KonstantinosAlyona
Member
Ναι βρε, το διάβασα. Αυτά περί καθυστερήσεων κτλ δε μας αγγίζουν, θα αγοράζουμε κανένα κρασάκι πλέον.
Το ανέβασα ενημερωτικά, γιατί τωρα ξεκαθάρισε η Ryanair τα οφέλη της αποσκευής που κάνεις check in.Ναι βρε, το διάβασα. Αυτά περί καθυστερήσεων κτλ δε μας αγγίζουν, θα αγοράζουμε κανένα κρασάκι πλέον.
Σε μας αναφέρεσαι.Για τους ηλικιωμένους
Όχι βέβαια!! Εσυ είσαι νιάτο!!Σε μας αναφέρεσαι.
Για την αποσκευή των 10Kg που θα κανουμε check in δεν αναφέρει προς το παρόν απαιτούμενες διαστασεις και φαίνεται οτι την θεωρει κανονική αποσκευή. Στα FAQS δεν λεει κατι μεχρι στιγμής.Τελικά για τις διαστάσεις της "wheelie bag" έχουμε κάποια εικόνα ??? Γιατί δεν έχω βρει κάτι απλά μόνο την "ονομασία"¨της !!! Επίσης για την τσάντα που μπορείς να μεταφέρεις πάνω αφού αυξήθηκαν οι διαστάσεις από 35 x 20 x 20cm σε 40 x 20 x 25cm ένα backpack το πέρνουμε (με μια μικρή συμπίεση !!!) . Ρωτάω γιατί δεν έχω ταξιδέψει με Ryan και σχεδιάζω κάτι προς Χριστούγεννα .
Τελικά δεν γίνεται. Είτε αγοράζεις την 10κιλη είτε το priority. Και στην αγορά αποσκευών έχει μόνο την 20κιλη.Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω. Αγοράζω κατά τη διάρκεια της κράτησης priority boarding και δικαιούμαι να πάρω μαζί μου 10κιλη χειραποσκευη διαστασεων 55χ40χ20.
Μετά μπορώ να αγοράσω μία 10κιλη με 10 ευρώ;
Ρωτάω γιατί έτσι βγαίνει φθηνότερα η 20κιλη βαλίτσα κατά 9 ευρώ, αν την αγόραζα τη στιγμή της κράτησης και κατά 31 αν την προσέθετα μετά την κράτηση.
Ξέραμε απολύτως.Μεχρι προχθές δεν ξεραμε τι θα ισχυει με τα υγρά
Κάποιοι το ξέραμε και το υπερασπιστήκαμε εξαρχής και κάποιοι το αμφισβήτησαν γιατί δεν πίστευαν ότι θα αντιμετωπίζονταν πλέον η χειραποσκευή τους ως κανονική βαλίτσα που παραδίδεται στο check in desk και συνεπώς θα ισχύουν οι γνωστοί όροι μεταφοράς υγρών...Ξέραμε απολύτως.