Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Θυμίζω ότι ψηφίζετε μόνο στέλνοντας πμ σε μένα, ΟΧΙ ρίχνοντας ψήφο απευθείας στη γκάλερυ. Λεπτομέρειες για την ψηφοφορία στο πρώτο μήνυμα του θέματος.
Καλά το ξεκίνησες, αλλά.....Ή οταν η φωτο περιλαμβανει ντοπιους μιας χωρας..οι οποιοι μπορει να ειναι ιδιαιτερες φυσιογνωμιες ..με τοπικες ενδυμασιες ,στυλ ..κλπ κλπ...
Χωρις να θελω να θιξω κανενα αλλα οι φωτο που εχουν τη Μαριγουλα και τον Παναγιωτακη (τυχαια ονοματα )....δεν.....
Και παρα λιγο να εβαζα τη Μαριγουλα...Ή οταν η φωτο περιλαμβανει ντοπιους μιας χωρας..οι οποιοι μπορει να ειναι ιδιαιτερες φυσιογνωμιες ..με τοπικες ενδυμασιες ,στυλ ..κλπ κλπ...
Χωρις να θελω να θιξω κανενα αλλα οι φωτο που εχουν τη Μαριγουλα και τον Παναγιωτακη (τυχαια ονοματα )....δεν.....
Και παρα λιγο να εβαζα τη Μαριγουλα...
Αν ειναι κορμαρα θα τα παρει και τα βραβειαΚαλά το ξεκίνησες, αλλά.....
κυρία μου, παραδέξου του! Η Μαριγούλα, φάτσα με μαγιώ, σε φωτό που διεκδικεί βραβείο ? Θέλει πολύ κότσια !
εγω γιατί άνοιξα αυτή πρώτη;Αν ειναι κορμαρα θα τα παρει και τα βραβεια
αυτη η φωτο που δεν ανοιξα ..ηταν αυτη με την ακριδα
συγνωμη αγαπητε ιδιοκτητη της φωτο
Ευγε ! Και το μονο ζωο που τρωει κερατο !Αν ηξερα πως θα τραβουσε τοσο τα βλεμματα ενας γρυλος, θα εβαζα κι εγω το "αλογακι της Παναγιτσας" στο διαγωνισμο....αχαχαχαχα...
οχι κοιτα αυτο που προσπαθουσα να πω πολυ ευγενικα και πολυ κομψα με το πρωτο πρωτο μου ποστ ηταν ενα :Αν ηξερα πως θα τραβουσε τοσο τα βλεμματα ενας γρυλος, θα εβαζα κι εγω το "αλογακι της Παναγιτσας" στο διαγωνισμο....αχαχαχαχα...