Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Για το ακριβότερη δεν ξέρω, αλλά για το ομορφότερη κόψε κάτι....Για να είμαι ακριβής είναι η ομορφότερη και ταυτόχρονα ακριβότερη πόλη της Γερμανίας!!!
Για το ακριβότερη δεν ξέρω, αλλά για το ομορφότερη κόψε κάτι....Για να είμαι ακριβής είναι η ομορφότερη και ταυτόχρονα ακριβότερη πόλη της Γερμανίας!!!
Οκ θα κόψω κάτι! Ας μην μαλώσουμε χρονιάρες μέρες!!! Καλή χρονιά και καλά ταξίδια!Για το ακριβότερη δεν ξέρω, αλλά για το ομορφότερη κόψε κάτι....
Και να θες να μαλώσουμε, θα μαλώνεις μόνος σου! Εγώ δε μαλώνω με εσέναΟκ θα κόψω κάτι! Ας μην μαλώσουμε χρονιάρες μέρες!!!
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ περί της ακριβότερης έχω ακούσει πολλές φορές, της ομορφότερης όμως όχι, είναι η πρώτη φορά και μου κάνει εντύπωση. Γούστα είναι αυτά, θα απαντήσω όπως είπα όταν έχω ιδίαν άποψη.Για να είμαι ακριβής είναι η ομορφότερη και ταυτόχρονα ακριβότερη πόλη της Γερμανίας!!!
το μοναχο είναι όντως μια από τις πιο όμορφες πόλεις γενικά, ήρεμες και με πάρα πολλά πράγματα να δεις (θα μπορούσα να ζήσω), όπως και η Στοκχόλμη (δεν θα ζούσα).Για να είμαι ακριβής είναι η ομορφότερη και ταυτόχρονα ακριβότερη πόλη της Γερμανίας!!!
Το Μόναχο είναι μια μεγάλη πλούσια πόλη μ΄ένα πολύ πολύ ωραίο πάρκο, άνετη και θα το ξαναπώ, πλούσια. Αυτά και κατά τα άλλα χμ! Από ατμόσφαιρα πάντως τίποτα! Το φαγητό σχετικά ακριβό, τα ταξί πανάκριβα, αλλά σε είδη ρουχισμού και σούπερ μάρκετ τιμές ίσως και λίγο χαμηλότερες απ΄αυτές στην Ελλάδα. Η Στοκχόλμη είναι σούπερ πόλη, υπέροχη, αν και πανάκριβη για μας. Είχα πάει το 1996 τέλος Ιουλίου, τέλειος καιρός, καλό ξενοδοχείο εντελώς κεντρικό (όχι ακριβό γιατί βρισκόταν σ΄ένα μεγάλο κτίριο γραφείων στους δύο τελευταίους ορόφους) με καφέ και τσάι στο δωμάτιο, φανταστικό πρωινό μ΄ένα σωρό διαφορετικά πιάτα με ρέγκες, οπότε τρώγαμε εκεί καλά-καλά και το μεσημέρι τη βγάζαμε με μια σαλάτα, ενώ το βράδυ με μια μεγάλη μπύρα. Περιμένω με ανυπομονησία να διαβάσω για το ταξίδι σου!Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ περί της ακριβότερης έχω ακούσει πολλές φορές, της ομορφότερης όμως όχι, είναι η πρώτη φορά και μου κάνει εντύπωση. Γούστα είναι αυτά, θα απαντήσω όπως είπα όταν έχω ιδίαν άποψη.
Επανέρχομαι στην ιστορία.
στα διάφορα ταξίδια έχω μπει σε περισσότερους καθολικούς ναούς από ότι σε ορθόδοξους στη χώρα μου! Για το τουριστικό του θέματος φυσικά...κερί δεν άναψα ποτέ και πουθενάΝα και κάτι καινούριο που κάνω σε μια εκδρομή
Όχι μόνο 2, με το Ζάγκρεμπ 3 χρωστάει!!!Αντε ωραία γιατί έχεις μείνει πίσω...Δύο ταξίδια ακόμα μας χρωστάς