Σας βλέπω καρφί για τη Θάσο για να κάνετε παρέα στις Βαλκάνιες!Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Εγώ με ένα φίλο μου ψάχνουμε νησάκι για διακοπές. Είμαστε 35 και single από Αθήνα. Έχουμε χορτάσει νησιά τύπου Ιο, Μύκονο, Σκιάθο, Πάρο, Σαντορίνη, Ζάκυνθο. Δε θέλουμε τέτοια. Ψάχνουμε πιο εναλλακτικά και κάποια που μαζεύουν μεγαλύτερες ηλικίες (30 -+). όχι άλλοι φοιτητές δεν αντέχουμε τέτοια. Σκοπός μας είναι προφανώς είναι να περάσουμε καλά, να χαλαρώσουμε, αλλά και να έχουμε επιλογές φλερτ. Πέρισυ για να σας δώσω μια εικόνα είχαμε πάει Σίφνο και πρόπερσυ Αμοργό. Δεν είμαστε του κλαμπ, αγαπάμε μπαράκια τύπου Σίφνου. Σκεφτόμαστε Αστυπάλαια. Έχει γυναικοπαρέες ή είναι πιο πολύ για ζευγάρια; Κόσμημα το νησί δε λέω με πανέμορφο χώρα, αλλά δε θα πάμε μόνο για την ομορφιά του νησιού.
Πείτε και μερικές ατάκες για πέσιμο.
Μη κάνετε μισές δουλειές.
Μήπως αξίζει να πάτε Ρωσία να φλερτάρετε στο Μουντιάλ?Φέτος παίζει και μουντιάλ .Οπότε οι γυναίκες θα κυκλοφορούν ψάχνοντας άντρα με το τηλεσκόπιο. .
Έχεις κάτι απορίες εσύ...!Οταν λεμε φλερτ εννοουμε το "πεσιμο";
Αν ημουν 20 ναι. Δεν είμαι ούτε μου εκανε κατι η κοπελα για να της την "πεσω".Οταν λεμε φλερτ εννοουμε το "πεσιμο";