thanos75
Member
Και εμένα φίλε μου με ενόχλησε πραγματικά το τρολάρισμα από πολλούς πιο πάνω και πραγματικά νοιώθω την ανάγκη να σε υπερασπιστώ...στο κάτω κάτω της γραφής εξέφρασες ένα άκρως σαφές και ανθρώπινο ερώτημα το οποίο αποκωδικοποιείται ως εξής: "Πού μπορώ να πάω κάπου να περάσω καλά, να υπάρχει χαλαρή διάθεση για φλερτ που να ξεφεύγει όμως από τη "φοιτητοχειμαδιο" φάση?" Προσωπικά, πέρα από συγκεκριμένους προορισμούς, νομίζω πως γενικά με λίγη καλή διάθεση και θέληση μπορεί παντού να προκύψει αυτό που θέλεις. Θα σου έλεγα να αποφύγεις απλώς κάποια πολύ μικρά νησιά τα οποία μαζεύουν ένα συγκεκριμένο στυλ ανθρώπων (π.χ. Φολέγανδρος-ζευγάρια, Ανάφη- υπερβολικά "χύμα" και χίπστερ) και - το σημαντικότερο- διάλεξε προορισμό που ούτως ή άλλως θα σε ενδιέφερε να επισκεφθείς χωρίς να σου γίνεται αυτοσκοπός το φλερτ. Και εάν ακόμα δεν κάτσει το φλερτ, θα έχεις δει μέρος που σε ενδιαφέρει και θα έχεις γενικά περάσει καλά. Επιπλέον, τσέκαρε μέρη στα οποία έχεις ήδη πάει (π.χ. Σίφνος όπως ανέφερες) και ήδη έπαιζε αυτό που έψαχνες. Ίσως αν ξαναπάς, ξέροντας τα κατατόπια να σου "κάτσουν" καλύτερα κάποια πράγματα αφού θα ξέρεις να κινηθείς καλύτεραΤιντερ; Τιντερ; Σαν να σε ρωτανε οι φιλοι σου να τους προτεινεις κανα καλο εστιατοριο να φανε και να τους λες παρτε σουβλακια στο χερι. τρομερη προταση.
Επισης για αγιο δομινικο, ταυλανδη, κουβα κτλ οταν ενδιαφερθω και θελω πληροφοριες θα το γραψω στο αντιστοιχο θεμα. Και οι ιδεες για να να μεινω 15γουστο αθηνα η να παω μουντιαλ ειλικρινα το νιωθω οτι τις ειπατε απο τα βαθη της καρδιας σας με σκοπο να βοηθησετε. Ακουγονται σαν τρολαρισμα αλλα εγω πιστευω οτι θελατε να βοηθησετε και ηταν οτι καλυτερο μπορουσατε να πειτε. Σας ευχαριστω για το χρονο σας. Βοηθησατε παρα πολυ.