Μόλις χθες γύρισα από τα μαγευτικά Χανιά! Μείναμε στο:
http://www.creta-palm.gr/
και ήταν όλα υπέροχα. Πρωινό πολύ πλούσιο, δωμάτιο πεντακάθαρο με καθημερινό housekeeping, θέα στην κρυστάλλινη πισίνα, ευγενέστατο προσωπικό. Το βγάλαν σε προσφορά στην Booking και μας βγήκε με 60€ τη βραδιά.Αν και έχει λίγες (5-6) θέσεις πάρκινγκ μπροστά στην είσοδο, πάντα βρίσκαμε.
Tην επομενη φορα...θα εχεις περισσοτερες μερες και περισσοτερες επιλογες....και απο Ρεθυμνο πλευρα εννοειτε ....έχει μερικές ώρες που επιστρέψαμε,η σύζυγος και εγώ,από την πανέμορφη Κρήτη. μπορεί η διάρκεια του ταξιδιού να ήταν μικρή, αλλά οι εικόνες,οι γεύσεις και οι μυρωδιές της Κρήτης δεν παίζονται.
το είχα δηλώσει άλλωστε, ότι μόλις ξεκινήσουν τα δρομολόγια της ραιαναιρ από θεσ/νίκη-Χανιά θα είμαι από τους πρώτους που θα έρθω στην Κρήτη.
σ'αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τη φίλη μου rethimno που με τις οδηγίες της και τις υποδείξεις της αξιοποιήσαμε στο έπακρον τις δύο μέρες που μείναμε στο νησί.
Ειχαν κοσμο οι πτησεις;έχει μερικές ώρες που επιστρέψαμε,η σύζυγος και εγώ,από την πανέμορφη Κρήτη. μπορεί η διάρκεια του ταξιδιού να ήταν μικρή, αλλά οι εικόνες,οι γεύσεις και οι μυρωδιές της Κρήτης δεν παίζονται.
το είχα δηλώσει άλλωστε, ότι μόλις ξεκινήσουν τα δρομολόγια της ραιαναιρ από θεσ/νίκη-Χανιά θα είμαι από τους πρώτους που θα έρθω στην Κρήτη.
σ'αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τη φίλη μου rethimno που με τις οδηγίες της και τις υποδείξεις της αξιοποιήσαμε στο έπακρον τις δύο μέρες που μείναμε στο νησί.
έχει μερικές ώρες που επιστρέψαμε,η σύζυγος και εγώ,από την πανέμορφη Κρήτη. μπορεί η διάρκεια του ταξιδιού να ήταν μικρή, αλλά οι εικόνες,οι γεύσεις και οι μυρωδιές της Κρήτης δεν παίζονται.
Ειχαν κοσμο οι πτησεις;
Ειχαν κοσμο οι πτησεις;