pattyyy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- χμ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- νότια αφρική
Πολύ μου αρέσει αυτή η live ανταπόκριση! Σου εύχομαι αύριο να νιώθεις καλύτερα για να απολαύσεις περισσότερα την τελευταία σας βραζιλιάνικη μέρα!
αν και κανονικά δεν ρωτάμε σε ιστορίες άλλου ούτε και δύο φορές το ίδιο..για 1η φορά δικαιολογείσαι..γεια σας ! ειμαι κανουριος στο φορουμ και συνχωρεστε με για τα πιθανα μου λαθη...σκοπευω να ταξιδεψω και εγω στην βραζιλια και θα ηθελα να μου προτεινετε αεροπορικες εταιριες..φιλοι μου μου προτειναν lufthansa και iberia..για την iberia ομως η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακουσει τα καλυτερα απο θεμα ασφαλειας...εχετε να μου προτεινετε καποια αλλη εταιρια? δεν με ενδιαφερει η τιμη και τα stop over..σας ευχαριστω για τον χρονο σας
Σταμάτα να μετατρέπεις όλα τα θέματα σε κωμωδία...η λογική λεει Alitalia. ολοκαίνουρια Airbus 330, άνετα, άψογο φαγητο, ατομικές οθόνες, ακρίβεια στις πτήσεις.
εγώ γι αυτές που μιλάω τις έχω ταξιδέψει. οπότε μάλλον δεν σε συμφέρει να μιλάς εδώ.Σταμάτα να μετατρέπεις όλα τα θέματα σε κωμωδία...
Μπορείς να διευκρινίσεις στο φιλοθεάμον κοινό (...), με τι εταιρία ταξίδεψες εσύ για τη Βραζιλία?εγώ γι αυτές που μιλάω τις έχω ταξιδέψει. οπότε μάλλον δεν σε συμφέρει να μιλάς εδώ.
ειδικά στη γραμμή αυτή σκίζει. αεροσκάφη του κουτιού. πρώτα ταξίδεψε και μετά μίλα. σταμάτα να αναπαραγάγεις φήμες που άκουσες από το μπάρμπα μήτσο.
συγνώμη αλλά δεν πάνε όλοι business. που και πάλι υπάρχουν καλύτερες εταιρείες πχ. Qatar.