kukilia
Member
Εχμμ.. Αν υποθέσουμε ότι φτάνεις απόγευμα-βράδυ στην Παλαιόχωρα μετά το Ελαφονήσι, την επόμενη περιπλανιεσαι στις εκεί παραλίες, τη μεθεπόμενη καραβάκι για Αγία Ρουμέλη και Καλόγηρο-Μάρμαρα, μπορείς την τέταρτη να κινηθείς προς Χανιά και να μείνετε εκεί αλλα 4 βράδια. Εκτός αν σκοπεύετε να μείνετε νύχτα και στην Αγία Ρουμέλη ας πούμε, τότε αλλάζει.
Θα έχετε αρκετά πράγματα να κάνετε και αρκετές επιλογές και από Χανιά, τις παραλίες στο Ακρωτήρι (Σεϊτάν λιμάνια πηγαίνετε μέρα και ώρα που θα αποφύγετε την πολυκοσμία), τη λίμνη Κουρνά και τις πηγές Αργυρούπολης προς Ρέθυμνο, και διάφορα άλλα ανάλογα την όρεξή σας Αν υπάρχει όρεξη, ξεκινάτε κι ενα πρωί από Χανιά εφοδιασμένοι και οδηγείτε περίπου 90 λεπτά για ολοήμερη εκδρομή στα νότια του νομού Ρεθύμνου, παραλία Τριόπετρα για παράδειγμα, ή Πρέβελη,ή,ή....πολλές φανταστικές επιλογές...Δηλώνω ερωτευμένος με νότιο Ρέθυμνο, το παραδέχομαι
πολυ ωραια μου τα λες, ο μακαρονας μου δεν ειναι λατρης των χιλομετρων δυστυχως, κ ως τωρα ευτυχως εχει κανει λιγες ερωτησεις για το τι προγραμμα του ετοιμαζω...οχι τοσο γιατι ο κακομοιρουλης δε με χερει καλα,οσο για το οτι με εμπιστευεται οτι φτιαχνω κατι το χαλαρο.... Οντως Ελλαδα η οδηγηση ειναι δικια μου, μα δεν σου κρυβω πως για το νησι αυτο, εχω μια αμυδρη ανησυχια....χαχαχα...Πρεβελη ειχα παει με τις κολλητες απο το λυκειο στο μακρινο......και τοτε ηταν που ειπα...Την επομενη φορα νοικιαζω αμαχι και για 25 μερες μονο κρητη...Τωρα περασε μια 20ετια, κ παω Κρητη για 10 μερες μετα απο 2 χρονια τρεχιματος για πολλαπλους λογους..οποτε ειπα να περιοριστω λιγο. Δε θα σε χεχασω για τη Ροδο κ Φυσικα για την επομενη φορα στην Κρητη.