• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Φωτογραφικός Διαγωνισμός - Αγαπημένο Καλοκαίρι

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Μπορούμε όντως να... αυτοψηφιστούμε??? Ενδιαφέρον...;)
Μέχρι τώρα σε όλους τους διαγωνισμούς (όσο έχω ασχοληθεί τουλάχιστον) δεν επιτρεπόταν να ψηφίζεις τον εαυτό σου οπότε και τώρα φαντάζομαι το ίδιο ισχύει. Απολύτως λογικό και κατανοητό νομίζω!

voulina

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λιουμπλιάνα
Κι εγώ δυσκολεύτηκα να ψηφίσω μόνο τρεις φωτογραφίες..
Καλή επιτυχία σε όλους!!! :)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ρε φανταστικη μοντ... ψηφισα λεω, τι μου σβηνεις το ποστ; (do not reply pls)

argiro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδια με το νου...
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ, ΗΠΑ, Αίγυπτο
Ψήφισα κι εγώ!!! Καλή επιτυχία σε όλους μας!!! :p

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Λοιπόν 59 ψήφους έχω πάρει μέχρι στιγμής, μια φωτογραφία ξεχώρισε από πολύ νωρίς και προπορεύεται με μεγάλη διαφορά, ενώ πιο πίσω δίνουν μάχη 3-4 φωτογραφίες. :)

Για πάμε και οι υπόλοιποι στείλτε μου τις ψήφους σας!

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Δευκαλίων, στέλνουμε τις προτιμήσεις σ'εσένα και κατοχυρώθηκε η ψήφος ή πρέπει να σχολιάσουμε και κάτω από τις φωτογραφίες;

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Πραγματικά, μερικές είναι καταπληκτικές φωτό !!!! (με το μάτι του ερασιτέχνη όπως εγώ, βέβαια).
Βλέπω όμως πως ελάχιστοι τόλμησαν να αποτυπώσουν στη φωτό τους, την φάτσα τους και αρκέστηκαν σε ηλιοβασιλέματα, βαρκούλες και ομπρελίτσες!!!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω θα διαφωνησω ..βεβαια ειναι καθαρα θεμα γουστου.....δε μου αρεσουν οι φωτο οπου θα βλεπω τη φατσα του αλλου

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Εγω θα διαφωνησω ..βεβαια ειναι καθαρα θεμα γουστου.....δε μου αρεσουν οι φωτο οπου θα βλεπω τη φατσα του αλλου
Κι εμένα δεν μ' αρέσουν, υπάρχει και το fb για τις φάτσες.. Δεν λέω, μου αρέσει να υπάρχει ανθρώπινη λεπτομέρεια στην φώτο αλλά να είναι τόσο διακριτική που να μην φαίνεται καν ποιος είναι (τραβηγμένος από την πίσω όψη, με σκιές κτλ). Αυτά, όσο αφορά τέτοιου τύπου διαγωνισμούς. Από την άλλη είναι όντως θέμα γούστου όπως λέει η Κλεό!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ή οταν η φωτο περιλαμβανει ντοπιους μιας χωρας..οι οποιοι μπορει να ειναι ιδιαιτερες φυσιογνωμιες ..με τοπικες ενδυμασιες ,στυλ ..κλπ κλπ...
Χωρις να θελω να θιξω κανενα αλλα οι φωτο που εχουν τη Μαριγουλα και τον Παναγιωτακη (τυχαια ονοματα )....δεν.....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom