Δε θα αργήσει αλλά για τώρα δύσκολο γιατί δεν έχω ανεβάσει ακόμα τις φωτογραφίες στο flickr για να τις κάνω λινκ και κάνουν ώρα για να ανέβουν.. Πιστεύω αύριο θα ολοκληρώσω τη δεύτερη μέρα.Kαλά το πας Για συνέχισε...
Το επόμενο κεφάλαιο θα αργήσει?Δεν θα είναι τώρα?????
Εεεεε τέλος πάντων!Εγώ πάντως πρώτα τις ανεβάζω όλες,μετά γράφω την ιστορία σε word και μετά τη συνθέτω στο travelstories Aυτή τη σειρά έχω.Δε θα αργήσει αλλά για τώρα δύσκολο γιατί δεν έχω ανεβάσει ακόμα τις φωτογραφίες στο flickr για να τις κάνω λινκ και κάνουν ώρα για να ανέβουν.. Πιστεύω αύριο θα ολοκληρώσω τη δεύτερη μέρα.
Παλιότερα έβαζα λινκ κατευθείαν απ'το facebook οπότε τις είχα όλες πάνω και μετά έκανα αυτό που κάνεις και συ και ήταν πολύ πιο γρήγορο. Όμως επειδή χάθηκαν οι φωτος από άλλες ιστορίες μου πλέον τις ανεβάζω στο flickr. Αλλά όλες μαζί δε γίνεται γιατί πρέπει πρώτα να τις μικραίνω (έχει περιορισμένο όριο σε mb κάθε μήνα) και αργεί και στο ανέβασμα..Εεεεε τέλος πάντων!Εγώ πάντως πρώτα τις ανεβάζω όλες,μετά γράφω την ιστορία σε word και μετά τη συνθέτω στο travelstories Aυτή τη σειρά έχω.
Οπότε αναμένουμε αύριο.
Συγγνωμη που δεν θελουν ηθελα να γραψω αλλα το δεν φαγωθηκε κατα λαθος. Αν μπορει καποιος mod ας το διορθωσει.Η ιστορια του ειναι ενα απο τα επιχειρηματα των Βρετανων που δεν θελουν να επιστραφουν τα μαρμαμα στην Ελλαδα. Και ο ιδιος σε αντιθεση με την πλειοψηφια της κοινης γνωμης ειναι κατα της επιστροφης.
Πολύ ένδιαφέρουσες οι πληροφορίες tripakia!Το Τεραστιο μπρουτζινο κεφαλι αλογου (ζυγιζει 6 τονους) της φωτογραφιας σου ονομαζεται Still Water και κοσμει την Μαρμαρινη Αψιδα. Εργο του γλυπτη Nic Fiddian Green που ειναι λατρης των αλογων. Εχει 4 παιδια και ο καθενας στην οικογενεια του εχει το δικο του αλογο.
Τα τελευταια 30 και χρονια της ζωης του τα εχει ξοδεψει δημιουργωντας κεφαλια αλογων. Αιτια γι' αυτη του τη μανια ηταν το αλογο της σεληνης που αποτυπωνεται πανω σε ενα απο τα μαρμαρα του Παρθενωνα που κοσμουν το Βρετανικο μουσειο και πρωτοαντικρυσε οταν σπουδαζε στο Chelsea Art School. Οπως δηλωνει ο ιδιος δεν νομιζει πως θα καταφερει ποτε καποιο εργο του να φτασει την τελειοτητα αυτου του αλογου.
Στο εύχομαι Fenia ήταν πολύ όμορφα!Ολες οι φωτοιστοριες σου ειναι ομορφες
Θα ηθελα να βρεθω κι εγω μια φορα Λονδινο τις γιορτες!
Σ'ευχαριστώ πολύ maxoula! Είμαι σίγουρη ότι κάθε εποχή το Λονδίνο θα' ναι υπέροχο!!Πολύ ωραία και αυτή η φωτοιστορία σου echo Το δε γιορτινό και στολισμένο Λονδίνο, πανέμορφο... εγώ το είχα επισκεφτεί άνοιξη και πραγματικά είχα περάσει τέλεια (ο αγαπημένος μου έως τώρα προορισμός), βλέπω όμως ότι και τα χριστούγεννα του πάνε πολύ