psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Λυπηθειτε με, γραφω γραφω και δε τελειώνουν...Αντε ωραία γιατί έχεις μείνει πίσω...Δύο ταξίδια ακόμα μας χρωστάς
Κι εγω κάτι αντίστοιχο έκανα στη Στοκχόλμη όπως θα δεις και στη συνέχεια.έχω μπει σε περισσότερους καθολικούς ναούς από ότι σε ορθόδοξους στη χώρα μου!
Δε το συνηθίζω παρά μόνο αν είναι εθιμοτυπικά εις μνήμην. Τώρα ο φίλος μου το έθεσε με πολύ ωραίο τρόπο και συναίσθημα, δε του χάλασα το χατήρι.κερί δεν άναψα ποτέ και πουθενά
Οχι δε νομίζω. Παρίσι & Ζάγκρεμπ, αν αξιωθώ να τα γράψω. Λες να πήγα κι αλλού και να το ξεχνάω;Όχι μόνο 2, με το Ζάγκρεμπ 3 χρωστάει!!!
Αυτό εννοείται, είναι μεγάλη αλήθεια, κάτι που δε βλέπουμε τόσο στη χώρα μας γιατί αφενός βοηθάει ο καιρός, αφετέρου στις μεγαλουπόλεις μας έχει πιο πολύ τσιμέντο απ' το σύμπαν, δε βλέπεις και κανένα πάρκο να καταλάβεις διαφορά.Βλέποντας τις φωτογραφίες σου κατάλαβα πόσο διαφορετική μπορεί να είναι μια πόλη ανάλογα με τις εποχές του χρόνου.
Η μόνη πόλη που έχω δει αντίθεση γιατί πήγα 2 φορές σε διαφορετικές εποχές είναι το Βερολίνο, οπότε αντιλαμβάνομαι πως το λες. Φαντάζομαι πως θα είναι και η Στοκχόλμη την άνοιξη, απλά μαγική. Όχι ότι δε μου άρεσε υπό αυτές τις συνθήκες, κάθε αλλο.