• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Φωτοϊστορία από το Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ιδίως με τις φωτο σου με ταξιδεψες στο Λονδίνο. Αναμενω την συνεχεια

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Kαλά το πας:cool: Για συνέχισε...
Το επόμενο κεφάλαιο θα αργήσει?Δεν θα είναι τώρα?????

echo2011

Member
Kαλά το πας:cool: Για συνέχισε...
Το επόμενο κεφάλαιο θα αργήσει?Δεν θα είναι τώρα?????
Δε θα αργήσει αλλά για τώρα δύσκολο γιατί δεν έχω ανεβάσει ακόμα τις φωτογραφίες στο flickr για να τις κάνω λινκ και κάνουν ώρα για να ανέβουν.. Πιστεύω αύριο θα ολοκληρώσω τη δεύτερη μέρα. :)

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Δε θα αργήσει αλλά για τώρα δύσκολο γιατί δεν έχω ανεβάσει ακόμα τις φωτογραφίες στο flickr για να τις κάνω λινκ και κάνουν ώρα για να ανέβουν.. Πιστεύω αύριο θα ολοκληρώσω τη δεύτερη μέρα. :)
Εεεεε τέλος πάντων!Εγώ πάντως πρώτα τις ανεβάζω όλες,μετά γράφω την ιστορία σε word και μετά τη συνθέτω στο travelstories:) Aυτή τη σειρά έχω.

Οπότε αναμένουμε αύριο.

echo2011

Member
Εεεεε τέλος πάντων!Εγώ πάντως πρώτα τις ανεβάζω όλες,μετά γράφω την ιστορία σε word και μετά τη συνθέτω στο travelstories:) Aυτή τη σειρά έχω.

Οπότε αναμένουμε αύριο.
Παλιότερα έβαζα λινκ κατευθείαν απ'το facebook οπότε τις είχα όλες πάνω και μετά έκανα αυτό που κάνεις και συ και ήταν πολύ πιο γρήγορο. Όμως επειδή χάθηκαν οι φωτος από άλλες ιστορίες μου πλέον τις ανεβάζω στο flickr. Αλλά όλες μαζί δε γίνεται γιατί πρέπει πρώτα να τις μικραίνω (έχει περιορισμένο όριο σε mb κάθε μήνα) και αργεί και στο ανέβασμα..
ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον στην ιστοριούλα μου :)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το Τεραστιο μπρουτζινο κεφαλι αλογου (ζυγιζει 6 τονους) της φωτογραφιας σου ονομαζεται Still Water και κοσμει την Μαρμαρινη Αψιδα. Εργο του γλυπτη Nic Fiddian Green που ειναι λατρης των αλογων. Εχει 4 παιδια και ο καθενας στην οικογενεια του εχει το δικο του αλογο.

Τα τελευταια 30 και χρονια της ζωης του τα εχει ξοδεψει δημιουργωντας κεφαλια αλογων. Αιτια γι' αυτη του τη μανια ηταν το αλογο της σεληνης που αποτυπωνεται πανω σε ενα απο τα μαρμαρα του Παρθενωνα που κοσμουν το Βρετανικο μουσειο και πρωτοαντικρυσε οταν σπουδαζε στο Chelsea Art School. Οπως δηλωνει ο ιδιος δεν νομιζει πως θα καταφερει ποτε καποιο εργο του να φτασει την τελειοτητα αυτου του αλογου.

Η ιστορια του ειναι ενα απο τα επιχειρηματα των Βρετανων που δε θελουν να επιστραφουν τα μαρμαμα στην Ελλαδα. Και ο ιδιος σε αντιθεση με την πλειοψηφια της κοινης γνωμης ειναι κατα της επιστροφης.

Τον περασμενο Οκτωβριο βλεποντας το Still Water γεματο κουτσουλιες περιστεριων πηγε ο ιδιος και το καθαρισε μονος του (με τη βοηθεια γερανου φυσικα).

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ολες οι φωτοιστοριες σου ειναι ομορφες :)
Θα ηθελα να βρεθω κι εγω μια φορα Λονδινο τις γιορτες!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Η ιστορια του ειναι ενα απο τα επιχειρηματα των Βρετανων που δεν θελουν να επιστραφουν τα μαρμαμα στην Ελλαδα. Και ο ιδιος σε αντιθεση με την πλειοψηφια της κοινης γνωμης ειναι κατα της επιστροφης.
Συγγνωμη που δεν θελουν ηθελα να γραψω αλλα το δεν φαγωθηκε κατα λαθος. Αν μπορει καποιος mod ας το διορθωσει.

maxoula

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά και ξανά
Πολύ ωραία και αυτή η φωτοιστορία σου echo :) Το δε γιορτινό και στολισμένο Λονδίνο, πανέμορφο... εγώ το είχα επισκεφτεί άνοιξη και πραγματικά είχα περάσει τέλεια (ο αγαπημένος μου έως τώρα προορισμός), βλέπω όμως ότι και τα χριστούγεννα του πάνε πολύ :)

echo2011

Member
Το Τεραστιο μπρουτζινο κεφαλι αλογου (ζυγιζει 6 τονους) της φωτογραφιας σου ονομαζεται Still Water και κοσμει την Μαρμαρινη Αψιδα. Εργο του γλυπτη Nic Fiddian Green που ειναι λατρης των αλογων. Εχει 4 παιδια και ο καθενας στην οικογενεια του εχει το δικο του αλογο.

Τα τελευταια 30 και χρονια της ζωης του τα εχει ξοδεψει δημιουργωντας κεφαλια αλογων. Αιτια γι' αυτη του τη μανια ηταν το αλογο της σεληνης που αποτυπωνεται πανω σε ενα απο τα μαρμαρα του Παρθενωνα που κοσμουν το Βρετανικο μουσειο και πρωτοαντικρυσε οταν σπουδαζε στο Chelsea Art School. Οπως δηλωνει ο ιδιος δεν νομιζει πως θα καταφερει ποτε καποιο εργο του να φτασει την τελειοτητα αυτου του αλογου.
Πολύ ένδιαφέρουσες οι πληροφορίες tripakia!
Διάβασα πρόσφατα στην ιστοσελίδα του βρετανικού μουσείου την επίσημη θέση τους για τα μάρμαρα.. Στο λινκ έχει τα επιχείρηματά τους..
British Museum - Parthenon Sculptures

echo2011

Member
Ολες οι φωτοιστοριες σου ειναι ομορφες :)
Θα ηθελα να βρεθω κι εγω μια φορα Λονδινο τις γιορτες!
Στο εύχομαι Fenia ήταν πολύ όμορφα!

Πολύ ωραία και αυτή η φωτοιστορία σου echo :) Το δε γιορτινό και στολισμένο Λονδίνο, πανέμορφο... εγώ το είχα επισκεφτεί άνοιξη και πραγματικά είχα περάσει τέλεια (ο αγαπημένος μου έως τώρα προορισμός), βλέπω όμως ότι και τα χριστούγεννα του πάνε πολύ :)
Σ'ευχαριστώ πολύ maxoula! Είμαι σίγουρη ότι κάθε εποχή το Λονδίνο θα' ναι υπέροχο!!

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Λονδινάκι αγαπημένο! Περιμένω τη συνέχεια! :clap:

Όσο για τις αναπάντεχες συναντήσεις με άλλους Έλληνες, όντως, είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει εκεί! Ακούς πολλά ελληνικά παντού (και άφθονη κυπριακή διάλεκτο βεβαίως!)! Εγώ είχα πετύχει σε κάποια φάση στο Βρετανικό Μουσείο κάτι γνωστούς μου που είχα να δω χρόνια και ζαμάνια στην Αθήνα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα