• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Φωτογραφικός Διαγωνισμός - Αγαπημένο Καλοκαίρι

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
75 συμμετοχές μέχρι τώρα! :clap:

Έχετε χρόνο και οι τελευταίοι μέχρι αύριο που λήγει η προθεσμία συμμετοχών!

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
Καταιδρωμένη ναί...ελπίζω όχι και τελευταία..
Τη φωτογραφία πάντως την 'έριξα'...
Αντε και καλή μας επιτυχία !!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τέλος υποβολής συμμετοχών!!

Λοιπόν ξεκινάει η ψηφοφορία! Πατάτε ΕΔΩ και μου στέλνετε προσωπικό μήνυμα, με ΤΡΕΙΣ προτιμήσεις σας με ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ, και το όνομα μέλους, δηλαδή με αυτή τη μορφή:

1. lthanos
2. spor_os
3. Defkalion

Η πρώτη ψήφος σας δίνει 4 βαθμούς, η δεύτερη 2 και η τρίτη 1 βαθμό. Έτσι θα βγουν οι συνολικοί βαθμοί κάθε φωτογραφίας. Οι τρεις φωτογραφίες με την ψηλότερη βαθμολογία παίρνουν τα δώρα. Αν υπάρξει ισοβαθμία σε κάποια θέση τότε προβάδισμα έχει η φωτογραφία με τις περισσότερες πρώτες προτιμήσεις κλπ.

Οι νικητές θα έχουν περιθώριο 5 μέρες από τη στιγμή που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα να μας παραδώσουν την αρχική φωτογραφία πλήρους ανάλυσης. Στην περίπτωση που περάσει το όριο των 5 ημερών ο επόμενος στη λίστα θα πάρει το δώρο.

:)

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
ψήφος εστάλη...
και νιώθω ότι αδίκησα πολλούς!!! :(

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ψήφισα κι εγώ! Δυσκολεύτηκα πολύ! Μου άρεσαν κάμποσες φωτός που δεν ψήφισα, αλλά ούτε και η ιεράρχηση της τελικής 3αδας ήταν εύκολη.

Καλή επιτυχία σε όλους!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Οκ κι από μένα, πολλές ωραίες φώτο, δεν δυσκολεύτηκα πολύ όμως (οκ λίγο μόνο) από την άποψη πως ψήφισα όχι μόνο τις πολύ ωραίες φωτογραφίες, αλλά αυτές που μου θυμίζουν έντονα κι ευχάριστα το θέμα του διαγωνισμού. Δηλαδή, το καλοκαίρι! Καλή επιτυχία σε όλους!! :p

ikarialover

Member
Ψήφισα κι εγώ! Και νοστάλγησα το καλοκαίρι με τις εικόνες που είδα... Καλή επιτυχία σε όλους!

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Με τη πρώτη, ερωτεύτηκα τρεις και ήταν εύκολο να ψηφίσω! Όμορφες οι φωτό και μ' άρεσε που ο καθένας το καλοκαίρι το αντιλαμβάνεται και διαφορετικά :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα