• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαλαισία Ταϊλάνδη Φύγαμε για Ταϋλάνδη - Μαλαισία

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Νιωθω τον ενθουσιασμο σου!Να περασεις καταπληκτικα και περιμενω ειδικο φωτο-ρεπορταζ παραλιων.
Και ναι , οταν επιστρεψεις με το καλο θα οργανωσουμε ενα θεοτρελλο σημαδι για ταξιδι και εγω δεν ξερω για που :haha::haha:

Υ.Γ. Αυτο το hasta la vista ειναι το πρωτο σημαδι παντως :bleh:

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
GTS ξεχαστηκα και δεν σε προλαβα!!! πολυ καλα να περασεις, θα μπεις, δεν θα αντεξεις μακρυα μας.... χεχεχε... καλο ταξιδι και σε περιμενουμε πισω οταν το αποφασισεις!!!!

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Φίλε, να περάσεις φοβερά και περιμένουμε τα νεότερα από το μέτωπο.

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Φίλε, να περάσεις φοβερά και περιμένουμε τα νεότερα από το μέτωπο.
Ισως αμα ξεκινησε απο το Κο Παγκαν να εχουμε και ρεπορταζ απο φουλ μουν παρτυ,μιας και ειναι πανσεληνος αυτες τις μερες.
Ελπιζω να σηκωθει απο την αιωρα του.!!!!:haha:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Νομιζω οτι πρεπει να ειναι στο Σαμουι τωρα :)klaps:).
Επισης νομιζω οτι δεν ειναι τυπος των παρτυ και δη του στυλ Πανγκαν με χιλιαδες κοσμου , ποτα απο κουβαδακια κλπ..
Βεβαια ποτε δεν ξερεις..GTS ειναι αυτος, δε θα εκπλαγω αν βρεθει στο Σιπανταν :haha: , αλλα την αιωρα δυσκολα θα την αφησει!

greeklad

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Τελικά κι εγώ φέτος προς τα εκεί πάω. ATH - KUL με επιστροφή από ΒΚΚ. Το εισιτήριο το πήρα από GULF AIR στα 637 ευρώ. Μετά με πτήσεις AIR ASIA θα επισκευτώ SIN, PHUKET και ΒΚΚ. Με 95 ευρόπουλα καθάρισα και με την AIR ASIA. Εποχή ταξιδίου ο Νοέμβριος. Ελπίζω να είναι καλά από πλευράς καιρού μια που ο Νοέμβριος βρίσκεται στο τέλος των βροχών.Τι λέτε και εσείς;

Σκεφτόμουν να κάνω μια βόλτα από τα νησιά Πι Πι αλλά με αυτά που διάβασα για τον τόσο κόσμο που έχουν στην υψηλή περίοδο και για τις υπερβολικές τιμές για αυτό που προσφέρουν αποφάσισα να επισκευτώ αν γίνετε μόνο το Πι Πι Λέι και τη φοβερή παραλία Μάγια μόνο αν προσφέρεται σε στυλ ημερήσιας εκδρομής. Μετά από από τόσα αεροπλάνα και περιηγήσεις σε KUL και SIN το μόνο που θέλω είναι να αράξω σε μια παραλία του Phuket για μια εβδομάδα παρά να κουβαλάω βαλίτσες προς και από Πι Πι.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Greeklad απο το Πουκετ γινονται παρα πολλες ημερησιες εκδρομες προς τα νησια Πιπι. Βεβαια θα πας με οοολο το μπουλουκι μαζι. Δεν ξερω τι να σου πω..οταν πηγα εγω ημασταν ελαχιστα ατομα στο ταχυπλοο και στα Πιπι επισης. Τωρα εχω ακουσει οτι γινεται ο πανικος.
Σαν ολοημερη προσφερεται η Μαγια , αλλα σε συγκεκριμενο δρομολογιο που περιλαμβανει και το μεγαλο Πιπι και τις σπηλιες που μαζευουν τις φωλιες των πουλιων.Δεν ξερω αν θα βρεις καποιον να σε παει μονο στη Μαγια σε στυλ private day trip. Βεβαια αν πληρωνεις ολα γινονται.
Πηγαινε στο Πουκετ και απο κει βλεπεις και κανεις.

greeklad

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Αυτό είναι τέλιο. Δεν θέλω να μείνω στα Πι Πι. Μια ημερήσια κρουαζιέρα με μπουλούκι είναι πολύ καλύτερα από 2 μέρες σε μια παραλία στο μεγάλο Πι Πι με όλα τα μπουλούκια να πηγαινοέρχονται ή να ξενυχτάνε με μουσικές μέχρι το πρωί όπως διάβασα σε αρκετά fora.

Από την άλλη διάβασα και για εκδρομές με ελέφαντες στο Πουκέτ αλλά μάλλον με βλέπω να νοικιάζω ένα μηχανάκι και να κάνω βόλτες στις παραλίες. Αλήθεια ξέρει κανένας αν νοικιάζουν εύκολα μηχανάκι σε έλληνες και αν ναι με τι δίπλωμα γιατί εγώ έχω δίπλωμα για παπάκι και για αυτοκίνητο με ωραιότατους ελληνικούς χαρακτήρες μόνο.

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Νοικιαζεις πανευκολα μηχανακι οτι εθνικοτητα και νασαι.
Το διπλωμα μου ειναι παληο προφανως οπως και το δικο σου.
Δεν μου το ζητησαν ουτε περισυ ουτε φετος.
Με το διαβατηριο θα νοικιασεις απο το ξενοδοχειο σου δικυκλο.
Ολα τα ξενοδοχεια εχουν δικυκλα για ενοικιαση.
Ετσι κι αλλιως το διαβατηριο η φωτοτυπια του θα στο κρατησουν στην reception.
Διεθνες διπλωμα ΔΕΝ χρειαζετε.
Μην σε προβληματιζει τιποτα.
Ολα ειναι απλα και αποσκοπουν στην εξυπηρετιση των επισκεπτων,με το μικρο παντα ταιλανδεζικο αντιτιμο.
Φορας ενα κρανακι κοντο της πλακας,γιατι γραφουνε.
Το αφηνεις στο καλαθακι που εχουν ολα τα παπια εκει.
Και να ξερεις οτι θα το ξαναβρεις γιατι δεν κλεβει κανενας.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Οσον αφορα την ενοικιαση μηχανης ειναι οπως τα λεει ο xenos μη σε προβληματιζει τιποτα. Κι εγω με μηχανακι το γυρισα και ειναι οτι καλυτερο για να ξεφυγεις απο τον πολυ κοσμο και να βρεις πανεμορφες παραλιες και να φας σε ντοπια μαγαζια με λιγο κοσμο.

Αν επιθυμεις να μεινεις στα Πιπι αλλα χωρις τον κοσμο και τη φασαρια , υπαρχουν ξενοδοχεια που πας μονο με βαρκα και μην εχοντας προσβαση απο ξηρα οι ντέιτριπερς μενουν μονο στην μπροστα παραλια χωρις να ενοχλουν εσενα. Το λεω γιατι το μερος ειναι πραγματικα πανεμορφο κι εγω μετανιωσα που δεν εμεινα δυο βραδια. Πληρωνα τοσο λιγα χρηματα για το δωματιο στο Πουκετ που δεν πειραζε να αφησω τις βαλιτσες στο δωματιο και να πληρωσω και στο Πιπι..Εσυ αποφασιζεις αλλα και ημερησια καλα θα ειναι.Αν αλλαξεις γνωμη ειναι πανευκολο να τα κανονισεις ολα απο το Πουκετ που θα βρισκεσαι.

Βολτα με ελεφαντα στη ζουγκλα ειναι ωραια εμπειρια και αν σου δοθει ευκαιρια πηγαινε. Αφου θα εχεις μηχανακι πηγαινε στο κεντρο αποκαταστασης γιβονων και στους καταρραχτες. Ζηλευω:).

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Θα προτείνω κάτι άλλο. Αντι να πας στην παραλία Μάγια, να πάς πρώτα στην βάσικη παραλία των Πι Πι, όπου κάνουν μπάνιο (όχι από την άλλη που είναι τα εστιατόρια). Τώρα, από εκεί όπως βλέπεις την θάλασσα, ακριβώς στον πρώτο μικρό κολπίσκο όπως βλέπεις στο βάθος δεξιά. υπάρχει μια απίστευτη πολύ μικρη παραλία, ο ορισμός του τροπικού. Βρήκσμε εναν βαρκάρη και με τρελλή δυσκολία συνεννόησης, μας πήγε απέναντι, μας περίμενε ρίχνοντας και έναν υπνάκο και μετά μας γύρισε. Στην παραλία είμασταν μόνο 8 άτομα. Ετσι θα αποφύγεις και τον πανικό στην Μάγια, η οποία παρπιπτόντων είναι και στο άλλο νησί. Τρελλά νερά, 'ασπρη αμμο και φόντο τίγκα στους φοίνικες. Το κακό είναι ότι δεν θυμαμαι το ονομα.

GTS

Member
na mai ki ego paidakia!! eimast tora phangan, sto pio oraio kai cool meros pou exo paei sti zoi mou: Thong Nai Pan beach....APISTEYTO MEROS me foberi atmosfaira!!!

exo xetrelathei me Thailand...foberoi anthropoi, fagito anipervlito, times asteies, fysi foberi, thalasses panemorfes.

To Phangan einai apla paradeisos, kamia sxesi me to Samui, to opoio einai omorfo alla...yparxoyn alla. an psakseis omos vriskeis tromera meri kai ekei.

Se ligo feygoume gia snorkelling trip, me episkepsi se katarraktes ktl....paliozoi!

kai epeidi eimai kourasmenos apo kayaking xthes kai simera pou sikothika 6 to proi gia jungle trekking (mou vgike o ko**los :haha: se disvates plagies, eytixos pou girisa me merikes gratzounies mono) simera ARAZO kai to apogeyma ena massage sti tromei timi tvn 6 eyro / hour

Sas filo olous kai oles, mia vdomada idi perase poly grigora....kales diakopes se olous sas!!!

Sawadee khrap!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh