• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαλαισία Ταϊλάνδη Φύγαμε για Ταϋλάνδη - Μαλαισία

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες στα πατρια εδαφη GTS :clap:.
Σου δινουμε λιγο χρονο για ξεκουραση και προσαρμογη και περιμενουμε τις αφηγησεις και τις φωτο σου..
Αντε να δω κανενα σημαδι κι εγω :haha:

GTS

Member
Ήδη ανεβάζω τις πρώτες φωτό από Σαμούι....σιγά-σιγά θα αρχίσω να γράφω και το στόρι, τώρα που τα έχω φρέσκα :)( κλαψ)...

Αναμένω και την εκτύπωση των υποβρυχίων φωτό, έχω 4 (27άρες) μηχανές μίας χρήσης...ξέρει κανείς να μου πει αν τις σκανάρουν κι όλας απευθείας αντί για εκτύπωση??

Χωρίς αυτές τις φωτό το φωτο-στόρι είναι λειψό, πολύ λειψό.....στο Σαμούι και στο Πανγκάν δεν είχα τέτοιες, οπότε σε αυτά προχωράμε ακάθεκτοι....

Άντε να δούμε ποιος έχει μείνει πίσω να διαβάζει τις αρλούμπες μου....

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Εδώ είμαστε και κλαίμε!!! Πάνε οι διακοπές, φουλ δουλειά τον Αύγουστο, ούτε το χειμώνα τέτοια χάλια!!! Καλώς ήρθες GTS και ξέρεις ότι περιμένω νέα από τη Μαλαισία εεεεε???;)
Οπως επίσης το πού έμεινες κλπ κλπ, αναλυτικότατα!

GTS

Member
Εδώ είμαστε και κλαίμε!!! Πάνε οι διακοπές, φουλ δουλειά τον Αύγουστο, ούτε το χειμώνα τέτοια χάλια!!! Καλώς ήρθες GTS και ξέρεις ότι περιμένω νέα από τη Μαλαισία εεεεε???;)
Οπως επίσης το πού έμεινες κλπ κλπ, αναλυτικότατα!
Έρχεται Μένια το στόρι, έρχεται σιγά-σιγά....επειδή πολλά πράγματα δε τα θυμάμαι εκ μνήμης, μου τα θυμίζουν οι φωτό......:haha:

Μετά τη Ταϋλάνδη, θα έρθει και η σειρά της Μαλαισίας με τα μαγευτικά νερά της (ωιμε)

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλώς μας ήρθες GTS! :clap:
Με την ησυχία σου, ετοίμασε το στόρυ για τον Παράδεισο που επισκέφθηκες...Και δώσε και πολλές φωτο για να μας...αποτελειώσεις ;) :throw:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Kαλωσόρισες GTS.
Περιμένουμε αναλυτική παρουσίαση του ταξιδιου ( αντίστοιχη της διάρκειάς του)

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Κατεφθασαν οι πρωτες φωτο απο Κο Σαμουι και Ang Thong :shock:!
Περιμενω Περχεντιαν πως και πως!

Καλα εκτος απο το στορυ θελω και crash test Μαλαισια-Ταυλανδη σαν αυτο που εκανα εγω Ταυλανδη-Φιλιππινες :lol::lol:
Αντε να ξεκιναμε..εχω 1000 ερωτησεις να κανω :bleh:

GTS

Member
Έχω ήδη ξεκινήσει την ιστορία, στο τμήμα του φόρουμ για ταξιδιωτικές ιστορίες σε εξέλιξη...απλά δεν εμφανίζεται στη κεντρική σελίδα και ίσως δεν το έχετε δει....άντε γιατί θα γράφω σε μικρές δόσεις και οι ερωτήσεις είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αναμένω και την εκτύπωση των υποβρυχίων φωτό, έχω 4 (27άρες) μηχανές μίας χρήσης...ξέρει κανείς να μου πει αν τις σκανάρουν κι όλας απευθείας αντί για εκτύπωση??
Welcome back. Για τις φωτο σου ρίξε ένα τηλ σε κανά φωτογραφείο μεγάλο στο κέντρο όπως πχ στο Σταυρινάκη μπας και σου πει για τις μίας χρήσης.

Markos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταϊλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Τανζανία - Ζανζιβάρη
Κανένα νεώτερο από την ιστορία?

Πάντα ενθουσιάζομαι να διαβάζω ιστορίες από τους αγαπημένους προορισμους...

Περιμένουμε με ανυπομονησία να ξαναζήσουμε τις ανανήσεις μας...

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα