Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Εγώ περιμένω Παταγονία και Ανταρκτική τώρα για να μου φύγει τελείως το "καφασι"!Με ξεκανατε,αλητες...Σας χαιρομαι και σας καμαρωνω!!!!!
Εγώ περιμένω Παταγονία και Ανταρκτική τώρα για να μου φύγει τελείως το "καφασι"!Με ξεκανατε,αλητες...Σας χαιρομαι και σας καμαρωνω!!!!!
Έχω να ανέβω σε γαιδουρακι 30 χρόνια.... Είναι το αγαπημένο μου ζωακι. -Έγινε συνήθεια να είμαστε πάνω από τα σύννεφα.
View attachment 207286
View attachment 207287
Ο Δον Τόμας ετοιμάζοντας το πρωινό μας χαράματα. View attachment 207288
Όλοι χρειάστηκαν γαϊδουράκι για να περάσουν το ποταμάκι εκτός από τον αίλουρο Κρεκούζα, εξάλλου με 115 κιλά δεν νομίζω να τα καταφερνε το κακόμοιρο.
View attachment 207289
Λες και γυρίζουμε ταινία στην Αγρια Δύση...
View attachment 207291
View attachment 207294
View attachment 207290
View attachment 207292 View attachment 207295
Ποτέ δε γνωρίζαμε τι μας περιμένει στην επόμενη στροφή!
View attachment 207293
Είμαι δύο μέρες στη Λέρο και η μόνη επαφή που έχω μέχρι τώρα με το νησί είναι όταν μπαίνω στη θάλασσα για να σβήσω το κάψιμο του ήλιου... Κατά τα άλλα είμαι στο Περού και πανευτυχης!!!Με εχεις συγκινησει κι αλλες φορες με τις αφηγησεις σου, αυτη τη φορα ομως με εστειλες κανονικα. Για να φτασω εγω η νεαντερταλια να σε διαβαζω απο δανεικο σμαρτφον και να σχολιαζω απο τη Μηλο, τι να λεμε τωρα...
Καλά και τα εναλλακτικά, αλλά το highlight είναι αυτό μακράν!!! Αυτό είναι που πρέπει να δει κανείς ακομα και με πινακίδες rooms to let, souvenirs from Peru, και Incas Palace Hotel να αναβοσβήνουν στα βράχια από πάνω! Ελπίζω να τα καταφέρω να πάω μέσα στα επόμενα 2 χρόνια!
Ναι, είπαμε και μεις να το παίξουμε ψαγμένοι αλλά το παρακάναμε.Όσον αφορά το Iskanwaya, το google maps σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Όπως τα λες, εννοείται ότι είναι το καρα-χάιλάιτ, για πολλούς μιας ταξιδιωτικής ζωής ολόκληρης.Καλά και τα εναλλακτικά, αλλά το highlight είναι αυτό μακράν!!! Αυτό είναι που πρέπει να δει κανείς ακομα και με πινακίδες rooms to let, souvenirs from Peru, και Incas Palace Hotel να αναβοσβήνουν στα βράχια από πάνω! Ελπίζω να τα καταφέρω να πάω μέσα στα επόμενα 2 χρόνια!