SophiaTravel26
Member
Ευχαριστούμε πολύ!
Σοφία καλά να περάσεις και μη μας ξεχάσεις μετά τους απορημένους!
Ευχαριστούμε πολύ!
Σοφία καλά να περάσεις και μη μας ξεχάσεις μετά τους απορημένους!
Δοκίμασε, μπορεί να πιάσει!Θέλω και εγώ ένα σκιουράκι να ανέβει πάνω μου. Προτείνεις να φορώ κόκκινα γάντια;
Λες echo μου; Η μήπως είχες κανένα κρυμμένο στραγάλι στην τσέπηΔοκίμασε, μπορεί να πιάσει!
Xαίρομαι που βοήθησα.. Όχι τόσο περπάτημα δε χρειάζεται να κάνετε! Στα παιδιά πιστεύω θα αρέσει ο περίπατος στο St James park, η winter wonderland, τα μουσεία φυσικής ιστορίας και επιστημών και βέβαια η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα γενικά!Το θεωρω οδηγο στην επικειμενη επισκεψη μας σχεδόν τις ιδιες μερες !!!
Πολύ περπατημα βρε παιδι μου όμως !!! (που νομιζω ότι λογω παιδιων δεν θα το κανουμε !!!)
Γεια σου sctheorist και καλό ταξίδι!Καλησπέρα κι από μένα!Echo2011 πολύ ωραία η ιστορία σου,την διάβαζα με ευχαρίστηση! Σε λίγες μέρες πετάω κι εγώ για το περιζήτητο Λονδίνο για 5 μερούλες και θα ήθελα να σε συμβουλευτώ για κάτι,αν δεν σε πειράζει.Οι μέρες που θα μείνω είναι Σάββατο 21/12 μέχρι Πέμπτη 26/12.Τι τύπου oystercards πιστεύεις συμφέρει να βγάλουμε γι αυτές τις μέρες?Επίσης θα ψάξω και το National Express Coaches,που γράφεις, για τον γυρισμό αν βολεύει..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τέλεια ευχαριστώ πολύ!Φτάνουμε στο Heathrow στις 21..Απλά σε ρωτάω γιατί δεν ξέρω τι γίνεται παραμονή Χριστουγέννων και Χριστούγεννα στα ΜΜΜ...Π.χ Παραμονή,Ανήμερα και την επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων ποια ΜΜΜ λειτουργούν?Γεια σου sctheorist και καλό ταξίδι!
Σε ποιο αεροδρόμιο φτάνετε; Αφού θα μείνετε για 6 μέρες συμφέρει και η εβδομαδιαία travelcard αν θέλετε και την προσφορά 2for1 (από σταθμό τρένου και θέλει και φώτο). Αλλιώς και απλές oyster να βγάλετε δε θαχετε πρόβλημα και μπορείτε να κινηθείτε σε όποια ζώνη θέλετε. Τα έχουμε συζητήσει αναλυτικά και εδώ: οδηγός Λονδίνο
Στην επιστροφή αν δε θέλετε coach μπορείτε να πάρετε κανονικά μετρό, ίδιο χρόνο περίπου θα κάνετε..