• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Φονικός χιονιάς παραλύει την Ευρώπη

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Τι έγινε άραγε το έγκριτο μέλος-mod??? ταξίδεψε ή βολοδέρνει ακόμα???:xmas_rolleyes: Ενημέρωση, περικαλώ, δεσποινίς Εβανζελί....

fotast

Member
Πάντως η δική μου αγωνία είναι για την αυριανή βραδυνή πτήση της BA.Θα γίνει - δεν θα γίνει??

Αναμονή...

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Τι έγινε άραγε το έγκριτο μέλος-mod??? ταξίδεψε ή βολοδέρνει ακόμα???:xmas_rolleyes: Ενημέρωση, περικαλώ, δεσποινίς Εβανζελί....
Το έγκριτο μέλος- mod ούτε πέταξε ούτε θα πετάξει!

Christmas in London! :xmas_razz:

fotast

Member
Το έγκριτο μέλος- mod ούτε πέταξε ούτε θα πετάξει!

Christmas in London! :xmas_razz:
Δεν θέλεις η δεν μπορείς???

Και εγω για Χριστούγεννα έρχομαι αύριο(αν πετάξει η ΒΑ).

Τελευταία ενημέρωση καιρού παρακαλώ:xmas_confused:

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Δεν θέλεις η δεν μπορείς???

Και εγω για Χριστούγεννα έρχομαι αύριο(αν πετάξει η ΒΑ).

Τελευταία ενημέρωση καιρού παρακαλώ:xmas_confused:

BBC Weather | London

BAA Heathrow: Welcome to Heathrow Airport | Parking | Terminal 5

Να παρακολουθείς συχνά το site της British. Προς το παρόν δεν έχουν βγάλει πρόγραμμα για τις πτήσεις που θα γίνουν αύριο, αλλά μέχρι το βράδυ θα έχει βγει και θα ξέρεις. Εγώ ήξερα μια μερα πριν.

ΥΓ> μετά από τόσες απανωτές ακυρώσεις, κατάλαβα ότι δεν με θέλει να πετάξω... Και να πετούσα, θα έπεφτε το αεροπλάνο.. οπότε είπα να μην πάρω αμάχους στο λαιμό μου.. :D

fotast

Member
BBC Weather | London

BAA Heathrow: Welcome to Heathrow Airport | Parking | Terminal 5

Να παρακολουθείς συχνά το site της British. Προς το παρόν δεν έχουν βγάλει πρόγραμμα για τις πτήσεις που θα γίνουν αύριο, αλλά μέχρι το βράδυ θα έχει βγει και θα ξέρεις. Εγώ ήξερα μια μερα πριν.

ΥΓ> μετά από τόσες απανωτές ακυρώσεις, κατάλαβα ότι δεν με θέλει να πετάξω... Και να πετούσα, θα έπεφτε το αεροπλάνο.. οπότε είπα να μην πάρω αμάχους στο λαιμό μου.. :D
Τα ξέρω αυτά και τα παρακολουθώ.Ευχαριστώ πάντως.Απλώς ρωτούσα αν έχεις κάποιες παραπάνω και "προσωπικές" πληροφορίες να δώσεις μιάς και είσαι ηδη εκεί.Τέλος πάντων θα δούμε τι θά γίνει τελικά.Καλά να περνάς:xmas_smile:

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Τι πληροφορίες να δώσω! Ότι και να πω δεν έχει σημασία. Να πω παρόλα αυτά μιας που (ελπίζω ότι) θα έρθεις, ότι η θερμοκρασία είναι υπό του μηδενός ακόμα και την ημέρα, ότι χτες το βράδυ χιόνιζε πάλι, ότι δρόμοι και πεζοδρόμια είναι πάγος και τρώμε τη μια τούμπα μετά την άλλη, ότι κοντέυω να ξεχάσω πως είναι ο ήλιος (νομίζω τον είδα τις προάλλες στο σινεμά, δεν είμαι σίγουρη αν ήταν αυτός ωστόσο)

και γενικώς με τέτοιο τροπικό κλίμα εδώ αποφάσισα να μην κατέβω για τρεις μέρες που μου μεναν από την άδεια! :D

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
να σε βοηθήσω εγώ.. τρέχουν (και δεν φτάνουν) να βρουν (και δεν βρίσκουν) την εταιρεία στο τηλέφωνο μπας κ αλλάξει τα εισιτήρια, και τελικά κλείνουν με τρένα και άλλες εταιρείες regular και ετοιμάζουν claim to refund, απειλητικά ιμειλς και τα σχετικα -και θέλουν και νοσηλεία έπειτα, αφού έχουν καταστρέψει δυο συκώτια από τα νεύρα.

Δεν λέω, καλές και χρυσές οι τιμές των λοκο, αλλά άμα σου κάτσει η στραβή την έκατσες..
Μα τί είναι αυτά που λές; Πού τα είδες;;; Και επιπλέον δρομολόγια βλέπω να βάζουν και άμεσα ενημερωνούν για refund και rebook και οι σελίδες τους λειτουργούν κανονικά χωρίς υπερφόρτωση με κατανοητές φόρμες αιτήσεων αλλαγής πτήσης, κλπ. Το ότι γίνεται χαλασμού καιρός δεν φταίνε οι εταιρίες χαμηλού κόστους! Αμα δεν ξέρουμε μην λέμε ότι νάναι. Υπάρχουν εταιρίες και "εταιρίες"!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τι πληροφορίες να δώσω! Ότι και να πω δεν έχει σημασία. Να πω παρόλα αυτά μιας που (ελπίζω ότι) θα έρθεις, ότι η θερμοκρασία είναι υπό του μηδενός ακόμα και την ημέρα, ότι χτες το βράδυ χιόνιζε πάλι, ότι δρόμοι και πεζοδρόμια είναι πάγος και τρώμε τη μια τούμπα μετά την άλλη, ότι κοντέυω να ξεχάσω πως είναι ο ήλιος (νομίζω τον είδα τις προάλλες στο σινεμά, δεν είμαι σίγουρη αν ήταν αυτός ωστόσο)

και γενικώς με τέτοιο τροπικό κλίμα εδώ αποφάσισα να μην κατέβω για τρεις μέρες που μου μεναν από την άδεια! :D
Ωραια! Δηλαδη θα κανουμε δωρεαν πατιναζ!!!!!!!!!!!

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Ωραια! Δηλαδη θα κανουμε δωρεαν πατιναζ!!!!!!!!!!!

Εσύ που ανησυχούσες πως θα έρθεις από Gatwick!

@Peter, κάπου θα τα είδα αυτά για να τα λέω η έρμη.. τόσους αποκλεισμένους έχω εδώ.. :xmas_wink:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom