varsa
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- far away
θα τον παω για σερβις μου φαινεται.......εχει αρχισει να καπνιζει ο εκτυπωτης σου απο τις εκτυπωσεις ή μου φαινεται ????
θα τον παω για σερβις μου φαινεται.......εχει αρχισει να καπνιζει ο εκτυπωτης σου απο τις εκτυπωσεις ή μου φαινεται ????
Καλως ηρθες captain ετοιμαζομουν να σου στειλω pm γιατι ειχα αρχισει να ανυσηχω!!!!!Γειααααααα σαααααααας!!!
Πέντε μέρες Αθήνα, πήγα στα γραφεία του παροχέα, κι έκανα τη σύνδεση στα 16 mbps
γιατί εδώ δε σας προλαβαίνω
Όποιος είπε τον καπετάνιο αγεωγράφητο θα λογοδοτήσει στον εισαγγελέα
Επιμένω για το Φραγκοκάστελο,η πιο ρηχή παραλία, και θα σας φέρω ντοκουμέντα.
Καλως να μας ερθεις φιλε driver01 και αν περασεις απο τη πολη μου κερναω ρακομελο....Η επιλογη σου να πας Λασιθι ειναι πολυ σωστη....πληροφοριες πολλες θα δεις...στο ιδιο φορουμ στο τοπικ Ταξιδι στη Κρητη του μελους eftixiaΕγω παντως θα το επισκεφθω το νησι, βεβαια θα παω τελειως αντιθετα, στην πραγματικη ηρεμια και την απολυτη χαλαρωση.Παρεα οπως μου ειπε και η renata με την καλυτερη ανατολη που μπορω να δω απο την Κρητη.+ οτι θα δω και το μινωικο καστρο και το φαραγγι των νεκρων.Αν υπαρχουν πληροφοριες γενικα για τον νομο Λασιθιου....ειμαι ολος αυτια!!!
soudiane, ειναι αυτα που με χαλανε στην χωρα μας... ε, δεν ειναι τουριστες μονο οι ξενοι.Γειααααααα σαααααααας!!!
Γιατί φίλη μας Βάρσα, ξεκίνησε να κάνεις practice στα αγγλικά και γερμανικά σου, μπορεί σε κάποιο cafe/εστιατόριο να μη γνωρίζουν τι σημαίνει πορτοκαλάδα, όπως μου έτυχε στο καφέ/παράγκα, στην κορυφή του Μπάλου, πριν πάρουμε τον κατήφορο για την πλαζ.