manolism
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Ευχαριστω για τις πληροφοριες!!! Ευη ησουν πολυ κατατοπιστικη!!! Διοτι οι διευθυνσεις βοηθουν πολυ!!!
jose δεν θα το ελεγα πανηγυρι...αλλα κατα πασα πιθανοτητα στις 23 Αυγουστου Κυριακη θα εχουμε τη 2η συναντηση Τραβελστοριστων στο Ρεθυμνο....μάλλον δεν θα πετύχω κάποιο αξιόλογο πανηγύρι... :roll:
jose δεν θα το ελεγα πανηγυρι...αλλα κατα πασα πιθανοτητα στις 23 Αυγουστου Κυριακη θα εχουμε τη 2η συναντηση Τραβελστοριστων στο Ρεθυμνο....
Επειδη θα ερθει απο τη Ζακρο το τιμωμενο μας προσωπο....εσυ θα εισαι στο Αγιο Νικολαο....καλο θα ειναι να ερθεται παρεουλα
Για τη πρωτη συναντηση μπορεις να ενημερωθεις και φωτογραφικο υλικο εχουμε απο το τοπικ που εχουμε ανοιξει
Για τα υπολοιπα πανηγυρια που ζητησες αν γινονται στις συγκεκριμενες ημερομηνιες σιγουρα θα σε ενημερωσουν
Απλα απαιχτο!!!! Φαγητο φανταστικο σε παρα πολυ καλες τιμες!!! Αξιζε τον κοπο!!! Οποιος βρεθει Χανια να παει υποχρεωτικα!!! Και βεβαια για γλυκο στην Κουκουβαγια!!!Mανωλη θα σου προτεινω μεσα στα Χανια το Ταμαμ στη παλια πολη Ζαμπελιου 49...γευσεις ψαγμενες απο Κρητη και Μικρασιατικες.....
μόνο με taxi.μοιραστείτε έναν ταρίφα και θα φτάσετε σε μιά ώρα στο λιμάνι παλαιόχωρας..μπορεί να βρείτε και άλλους,έξω απο το κτέλ χανιων.κρητικοι και κρητικοπουλες τη βοηθεια σας παρακαλω!!!φτανω χανια
Στο πανηγυρι στις Λιμνες ειχα παει κι εγω!! Γιορτη ρακης το ελεγαν και γινοταν το σωσε αφου γιορταζαν τα 20 χρονια του συλλογου! Δεν προλαβαινες να αδειασεις ποτηρι και πιατο και στα ξαναγεμιζαν Μας εχει μεινει αξεχαστο!πανηγύρι - γλέντι είναι, σουβλάκια και τέτοια... τουλάχιστον στον άγιο νικόλαο και στις λίμνες που έχω πάει έτσι τo λένε...
renata ευχαριστω,ελπιζω να βρεθω τυχερη.μόνο με taxi.μοιραστείτε έναν ταρίφα και θα φτάσετε σε μιά ώρα στο λιμάνι παλαιόχωρας..μπορεί να βρείτε και άλλους,έξω απο το κτέλ χανιων.
ε όχι και για τα πανηγύρια,γενικά εδώ,είμαστε για τα πανηγύρια!!!
ας πω κι εγω με την σειρα μου τις εντυπωσεις μου, για τους επομενους επισκέπτες της περιοχής:κι΄εγώ πελάτης του Βορεινού αλλά που να το βρεί Εύα εκεί που βρίσκεται!!!
Zaχαροπλαστεία που λειτουργούν πάνω απο 60 χρόνια, είναι του Τζεδάκη και ο Κρόνος
κοντά στην αγορά. Σ΄αυτά δοκίμασε και χανιώτικους λουκουμάδες, γιατί τη μπουγάτσα
την έχουν πολυ μικρύνη τη μερίδα της τελευταία.!!!!
στη πόλη μέσα αν χρειαστείς ταβέρνα, πήγαινε και σ΄αυτά που είναι μέσα στη αγορά, έχουν σε βιτρίνα τα κρητικά μενού.