jose
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Tokio
νασται καλα παιδια ευχαριστω
Καλως ηρθες στη πατριδα σου Μανωλη.....ελπιζω να ειχατε καλο ταξιδι....το ραντεβου στο Ρεθυμνο ισχυει...θα τα πουμε τη Κυριακη....ετσι...να ζηλευουν και καποιοι αλλοιΚαλησπερα απο Χανια!!!!
Και μηδενιζονται προς το τελος που ειναι η 2η συναντηση στην εδρα μου....τωρα που πηραμε φορα....και μαθαμε τη τεχνη....και πηραμε και μπραβο..... αδικα επεσε τοσο φωτογραφικο υλικο????Παιδια οσοι ειναι για Χανια με πλοιο τα εισητηρια λιγοστευουν επικινδυνα ειδικα γυρω στον 15αυγουστο.
Σπευστε εγκαιρως.
Ευχαριστω Ευη!!!! Τα λεμε απο κοντα αυριο!!!Καλως ηρθες στη πατριδα σου Μανωλη.....ελπιζω να ειχατε καλο ταξιδι....το ραντεβου στο Ρεθυμνο ισχυει...θα τα πουμε τη Κυριακη....
κι΄εγώ πελάτης του Βορεινού αλλά που να το βρεί Εύα εκεί που βρίσκεται!!!ταβερνακι φοβερο,αιδονησος στο γερανι.ζαχαροπλαστεια πολλα και καλα, ενα οχι και τοσο κεντρικο,αλλα παραδοση,ο βορεινος στα δικαστηρια.ο ιορδανης ειναι κατακεντρο,ρωτα οταν θα βρεθεις εκει.καλη διαμονη!
καλώς ρωτάς γιατί τα πανηγύρια έχουν πάντα ενδιαφέρον.ρε παιδιά να ρώτησω κάτι άσχετο.
παίζει κάνα πανηγύρι τις ημερομηνίες που θα παω?
θα είμαι κρήτη από τις 22/8 - 25/8 στον άγιο νικόλαο,
από τις 26/8 - 31/8 νομο χανιών και μετά πάλι από τις 1/9 - 5/9 θα είμαι πάλι άγιο νικόλαο...
γνωρίζει κανεις αν υπάρχει κάνα πανηγύρι?
thanks