makisg
Member
μπράβο σου βρε ρενάτα,στα παραπάνω σχόλια που μιλούσαν όλο για ζυγούρια και τραγιά δεν έλεγες τίποτα,τα σαλιγκαράκια μου σε πείραξαν????ειμαι ζωοφιλη αποκλειεται να ανακατευτώ με τις ορεξεις σου Μακη
μπράβο σου βρε ρενάτα,στα παραπάνω σχόλια που μιλούσαν όλο για ζυγούρια και τραγιά δεν έλεγες τίποτα,τα σαλιγκαράκια μου σε πείραξαν????ειμαι ζωοφιλη αποκλειεται να ανακατευτώ με τις ορεξεις σου Μακη
τι να κάνω φίλε σουδιάνε,ήταν επιθυμία της γυναίκας μου,μόλις βάλει πτήση η Ράιαν να πάμε ένα διήμερο στα Χανιά.πάντως ευχαριστώ πολύ για την ιδέα και την πρόταση να τα μαζέψουμε μαζί.αφού θέλεις να πας στα Χανιά και δεν έρχεσαι Ηράκλειο να πάμε να τους βρούμε μαζί να πάρεις και στη Θεσ/κη.....
οτιδήποτε κινειται Μακη μου!!μπράβο σου βρε ρενάτα,στα παραπάνω σχόλια που μιλούσαν όλο για ζυγούρια και τραγιά δεν έλεγες τίποτα,τα σαλιγκαράκια μου σε πείραξαν????
εγώ πάντως ακίνητα θα τα φάω.οτιδήποτε κινειται Μακη μου!!
Για πείτε, με ενδιαφέρει και μένα. Θα πάω αρχές Ιουνίου για 6 μέρες.Για διαμονή, προτείνει κανείς κάτι???
Πλατανιά ή Αγία Μαρίνα. Θέλουμε κάτι σε στυλ resort. Με πισίνα, εστιατόριο, κήπους κτλ. και να είναι κοντά στα Χανιά για να μη μας φάνε οι δρόμοι. Μέχρι 5-6 km είναι καλά.Μarlin σε ποια περιοχη θες να μεινεις?
και τα δυο μερη ειναι πιο μακρια απο 5-6 Km αλλα εχουν πολλα δρομολογια λεωφορειων συνεχως.Πλατανιά ή Αγία Μαρίνα. Θέλουμε κάτι σε στυλ resort. Με πισίνα, εστιατόριο, κήπους κτλ. και να είναι κοντά στα Χανιά για να μη μας φάνε οι δρόμοι. Μέχρι 5-6 km είναι καλά.