Panagiota^
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Για καθήστε βρε παιδιά... Δολοφόνοι είναι μόνο αυτοί που έριξαν τις μολότωφ; Δολοφόνοι δεν είναι και αυτοί που ανάγκαζαν τους υπαλλήλους να δουλεύουν σε κτίριο ακατάλληλο χωρίς προδιαγραφές ασφαλείας, χωρίς καμία άσκηση εκτάκτου ανάγκης; Επειδή ξέρω τα πράγματα από πρώτο χέρι- ξέρετε πόσο εξαγριωμένοι-πνιγμένοι νιώθουν οι ίδιοι οι υπάλληλοι της τράπεζας; Ξέρετε πως οι υπάλληλοι του παραρτήματος της Σταδίου ζήτησαν εκείνη τη μέρα να μη δουλέψουν γιατί περίμεναν επεισόδια από μια πορεία 150.000 ατόμων; Ξέρετε ποιά ήταν η απάντηση; Πως όποιος δεν έρθει κανονικά για δουλειά θα υποστεί τις συνέπειες την επόμενη μέρα. Και καλά να πάνε για δουλειά κανονικά σε κτίριο ασφαλές αλλά να τους απειλήσουν με απόλυση όταν το κτίριο είναι ακατάλληλο; Για μένα όλοι αυτοί είναι το ίδιο δολοφόνοι με όσους έριξαν την μολότωφ.
Το βίντεο του Βγενόπουλου που πήγε στη Σταδίου το είδατε; Που ο κόσμος αγανακτισμένος χύμηξε πάνω του να τον λιντσάρει και αυτός χαμογελούσε; Όχι δεν το είδατε πολύ απλά γιατί δεν το έδειξε κανένα κανάλι γιατί ο κύριος θα έκοβε τις διαφημίσεις του σε αυτό. Σαπίλα παντού. Είμαι 25, με πανεπιστημιακό πτυχίο. Πείτε μου τί κίνητρα μου δίνει αυτή η χώρα, αυτός ο κόσμος να ονειρεύομαι.
Το βίντεο του Βγενόπουλου που πήγε στη Σταδίου το είδατε; Που ο κόσμος αγανακτισμένος χύμηξε πάνω του να τον λιντσάρει και αυτός χαμογελούσε; Όχι δεν το είδατε πολύ απλά γιατί δεν το έδειξε κανένα κανάλι γιατί ο κύριος θα έκοβε τις διαφημίσεις του σε αυτό. Σαπίλα παντού. Είμαι 25, με πανεπιστημιακό πτυχίο. Πείτε μου τί κίνητρα μου δίνει αυτή η χώρα, αυτός ο κόσμος να ονειρεύομαι.
Last edited by a moderator: