Thanasis_v
Member
Ψηφίζω και εγώ για τις φωτογραφίες εντός κειμένου, γιατί δημιουργούν μια ροή στην ιστορία.
To δοκίμασα αλλά είναι τεχνικά πολύ δύσκολο. Πέφτει το ίντερνετ μέχρι να τις ανεβάσει όλες και πρέπει να το ξανακάνω όλο από την αρχή. Ε, αν χάσουμε μερικούς αναγνώστες τι να κάνουμε, τα παράπονά μας στο Ραούλ.Ψηφίζω και εγώ για τις φωτογραφίες εντός κειμένου, γιατί δημιουργούν μια ροή στην ιστορία.
Εγώ όταν ανεβάζω φωτογραφία, περιμένω μέχρι να ανέβει για να προχωρήσω και να κάνω οτιδήποτε άλλο.To δοκίμασα αλλά είναι τεχνικά πολύ δύσκολο. Πέφτει το ίντερνετ μέχρι να τις ανεβάσει όλες και πρέπει να το ξανακάνω όλο από την αρχή. Ε, αν χάσουμε μερικούς αναγνώστες τι να κάνουμε, τα παράπονά μας στο Ραούλ.
Δεν τις ανεβάζω μία-μία διότι παίρνει χρόνο και με δεδομένο ότι κάθε 5-10 λεπτά πέφτει το ίντερνετ, δεν προλαβαίνω. Άρα τις ανεβάζω όλες μαζί. Αν περιμένω να ανέβει μία-μία, πέφτει το ίντερνετ και γεια σας.Εγώ όταν ανεβάζω φωτογραφία, περιμένω μέχρι να ανέβει για να προχωρήσω και να κάνω οτιδήποτε άλλο.
Όταν το κείμενο είναι μικρό, με το που ανεβαίνουν οι φωτό μπορώ να τις δω κιόλας. Όταν το κείμενο είναι μεγάλο, οι φωτογραφίες δε μου εμφανίζονται, οπότε δεν μπορώ να συνεχίσω με το κείμενο. Να τις ανεβάσω μαζί με το κείμενο επομένως είναι δύσκολο διότι απαιτούνται πολλά λεπτά συνεχόμενης σύνδεσης χωρίς διακοπή, που είναι σα να κερδίζεις το τζόκερ εδώ.Εσύ δηλαδή όταν τις ανεβάζεις χωριστά, αφού χρειάζεται ο ίδιος χρόνος για να ανέβουν, γιατί δεν πέφτει το ίντερνετ;
Ούτε να τον πλήρωνα να γράφει καλά σχόλια για εμένα!!! Ειδικά στην εισαγώγη της ιστορίας για την Αιτη! Η αληθεια είναι ομως οτι κακό ταξιδι με το Γιώργο δεν μπορώ να φανταστώ!!!!!! Είχαμε και ενα σύνθημα... Adventuuuuuureee....Στην τελική θα έβλεπα τον Κώστα με τον οποίο κακό ταξίδι δεν υπάρχει,
Να σημειώσω οτι στο Μαιαμι που ζυγιστηκα πριν πετάξω για το Περού ήμουν 117 κιλα, και την τελευταία ημέρα στην Βολιβια κάτι λιγότερο απο 106!!! Μάλλον δεν χρειάζομαι δίετα εγω... ταξιδάκια με το Γιώργο θελωΚώστας πάλι δεν την πάλεψε με το φαγητό του, παραήταν ιδιαίτερες οι γεύσεις. Λίγο τα τρεκ, λίγο οι γεύσεις, στιλάκι έγινε ο Κρεκούζας στο τέλος του ταξιδιού.