• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Αστυπάλαια Φλερτ στα νησιά

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Αν ημουν 20 ναι. Δεν είμαι ούτε μου εκανε κατι η κοπελα για να της την "πεσω".
Γιατί, τι το κακό έχει το "πέσιμο";
Στο Ελλαδικό χώρο έχει αρχίσει να εκλείπει το είδος των ανδρών που φλερτάρουν, την πέφτουν, κάνουν καμάκι ή όπως αλλιώς θές πές το, σε γυναίκες....
Το σημαντικό είναι να είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που ζητάς! Όλα τα άλλα είναι περιττά...

8avos

Member
Πιστεύω το γνωμικό, όπου ακούς πολλά κεράσια πάρε μικρό καλαθι.Οσο πιο ήρεμα τόσο καλύτερα ...Δεν νομίζω πχ ότι γίνεται φλερτ σε κλάμπ αλλά πιστεύω σε μικρά μπαράκια .Δεν γίνεται στα μπιτσομπαρα αλλά γίνεται στρωνοντας πετσετουλα κάπου χαλαρά. Δεν νομίζω ότι γίνεται σ ένα νησί -χ- αλλά θα γίνεται σε κάποιο χαλαρό. ..

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
αρκετοι ναι, αλλα απαντησεις του στυλ...
Χαβαλές και χιούμορ είναι, στοιχείο απαραίτητο και για τις διαδικτυακές κοινότητες, και για τη ζωή μας εν γένει.
Μη το παρεξηγείς, κανείς δεν έχει λόγο να κακοχαρακτηρίσει κανέναν, πόσο μάλλον αν δε προκαλεί.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες για πατμο. Έχει τοσους πολλους τουριστες; νομιζα ειναι κυριως ελληνες και μαλιστα πιο θρησκευτικος τουρισμος
Ναι βεβαίως. Και είναι και μικρό το νησί, οπότε ειδικά τους μήνες αιχμής φαίνεται αυτό.
Βέβαια δε πρόκειται να γίνει και Μύκονος, αφ ενός γιατί δεν έχει αεροδρόμιο, αφ ετέρου δε το θέλουν οι ντόπιοι και φυσικά το μοναστήρι που είναι και η ''αρχή'' του νησιού.
Θρησκευτικό τουρισμό φυσικά και έχει, αλλά σε αφήνει ανεπηρέαστο, γιατί τα ωράρια είναι έτσι κι αλλιως διαφορετικά. Είναι μια καλή πρόταση, απλά κατα τη γνώμη μου πρέπει να συνδυαστεί και με άλλο νησί, δεν είναι για πολλές πολλές ημέρες.

hitman47

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιετνάμ
Ταξίδι-Όνειρο
Παναμάς- Κόστα Ρίκα
Γιατί, τι το κακό έχει το "πέσιμο";
Στο Ελλαδικό χώρο έχει αρχίσει να εκλείπει το είδος των ανδρών που φλερτάρουν, την πέφτουν, κάνουν καμάκι ή όπως αλλιώς θές πές το, σε γυναίκες....
Το σημαντικό είναι να είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που ζητάς! Όλα τα άλλα είναι περιττά...
Διαφωνώ. Και μιλω εκ πειρας. Αρκετοι αντρες μιλανε. Απλα οι γυναικες δεν τους δινουν σημασια δεν τους παιρνουν στα σοβαρα. Οι λογοι αρκετοι. Ενας ειναι η προκαταληψη που υπαρχει, οι λαθος αντιληψεις δηλαδή που εχουν δημιουργηθει απο παλαιοτερες εποχες τυπου Σταθη Ψαλτη. Πχ ορολογιες οπως πεσιμο και καμακι δειχνουν αντρες με χαμηλη αξια που κυνηγανε με αθλιες ατακες οτι κινειται με φουστα μπας και τους κατσει κατι με απώτερο στοχο αποκλειστικα το σεξ. Πεσιμο δειχνει οτι εγω και η γυναικα ειμαστε 2 διαφορετικα στρατοπεδα. Για μενα η σωστη ορολογια ειναι η προσεγγιση. Βλεπω μια γυναικα που μου αρεσει; Τη προσεγγιζω με χαλαρη διαθεση και θετικη ενεργεια με σκοπο να τη γνωρισω παραπερα και οπου βγαλει... Στη καθημερινοτητα, σε ανθρωπους που εχουν ξεπερασει τα φοιτητικα τα χρονια, οπου οι υποχρεωσεις, τα αγχη, τα προβληματα της καθημερινοτητας και ο χρονος ειναι ελαχιστος τετοιες γνωριμιες ειναι δυσκολο να γινουν, η αν γινουν να προχωρησουν. Σε ενα χαλαρο περιβαλλον οπως αυτου του νησιου, ε οι γνωριμιες ευδοκιμουν.

Last edited:

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν πάτε στον Άγιο Δομήνικο; Νησί είναι κι αυτό, κορμάρες οι Δομηνικάνες κι αν είστε λευκοί άνω του 1.80 και δε σας λείπουν δόντια δε θα προλαβαίνετε τα πεσίματα που θα σας κάνουν...
Τσεκ, τσεκ, και τσεκ. Ψάχνω εισιτήρια.

jimp

Member
Εξαρτάται τι είδους γυναίκα θες.

Αν θες νοικοκυρά πήγαινε προς Δωδεκάνησα, Σάμο-Πάτμο θα έλεγα κυρίως, αν θες και αριστερή μονόδρομος η Ικαρία.

Αν θες ανεξάρτητη να σε τρέχει σε κάμπινγκ και τα σχετικά, Αντίπαρος.

Αν θες να καταλήξεις σωγραμπρος, η λύση είναι η Κρήτη.

Επτάνησα θα σου έλεγα να μην πας, είναι λίγο τρελές, οκ δεν θα σε χαλούσε εξοχικό στην Κέρκυρα.

Βόρεια Ελλάδα, Θεσσαλονίκη,σαν τη Χαλκιδική δεν έχει, ξανασκεψου το, 3 ώρες να ετοιμαστούν, συνεχώς παράπονα, θα συζητάτε για το πόσο Ελληνική είναι η Μακεδονία αλλά παράλληλα βόλτες τα βράδια με τις φίλες.

Παράλια Λάρισας ή Βόλου, τιμιες γυναίκες, από μικρές στα χωράφια, ακούν τον άντρα και αυτές όμως πέντε ώρες να ετοιμαστούν και θα σε ταράξουν στον καθημερινό καφέ. Πολλές πιθανότητες να πετύχεις καλή μαγείρισσα όμως.

Δύσκολα τα πράγματα...

hitman47

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιετνάμ
Ταξίδι-Όνειρο
Παναμάς- Κόστα Ρίκα
Δυνατός. Το βασικό είναι να έχεις επιλογές. Με τα νέα δεδομένα, με τη μια παρέα με βλέπω για Αντίπαρο/Σίφνο και με την αλλη Κέρκυρα.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Υπεροχος. Χαιρομαι που εστω καποιοι καταλαβαινουν. Το προσεγγισες με πολυ καθαρη και θετικη οπτικη γωνια. Ναι νομιζω φετος θα αποφυγω μικρια νησια που δεν ξερω και θα παω καπου που εχω πολλες πληροφοριες. Η μπορει να μου τη βαρεσει και να παω καπου πιο μακρια, αλλα φαντασμαγορικα οπως Ροδος, Κερκυρα, Κως να κανω διακοπαρες ξεχνώντας ελληνιδες.

*Τα Χανια ειναι ιδανικος προσορισμος για διακοπαρες ,αλλα εχω ξαναπαει αρκετες φορες.
Να'σαι καλά για τα καλά σου λογια. Και η Ρόδος και η Κέρκυρα και η Κως, είναι νησιά που προσφερονται πραγματικά για εξαιρετικές διακοπές. Και πίστεψέ με συχνάζουν και ελληνίδες και στα 3 (καλά ντόπιες να πετύχεις λίγο δύσκολο γιατί όλες δουλεύουν υπερβολικά στη φουλ σεζόν). Οπότε γιατί όχι? Επίσης ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να κρύβεται το τυχερό σου. Μπορεί να βρίσκεται σε μια συμπαθέστατη αλλοδαπή ύπαρξη. Εχω μακρινή καταγωγή από Ρόδο και σε ενημερώνω πως πολλοί γάμοι μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών και μάλιστα πετυχημένοι έχουν γίνει. Η ζωή έχει πολλές φορές πολύ πλάκα και ποτέ δεν ξέρεις τί κρύβεται στην επόμενη στροφή

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τσεκ, τσεκ, και τσεκ. Ψάχνω εισιτήρια.
Θα σε ακομπανιαριζα αλλα ειμαι κοντος και μου λειπουν μερικα δοντια!

Αλλα αλλο ειναι εκεινο που με απασχολησε περισσοτερο απο αυτα που διαβασα. Γιατι οι Ιταλοι τουριστες ειναι ο,τι χειροτερο;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αλλα αλλο ειναι εκεινο που με απασχολησε περισσοτερο απο αυτα που διαβασα. Γιατι οι Ιταλοι τουριστες ειναι ο,τι χειροτερο;
Προσωπική άποψη αναφέρω, και όχι φυσικά ότι εμείς είμαστε τίποτα λόρδοι...
Για μένα είναι, και μιλάω για ηλικίες έως 35-40 έτσι, όχι για πιο μεγάλους.
Κινούμενη βαβούρα, φασαρία και τσιρίδα. Ξεχωρίζουν από το χιλιόμετρο.
Επίσης, πολύ κακοπληρωτές. Τους έχω δει σε μπαρ πολλές φορές να κάνουν παράπονα για τις τιμές, να μετράνε τους τσίγγους ενώ έχουν λεφτά, και να ζητάνε να τους βγάλουν τη λεμονάδα (!!!) απ το ποτό για να τους το χρεώσουν πιο φθηνά. Σ' αυτό βέβαια θα μας διαφωτίσει και κάποιος που έχει συνδιαλλαγές μαζί τους.
Επίσης πολύ ασέβεια στο μέρος. Και το είδα πέρυσι στη Χώρα της Πάτμου συγκεκριμένα. Γόπες απο τσιγάρα και φτυσίδια ανελέητα, όλα κάτω, λες και ήταν στο χωράφι τους.
Και τέλος, το σημαντικότερο για μένα, πρόβλημα προσαρμογής (σ αυτό βέβαια φέρουν ευθύνη και οι αετονύχηδες Έλληνες μαγαζάτορες). Δε μπορεί να πηγαίνεις σε ξένη χώρα ρε φίλε, και να έχεις την απαίτηση να ξερουν τη γλώσσα σου για να συνεννοηθείς, να σερβίρουν τη κουζίνα σου και τα ποτά σου, να παίζουν τη μουσική σου, και να έχουν τέλος πάντων τις δικές σου συνήθειες... Ασε μας ήσυχους.

Επαναλαμβάνω για τους κακοπροαίρετους. Δεν είμαστε τίποτα καλύτεροι ως Έλληνες. Ελάχιστα ίσως.
Ούτε έχω καμιά επιχείρηση και στηρίζομαι σε τέτοιου είδους τουρισμό, όπως πολλοί σε πολλά μέρη ανα την Ελλάδα.
Τουρίστας είμαι κι εγώ στη χώρα μου και τα βλέπω.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Στη καθημερινοτητα, σε ανθρωπους που εχουν ξεπερασει τα φοιτητικα τα χρονια, οπου οι υποχρεωσεις, τα αγχη, τα προβληματα της καθημερινοτητας και ο χρονος ειναι ελαχιστος τετοιες γνωριμιες ειναι δυσκολο να γινουν, η αν γινουν να προχωρησουν. Σε ενα χαλαρο περιβαλλον οπως αυτου του νησιου, ε οι γνωριμιες ευδοκιμουν.
Δηλαδή μία γνωριμία που θα γίνει σε έναν τόπο που ζούν και οι δύο, έχει λιγότερες πιθανότητες να ευδοκιμήσει απο μία γνωριμία που θα γίνει σε ένα νησί, αν κατάλαβα σωστά.
Έχεις ισοπεδώσει όλες τις τυχαίες μεταβλητές και την κατανομή γεγονότων, που χαρακτηρίζουν τις πιθανότητες, πάνω στις οποίες στηρίζεται η αβεβαιότητα των ανθρώπων! Αλλά αφού το λές εκ πείρας, πάω πάσο.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Προσωπική άποψη αναφέρω, και όχι φυσικά ότι εμείς είμαστε τίποτα λόρδοι...
Για μένα είναι, και μιλάω για ηλικίες έως 35-40 έτσι, όχι για πιο μεγάλους.
Κινούμενη βαβούρα, φασαρία και τσιρίδα. Ξεχωρίζουν από το χιλιόμετρο.
Επίσης, πολύ κακοπληρωτές. Τους έχω δει σε μπαρ πολλές φορές να κάνουν παράπονα για τις τιμές, να μετράνε τους τσίγγους ενώ έχουν λεφτά, και να ζητάνε να τους βγάλουν τη λεμονάδα (!!!) απ το ποτό για να τους το χρεώσουν πιο φθηνά. Σ' αυτό βέβαια θα μας διαφωτίσει και κάποιος που έχει συνδιαλλαγές μαζί τους.
Επίσης πολύ ασέβεια στο μέρος. Και το είδα πέρυσι στη Χώρα της Πάτμου συγκεκριμένα. Γόπες απο τσιγάρα και φτυσίδια ανελέητα, όλα κάτω, λες και ήταν στο χωράφι τους.
Και τέλος, το σημαντικότερο για μένα, πρόβλημα προσαρμογής (σ αυτό βέβαια φέρουν ευθύνη και οι αετονύχηδες Έλληνες μαγαζάτορες). Δε μπορεί να πηγαίνεις σε ξένη χώρα ρε φίλε, και να έχεις την απαίτηση να ξερουν τη γλώσσα σου για να συνεννοηθείς, να σερβίρουν τη κουζίνα σου και τα ποτά σου, να παίζουν τη μουσική σου, και να έχουν τέλος πάντων τις δικές σου συνήθειες... Ασε μας ήσυχους.

Επαναλαμβάνω για τους κακοπροαίρετους. Δεν είμαστε τίποτα καλύτεροι ως Έλληνες. Ελάχιστα ίσως.
Ούτε έχω καμιά επιχείρηση και στηρίζομαι σε τέτοιου είδους τουρισμό, όπως πολλοί σε πολλά μέρη ανα την Ελλάδα.
Τουρίστας είμαι κι εγώ στη χώρα μου και τα βλέπω.
Επειδη εχω συνδιαλλαγες μαζι τους και αποτελουν περιπου το 15-20% της πελατειας μου δεν εχω αυτην την αποψη. Σιγουρα οι περισσοτεροι απ' αυτους δεν ειναι και οι καλυτεροι τουριστες αλλα δεν ειναι και οι χειροτεροι. Πληρωνουν καλα και ξοδευουν αρκετα. Οτι κανουν παζαρια θα το δεχτω. Ειναι ομως τουλαχιστον μια κλαση παραπανω απο τους Ελληνες. Παντα μιλω για το συνολο και οχι για τις μοναδες ξεχωριστα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou