LULLU
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- το ψαχνω....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νιγηρας-Μαλι
Καλως να ορισεις στα μερη μας..Το ΚΤΕΛ Χανια-Σφακια υπηρχε παντα. Απο Σφακια πας με το καραβι Γαυδο.. καθε Τριτη Παρασκευη και Κυριακη.., ο καιρος τωρα ειναι αλλο θεμα..., πικρο...τα καραβακια ειναι μικρα και ευκολοκουνητα... Μπορεις δε και απο Αγια Ρουμελη και απο Παλαιωχωρα να παρεις το καραβι για Γαυδο..μην ξεχασεις ενα κουτι δραμαμινες ...Καλησπερα παιδια, να μαι κ γω, σας διαβαζω μερες, ακομα κι αν περασαν χρονια απο το πρωτο μυνημα της βαρσα, μοιαζει να γραφτηκαν ολα χθες, κ μεις οι καινουργιοι σας Χιιοευχαριστουμεεεε....
Ενδιαφερομαι Σεπτεμβρη να ερθω διακοπουλες με τον φρεσκο συζηγουλη μου...15-25/9.
Μου χει πεσει η μασελα με το ποσα χερετε για τον υπεροχο τοπο που ζειτε..Μπραβο κ παλι μπραβο.
Φτιαχνω με βαση ολων οσων διαβασα ενα προγραματακι το οποιο θα κοινοποιησω συντομα για συμβουλες ...Προς το παρον ομως, για Γαυδο εχω ενα / δυο ερωτηματα.. ειδα πως βαλανε ΚΤΕΛ απο Χανια/Σφακια/Γαυδο.. χερετε εαν λειτουργει καλα? (ισως το χει χρονια,εγω τωρα το ειδα, μενω εχωτερικο...)
Ζοριζουν τα μελτεμια 18/20 Σεπτεμβρη εκει κατω? Ρισκαρω να χασω την πτηση επιστροφης στις 25/9???ευχαριστω.