karfitsa
Member
Μπραβο echo,τελειες φωτογραφιες
Ευχαριστώ karfitsa μου, δε θα μπορούσαν να είναι άσχημες οι φωτογραφίες από την αγαπημένη μας πόλη!Μπραβο echo,τελειες φωτογραφιες
δε θα μπορούσαν να είναι άσχημες οι φωτογραφίες από την αγαπημένη μας πόλη!
Με τις παραπάνω φράσεις συνοψίζεις τέλεια τι σημαίνει Λονδίνο!Το Λονδίνο είναι τόσο ζωντανή πόλη!
Ευχαριστώ πολύ marakizio85!Τέλειες φωτογραφίες echo2011 μας εβαλες στο κλιμα του Λονδίνου.... Θα πάμε για πρωτοχρονιά και πραγματικα ανυπομονω τώρα που είδα τις φωτογραφιες σου....
Λες και πρωτοχρονιά να έχει τόσο κοσμο????
Να σαι καλά vasnorth! Πολλά και καλά ταξίδια και σε σένα εύχομαι!Με τις παραπάνω φράσεις συνοψίζεις τέλεια τι σημαίνει Λονδίνο!
Σ' ευχαριστούμε για άλλη μιά φορά για τις υπέροχες προχριστουγεννιάτικες φωτογραφίες από το Λονδίνο. Ήδη ξεκίνησα να μετράω αντίστροφα.
Από ότι πρόσεξα ξεκίνησαν έργα συντήρησης στο Houses of Parliament? Βέβαια κάθε δεκαπέντε χρόνια περίπου το καθαρίζουν γιατί η υγρασία και η μόλυνση το ταλαιπωρούν.
Επί τη ευκαιρία οι φωτος από το London Eye θυμίζουν καρτ ποστάλ και ιδίως αυτές με το Κοινοβούλιο! Με έβαλες σε πειρασμό να το σκεφτώ να επιχειρήσω να ανεβώ στη Ρόδα.
Εύχομαι και άλλα πολλά ταξίδια στη μαγική αυτή πόλη, γιατί οι εκκρεμότητες μαζί της δεν κλείνουν εύκολα!
"μόνο".. φαντάσου πόσοι μαζεύονταν πριν βάλουν εισιτήρια! Να βγάλεις φώτος να μας δείξεις όταν επιστρέψεις!Έχω βγάλει ηδη εισητήρια για την αλλαγή....φέτος κλείνουν σε τρια σημεία γυρω απο τον Τάμεση και πληρωνεις 10 λίρες το άτομο....θα αφήσουν να περάσουν μονο 100.000 ατομα....ευχαριστουμε
Πολύ ωραίες φωτογραφίες, η καλύτερη όμως κατά τη γνώμη μου είναι αυτή:
Xαίρομαι που σου άρεσαν Πάνο!Πολύ ωραίες φωτογραφίες, η καλύτερη όμως κατά τη γνώμη μου είναι αυτή:
https://farm8.staticflickr.com/7499/15664560729_de5799a5cf_b.jpg
"μόνο".. φαντάσου πόσοι μαζεύονταν πριν βάλουν εισιτήρια! Να βγάλεις φώτος να μας δείξεις όταν επιστρέψεις!