• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαλαισία Ταϊλάνδη Φύγαμε για Ταϋλάνδη - Μαλαισία

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Παιδια , αμα μιλαει η go2dbeach ξερει τι λεει...πληζ!
Αφου λεω απο την αρχη να παει γιατι ειναι παραδεισοs ξερω τι λεω.
ΤΕΝΤΕΝ , το καλυτερο ειναι αυτο που δε βλεπειs στο google earth...αν καταλαβεs τι εννοω..:snorkel:

GTS

Member
Τα έχω δει ΤΕΝΤΕΝ, μην ανησυχείς.....εκεί σπαταλάω τα μάτια μου, στο εκπληκτικό google earth :haha: με τις φοβερές φωτογραφίες...

Ζωή, δε νομίζω να θες κι ΑΛΛΟ εγκώμιο!! :haha: Από εμένα τα έχεις γκαραντί....είσαι η μάτα χάρι των ταξιδιών μας, μάτια και αυτιά μαζί :clap:

GTS

Member
Εεεπππ, μόλις είδα το εξής καλούδι:

Αντί να γυρίσω με τα τρένα Bangkok από Μαλαισία (πάνω από 12 ώρες συνολικό ταξίδι), υπάρχει πτήση από Kota Barhu προς Kuala Lumpur και από εκεί για Bangkok με AirAsia με συνολικά 120 MYR, δηλ. 25 ευρώ/άτομο !!!

Μη με γελούν τα μάτια μου (και είναι νυσταγμένα??) :haha::haha:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Φίλε, πήγα μέσω google earth στα perhentian και στο renang. Τα λόγια είναι περιττά. Οι παραλίες και τα νερά που είδα είναι απίστευτα. Κάνε μια βόλτα να χάσεις την μπάλα. Τώρα θέλω και εγώ να πάω...
Για δώσε συντεταγμένες να τις βάλουμε στο εργαλείο που έχουμε εδώ στο σάιτ να τα δούμε κι'εμείς :clap:

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
go2dbeach, κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσες:snorkel: και φαντάζομαι θα ήταν θεικά.Μπράβο και πάλι για τις γνώσεις σου.
Δευκαλίων, χωρίς να ξέρω αν είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, σου γράφω τις συντεταγμένες όπως τις διάβαζα για perhentian.
Pointer: 5 54' 45.72 N
102 43' 27. 58 E

GTS

Member
Εεεπππ, μόλις είδα το εξής καλούδι:

Αντί να γυρίσω με τα τρένα Bangkok από Μαλαισία (πάνω από 12 ώρες συνολικό ταξίδι), υπάρχει πτήση από Kota Barhu προς Kuala Lumpur και από εκεί για Bangkok με AirAsia με συνολικά 120 MYR, δηλ. 25 ευρώ/άτομο !!!

Μη με γελούν τα μάτια μου (και είναι νυσταγμένα??) :haha::haha:
Τελικώς, με γελούσαν τα μάτια μου...δεν έβαλα φόρους στη τιμή :roll:

Είναι ~36 ευρώ από KUL για BKK και από Kota Barhu για KUL ~12 ευρώ

Και πάλι καλά είναι νομίζω :D

GTS

Member
Ζωή, πού είχες κανονίσει να μείνεις στο Redang? Δε βρίσκω ένα βιντεάκι που είχες βάλει κάπου....

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Αυτή η συζήτηση έχει γίνει καταπληκτική. Θα γίνει ο απόλυτος οδηγός για την περιοχή.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
http://www.travelstories.gr/showthread.php?t=610&highlight=redang&page=5

Εδω ειναι το βιντεακι απο Redang GTS..στο θεμα που ανοιξεs 'Επιλογη προορισμου..'

Χμ..ξεχναω το ονομα του ξενοδοχειου , αλλα θα το βρω και θα σου πω. Κοιτα , εγω θα εκανα το γυρο τηs Μαλαικηs χερσονησου με αυτοκινητο και θα οδηγουσα απο το Πεναγκ (στη δυτικη ακτη) προs την πολη Kuala Terengganu στην ανατολικη ακτη. Εκει μου ειχαν πει να βρω το γραφειο Ping Angorage και να βρω που θα μεινω στο Redang. Θα εβγαινα πιο νοτια απο σενα δηλαδη..Τωρα αν θα πηγαινα απο τα Perhentian με βαρκα , αλλη υποθεση αυτη.Χαχα ολα στον αερα ηταν παλι :haha:.Παντωs σε συμφερει να παs απο Perhentian με βαρκα στο Redang, εστω και ημερησια..

Αν θελειs θα βρω τα χαρτια και τιs σημειωσειs μου για Μαλαισια , γιατι ηταν να παω και ακυρωθηκε τελευταια στιγμη , οποτε τα εθαψα , και ξεθαψα τιs Φιλιππινεs χαχαχα.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μπράβο και πάλι για τις γνώσεις σου.
Παιδια δεν εχω καμια γνωση , ψαχνονταs παω κι εγω οπωs ολοι...απλα ηταν να παω και γι'αυτο το ξερω το νησι:).
Ουτε ματα χαρι ειμαι..πιο πολυ φερνω στον χαρι ποτερ :haha:

GTS , δεν εχω καταλαβει που θα πεταξειs απο Αθηνα...Μπανγκοκ? Και παλι απο Μπανγκοκ θα φυγειs για Αθηνα? Η ουτε κι εσυ ξερειs?:bleh:

GTS

Member
http://www.travelstories.gr/showthread.php?t=610&highlight=redang&page=5

Εδω ειναι το βιντεακι απο Redang GTS..στο θεμα που ανοιξεs 'Επιλογη προορισμου..'

Χμ..ξεχναω το ονομα του ξενοδοχειου , αλλα θα το βρω και θα σου πω. Κοιτα , εγω θα εκανα το γυρο τηs Μαλαικηs χερσονησου με αυτοκινητο και θα οδηγουσα απο το Πεναγκ (στη δυτικη ακτη) προs την πολη Kuala Terengganu στην ανατολικη ακτη. Εκει μου ειχαν πει να βρω το γραφειο Ping Angorage και να βρω που θα μεινω στο Redang. Θα εβγαινα πιο νοτια απο σενα δηλαδη..Τωρα αν θα πηγαινα απο τα Perhentian με βαρκα , αλλη υποθεση αυτη.Χαχα ολα στον αερα ηταν παλι :haha:.Παντωs σε συμφερει να παs απο Perhentian με βαρκα στο Redang, εστω και ημερησια..

Αν θελειs θα βρω τα χαρτια και τιs σημειωσειs μου για Μαλαισια , γιατι ηταν να παω και ακυρωθηκε τελευταια στιγμη , οποτε τα εθαψα , και ξεθαψα τιs Φιλιππινεs χαχαχα.
Ευχαριστώ για το βίντεο Ζωή....αν και είναι νωρίς ακόμα για μένα, απολαμβάνω να ψάχνω πληροφορίες και να ανακαλύπτω πράγματα..οπότε, ρίξε στο τραπέζι ό,τι πληροφορίες έχεις και αφορούν τα συγκεκριμένα μέρη, η καλύτερή μου, να κανονίζω 6 μήνες το ταξίδι :clap:

GTS

Member
Παιδια δεν εχω καμια γνωση , ψαχνονταs παω κι εγω οπωs ολοι...απλα ηταν να παω και γι'αυτο το ξερω το νησι:).
Ουτε ματα χαρι ειμαι..πιο πολυ φερνω στον χαρι ποτερ :haha:

GTS , δεν εχω καταλαβει που θα πεταξειs απο Αθηνα...Μπανγκοκ? Και παλι απο Μπανγκοκ θα φυγειs για Αθηνα? Η ουτε κι εσυ ξερειs?:bleh:
Το εισιτήριο Ζωή θα είναι Αθήνα-Μπανγκόκ με επιστροφή, γι'αυτό από Perhentian και την απέναντι ακτή (Kota Bharu) θα πάρω δύο αεροπλάνα για επιστρέψω Μπανγκόκ, αντί να κάνω το μακρύ ταξίδι της επιστροφής με τρένα, λεωφορεία κτλ (στο πηγαιμό καλά θα είναι, αλλά στην επιστροφή..)

Αν κλείσω μετάβαση Αθήνα-Μπανγκόκ και επιστροφή Κουάλα Λουμπούρ-Αθήνα, νομίζω θα μου στοιχίσει πανάκριβα, σωστά?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom