• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γεωργία Φλερταροντας τη Γεωργία

giorgos vzr

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Δεν το ειχα δει

1 300 Aragveli · Ketevan Tsamebuli Ave, Tbilisi, Géorgie και მ/ს ისანი · 10 Abano St, Tbilisi, Géorgie
η περιοχη εχει πολλα και φτηνα και με το μετρο γλιτώνεις την κίνηση
2 εαν πας απο Kutaisi μια μερα στα περιξ .
3 εδω σε εχω , Transfers and tours throughout Georgia | Gotrip.ge
4 η revolut μια χαρα
. Ευχαριστώ για την βοήθεια για αρχή!
Έχω κλείσει χοτελ κοντά στην πλατεία Ελευθερίας, ελπίζοντας να είναι καλά. Στο πρόγραμμα έχω μόνο μια ημερήσια (mtskheta-ananuri-kazbegi) και έλεγα να το κάνω με Ρεντ καρ ,τώρα που είδα το λινκ με βάζει σε σκέψεις , φαίνεται καλή ιδέα. Είναι δοκιμασμένο; Αλλά ποια η λογική τους, κάνουν στάσεις και έχεις τον αντίστοιχο χρόνο για φωτογραφίες;

domino

Member
. Ευχαριστώ για την βοήθεια για αρχή!
Έχω κλείσει χοτελ κοντά στην πλατεία Ελευθερίας, ελπίζοντας να είναι καλά. Στο πρόγραμμα έχω μόνο μια ημερήσια (mtskheta-ananuri-kazbegi) και έλεγα να το κάνω με Ρεντ καρ ,τώρα που είδα το λινκ με βάζει σε σκέψεις , φαίνεται καλή ιδέα. Είναι δοκιμασμένο; Αλλά ποια η λογική τους, κάνουν στάσεις και έχεις τον αντίστοιχο χρόνο για φωτογραφίες;

Ναι ,στασεις οπου και οσο θέλεις. Υπαρχει και η επιλογη να φτιαξεις δικο σου προγγραμμα ,
τους ειχα χρησημοποιησει .

paefstra

Member
Το ίδιο κ Τιφλίδα.Φτάσαμε ξεροί από κούραση μέσα στη νύχτα. Περιμέναμε μέχρι ξημερώματα βρούμε μαρσούτκα για Κουτάισι.
Αυτο με ενδιαφερει: που περιμενατε, αν ηταν ανοιχτο το αεροδρομιο και αν ηταν safe.
Tο ιδιο για την επιστροφη.

alma

Member
Αυτο με ενδιαφερει: που περιμενατε, αν ηταν ανοιχτο το αεροδρομιο και αν ηταν safe.
Φύγαμε κατευθείαν από το αεροδρόμιο με ταξί που βρήκαμε επιτόπου.Μας πλησίασε ένας που καταλάβαινε αγγλικά-ρώσικα αλλά τελικά μας πάσαρε σε άλλον που δεν μίλαγε τίποτα από τα 2. :eek: :eek: :eek:
Μας άφησε στο σταθμό τρένων για Κουτάισι νύχτα εκεί περιμέναμε.Είχε κάτι άντρες περίεργους απέξω αλλά δεν μας έκανε τίποτα κανείς.Απλώς αντί να περιμένουμε να πάει 9 να φύγει το τρένο,φύγαμε με τη μαρσρούτκα που έφευγε 6, δίπλα από το σταθμό.

paefstra

Member
Μας άφησε στο σταθμό τρένων για Κουτάισι νύχτα εκεί περιμέναμε.Είχε κάτι άντρες περίεργους απέξω αλλά δεν μας έκανε τίποτα κανείς..
Αυτο δεν μπορω, σταθμο τρενου μεσα στο ξημερωμα,
Εχω ξημερωσει σε αεροδρομιο αφοβα, θα το δω κι ετσι, αρκει μονο να ειναι ανοιχτο.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Είναι ανοιχτό το βράδυ και ασφαλές γιατί οι πιο πολλές πτήσεις φθάνουν και φεύγουν εκείνες τις ώρες οπότε έχει πολλή κίνηση. Περιμένεις όσο χρειάζεται εκεί και για να πας σταθμό τρένων/λεωφορείων κλείνεις ένα Bolt μέσω της εφαρμογής. Δεν είναι ανάγκη να περιμένεις στο σταθμό τρένων/λεωφορείων που πράγματι μπορεί να κυκλοφορούν κάποιοι περίεργοι.

paefstra

Member
Τελευταια ερωτηση: εστω οτι θελω να παμε Γεωργια μονο για να βαλουμε μια φθηνη καρφιτσα και για να δουμε 2 πολεις και καθολου βουνα και μοναστηρια, καμια ημερησια στη φυση. Ενα 5ημερο φτανει? Σε ποσες μερες καλυπτεται η Τυφλιδα? Φτανουν 2 μερες ολοκληρες και 2 μερες Κουταισι?

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
2 μέρες Τιφλίδα μια χαρά, για Κουτάισι δεν ξέρω

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Τελευταια ερωτηση: εστω οτι θελω να παμε Γεωργια μονο για να βαλουμε μια φθηνη καρφιτσα και για να δουμε 2 πολεις και καθολου βουνα και μοναστηρια, καμια ημερησια στη φυση. Ενα 5ημερο φτανει? Σε ποσες μερες καλυπτεται η Τυφλιδα? Φτανουν 2 μερες ολοκληρες και 2 μερες Κουταισι?
Το Κουτάισι και σε μια μέρα καλύπτεται αν δε σε ενδιαφέρει καθόλου το να βγεις παραέξω.
Και Τιφλίδα 2-3 μέρες.

paefstra

Member
Το Κουτάισι και σε μια μέρα καλύπτεται αν δε σε ενδιαφέρει καθόλου το να βγεις παραέξω.
Και Τιφλίδα 2-3 μέρες.
Ωραια, θα το εχω κατα νου για 3ημερο.
Βλεπω οτι βγαινει Παρασκευη βραδυ πτηση και επιστροφη Δευτερα πρωι και πας δουλεια κατ ευθειαν. Ωραιο.

GTS

Member
Τιφλιδα φοβερή, 2-3 μέρες ανετα και bolt πάμφθηνα για μετακίνηση. Δε θα πήγαινα πουθενά αλλου Γεωργία πλην Τιφλιδας και Καυκάσου που είναι χαιλαιτ.

ΥΓ Μετά από γαλαταδικη πτήση δε μπορώ πια να πάω κατευθείαν δουλειά, ξέρω ότι θα κάψω άλλη μια μέρα άδεια.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom