echo2011
Member
Άλλη μια πολύ ωραία ιστορία σου με υπέροχες φωτογραφίες! Διάβασα όλα τα κεφαλαια με τη μία! Περιμένω και γω τον επίλογο..
Σε ευχαριστώ πολύ!Άλλη μια πολύ ωραία ιστορία σου με υπέροχες φωτογραφίες! Διάβασα όλα τα κεφαλαια με τη μία! Περιμένω και γω τον επίλογο..
Να πας! Κι εμένα η έμπνευση γι' αυτές τις χώρες από το forum ήρθε και δεν το μετάνιωσα!Μου άνοιξες κι εμένα την όρεξη για Βαλτική underwater Από πέρυσι όλο κλωθογυρίζει στο μυαλό μου!
Για να είμαι ειλικρινής και για να μην ωραιοποιώ την κατάσταση δεν μπορώ να πω ότι βρήκα στο απόλυτο ψυχική ηρεμία και λύτρωση. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή μου συνεχίστηκαν μετά την επιστροφή μου, αλλά το σίγουρο είναι ότι βοηθήθηκα πάρα πολύ! Αν δεν είχα πάει η περίοδος "επούλωσης" είμαι σίγουρη ότι θα ήταν πολύ πιο χρονοβόρα και επίπονη.Πολύ χαίρομαι που βρήκες την ψυχική σου ηρεμία και κυρίως λύτρωση στο μοναχικό σου ταξίδι.
Σε ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι το ίδιο και για σένα!Και στα επόμενα με υγεία underwater μου!
Να είσαι καλά Μάκη μου!δεν θέλουμε να σε ρωτήσουμε,απλά θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για την υπέροχη αφήγηση σου και πολύ όμορφες φωτογραφίες.
(μια Γλασκόβη τώρα είναι ότι πρέπει).
καλά να περάσεις στο επόμενο ταξίδι σου.