villi
Member
Σημειώνω λοιπόν το Τρακάι στα must!!!Όντως δείχνει παραμυθένιο...!!!
Ευχαριστώ πάρα πολύ! :xmas_redface:τελεια αφηγηση τελειο το Τρακαι και οι φωτος!!!!!!! μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!:xmas_biggrin:
Όπως και δήποτε! :xmas_smile:Σημειώνω λοιπόν το Τρακάι στα must!!!
Σε ευχαριστώ πολύ! :xmas_biggrin: Χαίρομαι που σου έβαλα ιδέες. :xmas_cheesygrin:Μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις. Επίσης οι φωτογραφίες είναι υπέροχες. Μου έβαλες ιδέες τώρα.
Να είσαι καλά Μάκη μου! :xmas_biggrin:και ενθουσιάστηκα και εντυπωσιάστηκα απο την περιγραφή και τις φωτογραφίες σου.
μπράβο σου underwater.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και εύχομαι όλα να πάνε όπως τα έχεις προγραμματίσει και να περάσεις τέλεια! :xmas_smile:Μου αρέσει πολύ η γραφή σου...και οι πληροφορίες σου φυσικά μαζί με τις υπέροχες φωτογραφίες σου!!
Αμα με αξιώσει ο θεός θα ακολουθήσω τα βήματά σου...σε ευχαριστώ!
Ζηλεύω! Πολύ καλό location έχει! :xmas_smile:underwater, βρήκα δωμάτια στο hotel Rinno....τα έκλεισα.
καλή τιμή και πολυ καλές κριτικές....η περιοχή τι λέει?
Σε ευχαριστώ πολύ. :xmas_biggrin: Πάντως ούτως ή άλλως μόνη θα πήγαινα, μη νομίζεις (δεν είναι εύκολο να βρεις ταξιδιάρικο αμόρε τη σήμερον ημέρα :xmas_cheesygrin: ). Απλά η ψυχολογία ήταν πολύ διαφορετική. :xmas_rolleyes:Τι όμορφα που γραφεις και τι ωραίες φωτογραφιες !!
Χαιρομαι που δεν το εβαλες κάτω και πήγες μόνη σου ! Αψογη !!