marydim
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μεσόγειος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
colet3, αν κινηθείς με τα μέσα που αναφέρεις οι 10-12 μέρες που έχεις στη διάθεσή σου θα συρρικνωθούν αρκετά.Σας ευχαριστώ παιδιά. Οπότε καταλήγω να πάω πουκέτ-κράμπι αλλά θέλω και langkawi. Ξέρετε αν έχει καλό καιρό στο Langkawi τα Χριστούγεννα? Επίσης μπορείς να πάς οδικός και μετά με πλοίο απο Κράμπι Langkawi, αν ναι πόσες ώρες κάνεις, ξέρει κανείς? Μήπως υπάρχει κάποιο πλοίο που πάει από Πουκέτ Langkawi απ΄ευθείας? Τέλος επειδή δεν συμπαθώ πολύ τα αεροπλάνα, ξέρει κανείς αν πάρω τρένο από Bangkok και μέτα λεοφωρείο πόσες ώρες θα κάνω για Κράμπι? Ξέρω ότι η διαδρομή με το τρένο αξίζει πολλά. Τέλος αν ξέρει να μου πεί κανείς αν τα λεοφωρεία και τρένα τους είναι σε καλή κατάσταση το ίδιο και οι δρόμοι τους?
Το Langkawi είναι από την πλευρά του Πουκέτ και τα Χριστούγεννα έχει πολύ καλό καιρό.
Κάπου είχα διαβάσει ότι το λεωφορείο από Μπανγκόγκ για Κράμπι κάνει περίπου 8 ώρες.
Μέχρι τα Χριστούγεννα έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου. Ένας καλός ταξιδιωτικός οδηγός και αρκετό ψάξιμο στο ίντερνετ θα λύσουν τις οποιεσδήποτε απορίες σου.