GiannisP.
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αλόννησος Aug 2020
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Moυ θυμίζει έντονα μια συζήτηση που κάναμε πέρυσι στο θέμα "Ταξίδι μόνος???"
Εγω συμφωνω μ' αυτο. Κι εγω τη γυναικα σε νησι τη γνωρισα. Στο IDF.Δηλαδή μία γνωριμία που θα γίνει σε έναν τόπο που ζούν και οι δύο, έχει λιγότερες πιθανότητες να ευδοκιμήσει απο μία γνωριμία που θα γίνει σε ένα νησί, αν κατάλαβα σωστά.
Νομιζω το εχεις δει στραβα. Αναφερομαι σε τυχαιες γνωριμιες μεταξυ αγνωστων σε μπαρ, στο δρομο, σε καφετερειες κτλ. Είναι σπάνιες και δύσκολες. Αν τώρα εσύ έχεις γνωρίσει περισσότερους ανθρωπους ερωτικα σε μπαρ από ότι σε παρέες, δραστηριότητες, χόμπυ, δουλεια, μπράβο σου, είσαι πολύ ανοικτόμυαλη, αλλά είσαι η εξαίρεση του κανόνα κατά την άποψή μου.Δηλαδή μία γνωριμία που θα γίνει σε έναν τόπο που ζούν και οι δύο, έχει λιγότερες πιθανότητες να ευδοκιμήσει απο μία γνωριμία που θα γίνει σε ένα νησί, αν κατάλαβα σωστά.
Έχεις ισοπεδώσει όλες τις τυχαίες μεταβλητές και την κατανομή γεγονότων, που χαρακτηρίζουν τις πιθανότητες, πάνω στις οποίες στηρίζεται η αβεβαιότητα των ανθρώπων! Αλλά αφού το λές εκ πείρας, πάω πάσο.
Και εσύ και πολλοί άλλοι έχουν γνωρίσει τους συντρόφους τους έτσι! Δεν είπα κάτι αντίθετο. Ας δούμε όμως και πόσοι άλλοι δεν γνώρισαν έτσι κάποιον σύντροφο...Εγω συμφωνω μ' αυτο. Κι εγω τη γυναικα σε νησι τη γνωρισα. Στο IDF.
Ile de France (H region της Γαλλιας που βρισκεται το Παρισι)Και εσύ και πολλοί άλλοι έχουν γνωρίσει τους συντρόφους τους έτσι! Δεν είπα κάτι αντίθετο. Ας δούμε όμως και πόσοι άλλοι δεν γνώρισαν έτσι κάποιον σύντροφο...
Τι είναι το IDF;
Καλό!!Ile de France (H region της Γαλλιας που βρισκεται το Παρισι)
Συγγνώμη, ίδια αποτελέσματα με το "Εχω διαβάσει Μαρξ" και στη νησιωτική και την ηπειρωτική Ελλάδα.. Τζίφος.Πᾷς καί ἀράζεις σέ κἄποιο μπὰρ (στήν Χῶρα κατά προτίμησιν) παραγγέλλεις ῥακόμελο (χαχαχα, τί μάστιγξ οἱ ῥακομελίστας!) υἱοθετεῖς ὔφος γιομάτο ἀναρώτηση γιά τό κατά πόσο ἡ ντεριντάειος αποδόμηση φθάνει νά θεωρῇ ὡς αὐτοσκοπό τήν στρατηγική άνατροπῆς τῶν κατεστημένων κατασκευῶν τοῦ λόγου (ἐσύ πάντως θα προσπαθεῖς νά ἐξαγαγαγάγεις φλύδα κρεμμυδιοῦ ἀπό τό γκάπ μεταξύ ἄνω κυνόδοντος καί κοπτῆρος) καί τά πάντα ὅλα θά λάβουν τόν δρόμο τους. Τά ἀποτελέσματα εἶναι τά δέοντα ἀκόμα κι ἄν πᾷς στό Αἰάντειον τῆς Σαλαμῖνος.
Φαουλάρα. Ανεπίτρεπτο για σένα . Δομηνικανή Δημοκρατία λέγεται η χώρα, Hispaniola το νησί.Δεν πάτε στον Άγιο Δομήνικο; Νησί είναι κι αυτό