Καλά δεν είπα ότι σε όλα τα ντεπόζιτα έχει ποντίκια. Αλλά έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι το προσωπικό πχ αποφεύγει να πίνει καφέ από τις δεξαμενές. Ο καφές στο αεροπλάνο είναι εξαιρετικά καυτός, και πιθανόν κάποια μικρόβια σκοτώνονται. Μια φορά θα κάτσει η στραβή. Εγώ απλά ενημερώνω για το τι ξέρω κ τι έχω δει, από κει κ πέρα κάνει ο καθένας ο,τι νομίζει.Η αληθεια ειναι οτι αν τοσα ατομα επιναν νερο στο οποιο επιπλεουν ποντικια θα βρισκονταν στο νοσοκομειο.
Κατα τα αλλα τα ντεποζιτα δεν εχουν διαφορα απο το ντεποζιτο καθε ψυκτη σε δημοσιο χωρο. Κι αυτοι ειναι προβληματικοι και δεν καθαριζονται εσωτερικα, παρολα αυτα πινουμε.
Ε φυσικα και μενουν λανθασμενες εντυπωσεις. Αφου ο καθενας με «ελαχιστο ψαξιμο» γινεται ειδικος. Οπως αυτος που ακουσε , ειδε, του ειπαν. Γινονται ολοι ειδικοι. Περιττος ο Icao, guidelines, οι ελεγχοι, αυτοι που υπογραφουν, τα εργαστηρια κλπ. Αφου φαινεται και εμεις ξερουμε. Προς Θεου δεν αναφερομαι σε κανενα προσωπικα αλλα γενικα στην ελληνικη μπουρδολογια. Ο καφες στα αεροπλανα μ αρεσει κ τον βρισκω κ καλυτερο καμια φορα απο καφετεριων της συμφορας.Με ελάχιστο ψάξιμο ......
..... έτσι για να μην μείνουν λανθασμένες εντυπώσεις.