• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Χειραποσκευή Ryanair

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Θα δειξει τι κ πως θα γινει... παντως εμενα με ενοχλουν οι συνεχεις αλλαγες στην προσπαθεια της να βγαλει φραγκα. Επισης οτι στις τιμες που θα βλεπω θα πρεπει να προσθετω 20€, και το οτι δε θελω να πηγαινω κ να στηνομαι στις ουρες των check in κ μετα στις ουρες για τον ελεγχο. Χαλια
Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις στις ουρές των check in εάν δε θέλεις να επωφεληθείς από αυτήν τη δυνατότητα ....
Θα αγοράζεις έγκαιρα το priority boarding με 6€/διαδρομή, θα έχεις 2 χειραποσκευές όπως πριν (μια μικρή και μια μεγάλη) και δε θα κάνεις check in βαλίτσα 10 kg.
Απλά τα πράγματα...

orck

Member
Ναι αλλα τα υγρα ειναι επικινδυνα να εκραγουν μονο στην καμπινα και οχι στο αμπαρι; Υποτιθεται οτι δεν θελουν να κουβαλαμε υγρα γιατι μπορει να βαλει καποιος εκρηκτικα και να ριξει το αεροπλανο. Ο κινδυνος αυτος ειναι μονο στην καμπινα; Δεν καταλαβαινω

Last edited:

pink cloud

Member
Επειδη δεν ξερουμε πως θα πανε τα πραγματα, τι θα κρατησουν κ τι θα αλλαξουν, τα πιανω ολα. Παντως μου φαινεται ακυρο να κρατησουν το priority με 6€ και να εισαι ανετος με τις 2 χειραποσκευες χωρις αναμονες κλπ κ να κοστιζει 8ή 10€ για το check in, με οτι αυτο συνεπαγεται. Θα δουμε

Που κ παλι εμενα που θα πηγαινω οπως πηγαινα μου, χωρις check in βαλιτσας, μου φορτωνουν 12€ αυξηση στην τιμη εισιτηριου (+την θεση που επιλεγω παντα). Αλλιως 16€+θεση. Απλα παυει στο δικο μου κεφαλι να ειναι low budget αεροπορικη μ'αυτα κ μ'αυτα.

Last edited by a moderator:

pan82

Member
Επειδη δεν ξερουμε πως θα πανε τα πραγματα, τι θα κρατησουν κ τι θα αλλαξουν, τα πιανω ολα. Παντως μου φαινεται ακυρο να κρατησουν το priority με 6€ και να εισαι ανετος με τις 2 χειραποσκευες χωρις αναμονες κλπ κ να κοστιζει 8ή 10€ για το check in, με οτι αυτο συνεπαγεται. Θα δουμε
Εξαρτάται τι θεωρεί ανεση όμως ο καθένας, γιατί αν πχ κανει 8€ κανονική βαλίτσα 10κιλη που βαζεις μεσα τα υγρα σου, τη παραδιδεις στο check in χωρις αγχος διαστάσεων και χωρς να τη κουβαλάς πάνω σου το προτιμω για 2€ επιπλέον μόνο

pink cloud

Member
Εννοειται οπως βολευεται ο καθενας! Αλλα εγω προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα με τις διαστασεις, η βαλιτσα μου ειναι 4τροχη, και μονιμως στο γυρνα ειμαι στα ορια των κιλων με τα ml κ τα πραγματα που αγοραζω απ'εξω. Οποτε καταλαβαινεις οτι ταξιδιωτες σαν εμενα, θα πληρωσουμε το ιδιο ακριβως πραγμα αρκετα παραπανω.
Επομενως δεν δελεαζομαι για καποια ml παραπανω να φαω αναμονες στο check in, στον ελεγχο κ στον ιμαντα. Οπως κ να εχει, οτι προτιμαει κανεις!

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ναι αλλα τα υγρα ειναι επικινδυνα να εκραγουν μονο στην καμπινα και οχι στο αμπαρι; Υποτιθεται οτι δεν θελουν να κουβαλαμε υγρα γιατι μπορει να βαλει καποιος εκρηκτικα και να ριξει το αεροπλανο. Ο κινδυνος αυτος ειναι μονο στην καμπινα; Δεν καταλαβαινω
Τι δεν καταλαβαίνετε βρε παιδιά; Επειδη η Ryanair αποφάσισε να χρεώνει 8 € την βαλιτσα των 10kg θα αλλαξουν οι όροι μεταφοράς αποσκευων στα αεροδρόμια;
Οπως μπορούσατε να μεταφέρετε υγρά στην βαλιτσα των 20 kg, ετσι θα μπορειτε να μεταφέρετε υγρά και στην βαλιτσα των 10kg που θα παραδώσετε στο γκισέ.
Δεν θα είναι πια χειραποσκευή καμπίνας...
Απλά και λογικά πράγματα!

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Αυτη τη στιγμη, οι επιβατες με προτεραιότητα στις πτησεις της ryanair ειναι τουλαχιστον 60-,70 ,σε πολλες περιπτωσεις 80 . Δε μπορει να ειναι πανω απο 95. Αναγκαστικά λοιπον θα πρεπει οι υπολοιποι να αγορασουν την χειραποσκευη. Η χειραποσκευη αυτη θα πρεπει να ειναι αυστηρα 10 κιλα, αφου θα ζυγιζεται και στις σωστες διαστασεις αφου θα υπαρχει sizer και στο τσεκ ιν. Οτιδηποτε διαφορετικο χρεωνεται. Πολυ εξυπνη κινηση.

panpan

Member
Η χειραποσκευη αυτη θα πρεπει να ειναι αυστηρα 10 κιλα, αφου θα ζυγιζεται και στις σωστες διαστασεις αφου θα υπαρχει sizer και στο τσεκ ιν. Οτιδηποτε διαφορετικο χρεωνεται. Πολυ εξυπνη κινηση.
Σωστά.Μέχρι τώρα σίγουρα ήταν παραπάνω από 10 κιλά και το περνούσαμε έτσι.Τώρα 11 κιλά και πλερουά.
Ένα πόντο παραπάνω και να μην μπαίνει στο κουτί,πλερουά.
Πολύ έξυπνη κίνηση ,για την Ραυαν φυσικά.
Βλέπω κλάματα στους γκισέδες και παράπονα και καταγγελίες από επιβάτες.Θα ανοίξουν καμιά δεκαριά καινούρια τόπικ για το πόσο απατεώνες είναι στην εταιρεία που για δυο ψωροεκατοστά και 1,5 κιλό παραπάνω ήθελαν
το χψ ποσό.

pink cloud

Member
Elena2508 δεν υπαρχει λογος να μιλας με αυτο τον τροπο, κουβεντα κανουμε. Το παιδι δεν λεει καν αυτο που λες! Ουτε ειπαμε οτι θα αλλαξει κανενας κανονας. Chill

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Elena2508 δεν υπαρχει λογος να μιλας με αυτο τον τροπο, κουβεντα κανουμε. Το παιδι δεν λεει καν αυτο που λες! Ουτε ειπαμε οτι θα αλλαξει κανενας κανονας. Chill
Αυτό λέω και εγώ... κουβέντα κάνουμε και εξηγούμε ότι δεν θα αλλάξουν οι όροι μεταφοράς υγρών σε αποσκευή που κάνεις check in είτε είναι 10 kg είτε είναι 20 kg... Εάν υπήρχαν οι ίδιες πιθανότητες ανάφλεξης υγρών στην καμπίνα του αεροσκάφους και στο χώρο αποσκευών του αεροσκάφους, τότε προφανώς δε θα μας άφηναν να κουβαλάμε κρασιά στις μεγάλες βαλίτσες μας... cool down :)

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ψάξτε λίγο πως άρχισε η απαγόρευση των υγρών στις χειραποσκευές!
Εύφλεκτα υλικά δεν επιτρέπονται ούτε στις αποσκευές που δίνουμε στο check in.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ψάξτε λίγο πως άρχισε η απαγόρευση των υγρών στις χειραποσκευές!
Εύφλεκτα υλικά δεν επιτρέπονται ούτε στις αποσκευές που δίνουμε στο check in.
Για ποιο λόγο να ψάξω? Αυτά που βάζαμε μέχρι τώρα στις βαλίτσες μας αυτά θα βάζουμε....
Η κολόνια, ο αφρός και οι κρέμες μου δεν είναι εύφλεκτα υλικά...
Δεν είπαμε ότι θα βάζουμε και μπετόνια βενζίνης στη βαλίτσα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom