paykopete
Member
Αυτο που προσβαλετε καποιον επειδη εκφραζει μια αποψη με ξεπερναει.Εξαρτάται. Αν δείξεις αυτές τις φωτογραφίες σε νέους ανθρώπους η πλειοψηφία θα πει
ουάου-κουλ-γαμάτο-υπέροχα κλπ και άλλες εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι νέοι.
Θα ενθουσιαστούν γιατί θα έχει κόσμο για κλάμπινγκ, νυχτερινή ζωή κλπ.
Αν είσαι πάνω από 40 χρονών, θέλεις ησυχία, ηρεμία, έρημες παραλίες, να στρώσεις την πετσέτα σου
κλπ Κάτι σε μοναστήρι ένα πράγμα.
Εδώ μας το γυρίζεις. Σε προηγούμενο μήνυμα είπες ότι δεν αφήνουν σεντ. Φαίνεται ότι δεν έχεις
σχέση με τον τουρισμό.
Τον Σαντορινιό τον ενδιαφέρει να τα οικονομίσει και να βιοποριστεί η οικογένεια του κι εσένα
σε ενδιαφέρει να κυκλοφοράς στην Σαντορίνη χωρίς κόσμο για να κάνεις τα μπάνια σου.
Να διαβάζεις τις ιστορίες του @psilos3 Κάθε χρόνο πηγαίνει σε καμιά δεκαριά νησιά.
υγ.
Κι εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν αυτές οι εικόνες. Είμαι 65 χρονών. Θα έπρεπε να γίνει καλύτερος προγραμματισμός από τους αρμόδιους φορείς (εδώ γελάμε).
Αυτό που θέλουμε να πάμε καλοκαιριάτικα στο τοπ 10 προορισμό της Ελλάδας και να είμαστε
μόνοι μας η έστω λίγοι μου φαίνεται περίεργο.
Θα παιρνουμε την αδεια σου αλλη φορα σε οτιδηποτε εχει σχεση με τουρισμο (μιας και δεν εχουμε σχεση)να μπορουμε να το εκφραζουμε σε ενα φορουμ που απλα προσπαθουμε ο καθενας να πει την αποψη του και να γινει εποικοδομητικη συζητηση.
Επιπλεον αν καταλαβες απο οσα γραψαμε οτι θελουμε την Σαντορινη για παρτη μας, τοτε συγγνωμη αλλα τα σχολια ειναι πανω και ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.