• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Φωτοϊστορία από το Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο!

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Θέλω και εγώ ένα σκιουράκι να ανέβει πάνω μου. Προτείνεις να φορώ κόκκινα γάντια; :p

echo2011

Member
χαχαχα όχι, απογοητευμένο έφυγε! Εσύ κράτα τίποτα φαγώσιμο και θα γίνεις ανάρπαστη!

skiace

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο-Σάλτζμπουργκ-Βιένν
Το θεωρω οδηγο στην επικειμενη επισκεψη μας σχεδόν τις ιδιες μερες !!!
Πολύ περπατημα βρε παιδι μου όμως !!! (που νομιζω ότι λογω παιδιων δεν θα το κανουμε !!!)

echo2011

Member
Το θεωρω οδηγο στην επικειμενη επισκεψη μας σχεδόν τις ιδιες μερες !!!
Πολύ περπατημα βρε παιδι μου όμως !!! (που νομιζω ότι λογω παιδιων δεν θα το κανουμε !!!)
Xαίρομαι που βοήθησα.. Όχι τόσο περπάτημα δε χρειάζεται να κάνετε! Στα παιδιά πιστεύω θα αρέσει ο περίπατος στο St James park, η winter wonderland, τα μουσεία φυσικής ιστορίας και επιστημών και βέβαια η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα γενικά!

sctheorist

Member
Kalispera ki apo mena! Echo2011 polu wraia h istoria sou,tin diavaza me euxaristhsh!:) Vasika etoimazw valitses giati auto to Savvato 21/12 petaw ki egw pros Londino kai anupomonw!!:D
Tha ithela na se sumvouleutw gia kati an dn se peirazei: Oi meres pou tha pame me ton filo mou einai Savvato 21 mexri Pempth 26.Ti tupou oystercards pisteueis oti sumferei na vgaloume??Epishs tha psaksw kai to National Express Coaches, pou grafeis, gia ton gurismo..
Euxaristw ek twn proterwn

sctheorist

Member
(Ζητώ συγγνώμη για τα greeklish,είμαι καινούριο μέλος και δεν το ήξερα..Ξαναγράφω λοιπόν :p)

Καλησπέρα κι από μένα!Echo2011 πολύ ωραία η ιστορία σου,την διάβαζα με ευχαρίστηση!:) Σε λίγες μέρες πετάω κι εγώ για το περιζήτητο Λονδίνο για 5 μερούλες και θα ήθελα να σε συμβουλευτώ για κάτι,αν δεν σε πειράζει.Οι μέρες που θα μείνω είναι Σάββατο 21/12 μέχρι Πέμπτη 26/12.Τι τύπου oystercards πιστεύεις συμφέρει να βγάλουμε γι αυτές τις μέρες?Επίσης θα ψάξω και το National Express Coaches,που γράφεις, για τον γυρισμό αν βολεύει..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

echo2011

Member
Καλησπέρα κι από μένα!Echo2011 πολύ ωραία η ιστορία σου,την διάβαζα με ευχαρίστηση!:) Σε λίγες μέρες πετάω κι εγώ για το περιζήτητο Λονδίνο για 5 μερούλες και θα ήθελα να σε συμβουλευτώ για κάτι,αν δεν σε πειράζει.Οι μέρες που θα μείνω είναι Σάββατο 21/12 μέχρι Πέμπτη 26/12.Τι τύπου oystercards πιστεύεις συμφέρει να βγάλουμε γι αυτές τις μέρες?Επίσης θα ψάξω και το National Express Coaches,που γράφεις, για τον γυρισμό αν βολεύει..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Γεια σου sctheorist και καλό ταξίδι!
Σε ποιο αεροδρόμιο φτάνετε; Αφού θα μείνετε για 6 μέρες συμφέρει και η εβδομαδιαία travelcard αν θέλετε και την προσφορά 2for1 (από σταθμό τρένου και θέλει και φώτο). Αλλιώς και απλές oyster να βγάλετε δε θαχετε πρόβλημα και μπορείτε να κινηθείτε σε όποια ζώνη θέλετε. Τα έχουμε συζητήσει αναλυτικά και εδώ: οδηγός Λονδίνο
Στην επιστροφή αν δε θέλετε coach μπορείτε να πάρετε κανονικά μετρό, ίδιο χρόνο περίπου θα κάνετε..

sctheorist

Member
Γεια σου sctheorist και καλό ταξίδι!
Σε ποιο αεροδρόμιο φτάνετε; Αφού θα μείνετε για 6 μέρες συμφέρει και η εβδομαδιαία travelcard αν θέλετε και την προσφορά 2for1 (από σταθμό τρένου και θέλει και φώτο). Αλλιώς και απλές oyster να βγάλετε δε θαχετε πρόβλημα και μπορείτε να κινηθείτε σε όποια ζώνη θέλετε. Τα έχουμε συζητήσει αναλυτικά και εδώ: οδηγός Λονδίνο
Στην επιστροφή αν δε θέλετε coach μπορείτε να πάρετε κανονικά μετρό, ίδιο χρόνο περίπου θα κάνετε..
Τέλεια ευχαριστώ πολύ!Φτάνουμε στο Heathrow στις 21..Απλά σε ρωτάω γιατί δεν ξέρω τι γίνεται παραμονή Χριστουγέννων και Χριστούγεννα στα ΜΜΜ...Π.χ Παραμονή,Ανήμερα και την επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων ποια ΜΜΜ λειτουργούν?
Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την απάντηση

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα