kukilia
Member
Γε
Γεια σου αγαπητε,τι να πω εισαι απολυτα κατατοπιστικος,εσυ τη γνωμη σου μου δίνεις, κ εγω απο το φορουμ αυτό ζηταω.Μετά τα βαζω κατω κ βλεπω πως κινουμαι,συμφωνα με τους χαρακτηρες κ τη διαθεση μας.Λοιπον αυτο εβλεπα κι εγω πως εκει κατω κινεισαι καλα με βαπορακι η μηχανακι για τα περιχ αυτο το βλέπουμε εκει,οποτε μετά απο τις πρωτες μερες που κ για μπαλο κ φαλασσαρνα δεν ειναι αναγκαιο το ι.χ, μπορω να το νοικιασω μονο Χανιά τις τελευταιες μερες για χερσονησο,σειταν λιμανια κλπ...Λεω τωρα..μη με λιντσαρετε
Οκ
Και να νοικιάσεις αμάξι από Παλαιόχωρα, δεν ξέρω πού θα πας. Αν και θα μπορούσες μέσα από ένα όχι και τόσο καλό δρόμο να πας Ελαφονήσι (από την Παλαιόχωρα εννοώ). Επίσης θα μπορούσες να πας στη Σούγια με αυτοκίνητο για μπάνιο από την Παλαιόχωρα, αλλά..
Δεν ξέρω, στη θέση σας θα προτιμούσα να νοίκιαζα ένα μηχανάκι να πάω στις κοντινές στην Παλαιόχωρα παραλίες (Κριός κ.α.), έτσι για μια μέρα. Και μετά με το καραβάκι μέχρι Αγία Ρουμέλη για παράδειγμα, ενοικίαση κανό για να χαρείτε 2-3 κοντινές ερημικές παραλίες, και αν θέλετε και στάση στην επιστροφή για βουτιά και καφεδάκι στη Σούγια ας πούμε. Ή ακόμη και να μένατε στην Αγία Ρουμέλη μια νύχτα και να γυρίσετε την επομένη. Οι επιλογές είναι πολλές, εξαρτάται από εσάς το ακριβές πρόγραμμά σας
Εμείς είχαμε και αυτοκίνητο και φουσκωτό γιατί έτσι μετακινηθήκαμε από Χανιά, δε νοικιάσαμε κάτι. Αν μετά επιστρέψετε για διαμονή και στα Χανιά, μπορείτε εκεί να νοικιάσετε αυτοκίνητο για κάποιες μέρες, να πάτε μέχρι το Ρέθυμνο, σε ταβερνάκια έξω από τα Χανιά κτλ.
Ελπίζω μη σας μπέρδεψα περισσότερο
Γεια σου αγαπητε,τι να πω εισαι απολυτα κατατοπιστικος,εσυ τη γνωμη σου μου δίνεις, κ εγω απο το φορουμ αυτό ζηταω.Μετά τα βαζω κατω κ βλεπω πως κινουμαι,συμφωνα με τους χαρακτηρες κ τη διαθεση μας.Λοιπον αυτο εβλεπα κι εγω πως εκει κατω κινεισαι καλα με βαπορακι η μηχανακι για τα περιχ αυτο το βλέπουμε εκει,οποτε μετά απο τις πρωτες μερες που κ για μπαλο κ φαλασσαρνα δεν ειναι αναγκαιο το ι.χ, μπορω να το νοικιασω μονο Χανιά τις τελευταιες μερες για χερσονησο,σειταν λιμανια κλπ...Λεω τωρα..μη με λιντσαρετε
Οκ
Οκ μου τα χεκαθαρισες ακομα καλυτεραΑπό Χανιά για Ελαφονήσι πας μια χαρά, κανονικός δρόμος είναι. Η δυσκολία είναι από Ελαφονήσι για Κριό Παλαιόχωρας (ή αντίστροφα, όπως είπα παραπάνω). Είναι χωματόδρομος. Αλλά προσωπικά βάζω το αμάξι μου όπου να 'ναι, σιγά μην κολλήσω για το ενοικιαζόμενο.
Νομίζω ότι τα Φαλάσαρνα είναι κλάσεις ανώτερη παραλία από το Μπάλο, αλλά γούστα είναι αυτά. Ο Μπάλος μου αρέσει για να τον φωτογραφίζω από ψηλά, αλλά αν μιλάμε για μπάνιο, δεν μπορώ τις ρηχές θάλασσες. Το Ελαφονήσι από την έξω πλευρά μου αρέσει γιατί δε μυρίζουν τα φύκια, όπως στο Μπάλο.
Καλή εποχή πάτε, χωρίς πολλή ζέστη και χωρίς τον πάρα πολύ κόσμο. Αν και εκεί στα νότια, αχ αυτά τα νερά του Λιβυκού.. Θα με θυμηθείς
Last edited by a moderator: