elenara88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες της Ευρώπης.
Σ'ευχαριστώ πολύ Kanel μου.. Θέλω πολύ να ξαναπάω! Ανοιξη την επόμενη φορά, και να κάνω και τη βόλτα στον Τάμεση! Και σε σενα εύχομαι να πας όπου ονειρεύεσαι!!!Ευτυχώς που απάντησες σε πρόσφατο μήνυμα και ανακάλυψα την καταπληκτική ιστορία σου, την οποία και διάβασα αμέσως. Αχ με έκανες να θέλω να έρθουν τα Χριστούγεννα καλοκαιριάτικα...
Εύχομαι να ξαναπάς σύντομα και να κάνεις τη βόλτα στον Τάμεση με πλοιαράκι. Αξίζει πολύ!!!
Σ'ευχαριστώ Σοφία για τα καλά σου λόγια, χαίρομαι που βοήθησα! Ευχομαι να περάσετε και σεις υπέροχα!!Πολύ όμορφη η ιστορία σου και κατατοπιστική!Ετοιμάζω ταξίδι στο Λονδίνο με τον φίλο μου για τα Χριστούγεννα και τα περιγράφεις όλα με κάθε λεπτομέρεια οπότε μας βοήθησες πολύ!Μπράβο!
Κλείσαμε στο ίδιο ξενοδοχείο για να μείνουμε.Από τις φωτογραφίες όμως φαίνεται να έχει 3 ορόφους και στη ιστορία σου λες ότι έχει μέχρι 8 ορόφους.Τι γίνεται??Σ'ευχαριστώ Σοφία για τα καλά σου λόγια, χαίρομαι που βοήθησα! Ευχομαι να περάσετε και σεις υπέροχα!!
Έχεις δίκιο, λάθος το έγραψα στην ιστορία.. Είχα και γω αυτή την απορία πριν πάω αλλά μετά μείναμε στον πρωτο και ξέχασα να δω στο ασανσερ πόσους ορόφους έχει τελικά.. Βλέποντας τις φωτος απτην πρόσοψη φαίνεται να έχει 4 (μαζί με το ισόγειο).. Αλλά στο ίντερνετ δηλώνουν πως εχει 5.. Και σε αρκετά σχόλια που διαβασα πριν πάω έλεγαν ότι έμειναν στον 7ο ή στον 8ο.. Μαλλον 5 έχει και κάποιοι θα έμειναν σε άλλο της ίδιας αλυσίδας και μπερδεύτηκαν! Όταν γυρίσεις πες μου γιατί έχω περιέργεια πάλιΚλείσαμε στο ίδιο ξενοδοχείο για να μείνουμε.Από τις φωτογραφίες όμως φαίνεται να έχει 3 ορόφους και στη ιστορία σου λες ότι έχει μέχρι 8 ορόφους.Τι γίνεται??
Έχεις δίκιο, λάθος το έγραψα στην ιστορία.. Είχα και γω αυτή την απορία πριν πάω αλλά μετά μείναμε στον πρωτο και ξέχασα να δω στο ασανσερ πόσους ορόφους έχει τελικά.. Βλέποντας τις φωτος απτην πρόσοψη φαίνεται να έχει 4 (μαζί με το ισόγειο).. Αλλά στο ίντερνετ δηλώνουν πως εχει 5.. Και σε αρκετά σχόλια που διαβασα πριν πάω έλεγαν ότι έμειναν στον 7ο ή στον 8ο.. Μαλλον 5 έχει και κάποιοι θα έμειναν σε άλλο της ίδιας αλυσίδας και μπερδεύτηκαν! Όταν γυρίσεις πες μου γιατί έχω περιέργεια πάλι [/q]
Οk!Ανυπομονώ να μας λύσω την απορία!Και εγώ πιστεύω ότι μάλλον το μπέρδεψαν με κάποιο άλλο της ίδιας αλυσίδας!
Ειχατε δεν ειχατε μου δημιουργησατε κι εμενα απορια στα καλα καθουμενα.
χαχαχα Πλησιάζει ο καιρός!Όλα θα ξεδιαλύνουν!Ειχατε δεν ειχατε μου δημιουργησατε κι εμενα απορια στα καλα καθουμενα.