Καποια εταξε φωτο απο εκει που πηγε....αλλα δεν βλεπω φως!!!
Η παραλία του Γλάρου και το Καλαμάκι στους Αγ. Αποστόλους. Ίδε "ιστορία της παραλίας"...
Βλέπεις τα δενδράκια αριστερά; είναι εκεί που γράφω για τα ειδύλια.
στο βάθος φαίνεται μια άλλη χερσόνησος. μεταξύ των δύο αυτών υπάρχει λιμανάκια για βάρκες και καίκια και πάνω ακριβώς το "Πανόραμα" από τα πρώτα ξεν/χεια της περιοχής, που πηγαίναμε τις φίλες μας για παγωτό στο "μπαλκόνι" του δίπλα στη πισίνα και ρεμβάζαμε το πέλαγος!!!μα τι μούφερες μεσημεριάτικα; πάω για ξάπλα!!!!!!!
Oντως τα νερα εμοιαζαν με Βορειο Πολο ,ηταν πεντακαθαρα και κρυσταλο εχω και φωτο να κατεβασω ,ειδα ολο το Ρεθυμνο να παρελασει μπροστα μου , στη ταβερνα δεν πηγα, και ειχε απνοια παντου...γι αυτο οι φωτο δεν ηταν τοσο καθαρες.....Βλέπετε κάτι μαύρα στη θάλασσα αυτή; Τι είναι; εκεί στείλαμε τη φίλη μας;
Ααα πήγες και στη Σούδα Ρεθύμνου Εύη;Μου αρέσει πολύ εκεί. Μεγάλη πλαζ
λίγος κόσμος, οικογενειακή ταβέρνα, μόνο που τα νερά είναι παγωμένα συνήθως
και φυσάει πολύ.
Πήγα πρίν δυο χρόνια eva, αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος από φιλοξενία, γιατί όσοι έχουν επιχειρήσεις εκεί είναι από άλλα μέρη, δεν υπάρχει η "ατμόσφαιρα" του χωριού. Τα οικονόμησαν κι΄αυτοί!! ενώ παλιότερα ήταν μόνο μια -δυο ταβέρνες και ένα οτέλ. Φχαριστηθήκαμε όμως πεζοπορία από το πίσω μέρος που πάει στον Φοίνικα (χωριό και πλάζ) και κολυμπώντας φτάσαμε στη σημείο που καταλήγει το φαράγγι της Αράδαινας.οποιος εχει μια μερα ελευθερη εγω θα του προτεινα το λουτρο!
ακομα και σε αυτους που μενουν κρητη και θελουν λιγο να χαλαρωσουν το λουτρο ειναι καταπληκτικο.εχει καταγαλανα νερα,πεντακαθαρα και δεν εχει καθολου φασαρια!
και πως να εχει βεβαια αφου δεν εχει δρομο????
θα ανεβασω φωτο!
Χαίρομαι που σε συγκίνησε, τα συγχαρητήρια στο συγγραφέαΖανικο τελειο μπραβο σου που μας ξαφνιασες ευχαριστα.....περιμενουμε και αλλα σιγουρα θα εχεις και αλλες εκπληξεις....
οποιος εχει μια μερα ελευθερη εγω θα του προτεινα το λουτρο!
ακομα και σε αυτους που μενουν κρητη και θελουν λιγο να χαλαρωσουν το λουτρο ειναι καταπληκτικο.εχει καταγαλανα νερα,πεντακαθαρα και δεν εχει καθολου φασαρια!
και πως να εχει βεβαια αφου δεν εχει δρομο????
θα ανεβασω φωτο!
Μπράβο Εύη, πλήρης φωτοενημέρωση!!!
http://www.pbase.com/kkranis/image/21463274ξηγφδσθιουτρ/QUOTE]
Οχι Νικο δεν θα σε αφησω με την αγωνια....δεινοπαθησα αλλα μια φωτο βρηκα απο τη Θαλασσογραφια.....δεν ειναι ολη η θεα αυτη....ειναι η μια πλευρα απο την αλλη βλεπεις ολο το λιμανι ....και μερος της πολης.....