KonstantinosAlyona
Member
Εεεε;;; Έλα πες αλήθεια...να τα ξέρω κι εγώ όταν έρθει ο καιρός να ξαναμείνω μόνιμα Χανιάγινεται πανικος..
Εεεε;;; Έλα πες αλήθεια...να τα ξέρω κι εγώ όταν έρθει ο καιρός να ξαναμείνω μόνιμα Χανιάγινεται πανικος..
Να απαντήσω να φανώ έξυπνος (ή κορόιδο ). Νομίζω ότι το πρώτο είναι στο Κολυμπάρι, το δεύτερο στο Βάμο, το τρίτο στον Αποκόρωνα, το τέταρτο κοντά στη Γεωργιούπολη πηγαίνοντας για Ρέθυμνο..Τα θυμάμαι σωστά, βρε φίλοι Κρητικοί;;LULLU παραθέτω από το σαιτ που έβαλες.
Είναι κάποιο από αυτά στο Φουρνάδο Γραμβούσας;
- 29 Αυγούστου, του Ιωάννου του Προδρόμου: Ροδωπού Γκιώνας, Δουλιανά, Στύλος ,Κουρνάς
ο Γκιωνας ειναι αλλου.. γαι δες εδω οδηγιες για το πως πας και που βρισκεταιLULLU παραθέτω από το σαιτ που έβαλες.
Είναι κάποιο από αυτά στο Φουρνάδο Γραμβούσας;
- 29 Αυγούστου, του Ιωάννου του Προδρόμου: Ροδωπού Γκιώνας, Δουλιανά, Στύλος ,Κουρνάς
Στα Ροδωπου κοντα ειναι ο Γκιωνας απο εκει περνας , τωρα παει και δρομος αλλα γινεται χαμοςΝα απαντήσω να φανώ έξυπνος (ή κορόιδο ). Νομίζω ότι το πρώτο είναι στο Κολυμπάρι, το δεύτερο στο Βάμο, το τρίτο στον Αποκόρωνα, το τέταρτο κοντά στη Γεωργιούπολη πηγαίνοντας για Ρέθυμνο..Τα θυμάμαι σωστά, βρε φίλοι Κρητικοί;;
Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις παιδιά.Στα Ροδωπου κοντα ειναι ο Γκιωνας απο εκει περνας , τωρα παει και δρομος αλλα γινεται χαμος
Βαμος Στυλος Κουρνας ειναι απο την αλλη πλευρα ανατολικα που ολο και καποιο Γιαννη θα γιορταζουν και αυτοι..
Το Αντιγονη ειναι μια παλια ψαροταβερνα στο λιμανι διπλα στον ιΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ πολυ καλο και τσουκτερο επισης. Ο Μαρμαριτσακης ειναι ενα πατζατζιδικο μεσα στη αγορα για τους ξενυχτηδες ...Καλησπέρα και πάλι.
Με ενημέρωσαν ότι σήμερα σε μία εκπομπή αναφέρθηκαν δύο ταβέρνες στα Χανιά τις οποίες και δεν έχω δει καθόλου στο φόρουμ , ή μπορεί να αναφέρθηκαν αλλά να μου ξέφυγαν.
Είναι το εστιατόριο Αντιγόνη και το εστιατόριο Μαρμαριτσάκης, τα έχει δοκιμάσει κανείς;