evaT
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Υπέροχες οι αφηγήσεις σου και μαζί σου ταξιδεύουμε νοερά σ ένα από τα ταξίδια που είναι ταξίδι με όλη την έννοια της λέξης και όχι προορισμός! Συγχαρητήρια
Σε ευχαριστώ πολύ!Υπέροχες οι αφηγήσεις σου και μαζί σου ταξιδεύουμε νοερά σ ένα από τα ταξίδια που είναι ταξίδι με όλη την έννοια της λέξης και όχι προορισμός! Συγχαρητήρια
Σε ευχαριστώ πολύ. Αφού έχεις πάει στη Μογγολία, μια ωραία επιλογή θα ήταν ο κυρίως Υπερσιβηρικός προς Βλαδιβοστόκ, με επέκταση στην Kamchatka.Συνεχίζεις την υπέροχη και κατατοπιστική περιγραφή σου, αφήνοντάς με εκστασιασμένο από ένα ταξίδι που θέλω πολύ να κάνω.
Βέβαια το κομμάτι της Μογγολίας το έχω κάνει σε χωριστό ταξίδι. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι είναι ωραίοι και φιλόξενοι άνθρωποι.
Αυτό ακριβώς έχω στο μυαλό μου χρόνια τώρα. Όταν πείσω τη γυναίκα μου θα το κάνουμε. Ευτυχώς ο κόσμος είναι μεγάλος κι έχουμε πολλά άλλα μέρη για να επισκεφθούμε.Σε ευχαριστώ πολύ. Αφού έχεις πάει στη Μογγολία, μια ωραία επιλογή θα ήταν ο κυρίως Υπερσιβηρικός προς Βλαδιβοστόκ, με επέκταση στην Kamchatka.
Σε ευχαριστώ πολύ.Πολλά μπράβο για την ιστορία σου που έκλεισε με ένα επικό κεφάλαιο..