1)Μπαρακι εχει και δεξια και αριστερα απο το resort σου,αλλα για πολυ χαλαρες καταστασειςphanghan
1.Φίλε GTS το μπαράκι αυτο που ηταν ή πως το λένε?
2 Aπο το Blue Ocean με ποιο τροπο πας στην χώρα -λιμάνι?
3 Εχει αλλο χωριουδάκι που αξίζει να πας?
4 Εχει κοντινες παραλιες απο το Blue Ocean που πας με τα πόδια κ λένε?
5 Μηχανακι να παρω για να γυρισω το νησι? η θα βρεθω σε κανα νοσοκομείο!
6 Για μασαζ ποσο παει στο Blue Ocean? αξιζει η να κανω αλλου?
-----------------------------------------------------------------------------------
Κοσαμουι
7 Σε ποιο μερος ειναι καλα να μεινω να μην εχει φασαρια αλλα να μην ειναι κ απομονωμένο?
8 Ποιες παραλιες αξιζουν στο Κοσαμουι?
9 Απο μπαρακια φαγητο κανα καλο?
10 Μπορεις να κανεις βόλτα με <<γορουνες>> μηχανακια στην ζουγκλα ?
εκανε ενας φιλος που πηγε στο πουκετ κ μου ειπε ηταν απιστευτα!
Ευχαριστω για όλα παιδες!!
Στα αεροδρόμιο γενικά δεν έχουν καλή αναλογία. Άλλαξε στο αεροδρόμιο ένα μικρό ποσό, που θα σε φτάσει ως την πόλη και μετά σε οποιαδήποτε τράπεζα. Όχι σε ξενοδοχεία (κλέψιμο) και όχι σε ιδιωτικό ανταλλακτήριο εκτός κι αν είναι ανάγκη (βράδυ και οι τράπεζες είναι κλειστές). Οι ελληνικές κάρτες δουλεύουν και στα ATM με χρέωση 2-3 ευρώ περίπου ανά συναλλαγή οπότε κάντε λίγες και μεγάλες αναλήψεις και όχι πολλές μικρές.Παιδες λεφτα που να αλλαξω?
Πόσες ημέρες θα πας?Γεια σας παιδιά. Ποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει με το παρακάτω θέμα. Θέλω να ταξιδέψω τα Χριστούγεννα στους παρακάτω προορισμούς Πουκέτ-Κράμπι-Κο Σαμούι-Λανκγκαόυι (Μαλαισία). Μόνο σε αυτά τα μέρη πουθενά αλλού. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πεί πως πάω εκεί και αν μπορώ να τα συνδιάσω όλα αυτά μαζί. Επίσης θα ήθελα να μου αναφέρετε το μεταφορικό μέσο που μπορώ να χρησιμοποιήσω και πόσες περίπου ώρες θα κάνω να πάω, δεν με ενδιαφέρει το οικονομικό.