστε συμμετοχη και οι υπολοιποι
γιατι θα παρετε αδικαιολογητη!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Άρτι αφιχθέντες εκ Μπιχλιστάν, σε μπρονζέ απόχρωση, δέχεστε? :3483:

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
αχ βρε παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, το άτιμο το μηχανάκι με πρόδωσε!!! Φταίει βέβαια και το πολικό ψύχος που επικρατούσε εκείνη την ώρα.. Και γω θέλω πολύ να σας δω, έτσι για να μου δώσετε τις καλύτερες ευχές για ένα ταξίδι που το περιμένω τόσο καιρόοοο..... Και το 'λεγε η μάνα μου, τι τα κλείνεις τα εισιτήρια τόσο νωρίς;; Ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά;;;; ΑΑΑΑΑ ρε μάναααα....:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα