• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ MARFIN ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΟΛOΥΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Για καθήστε βρε παιδιά... Δολοφόνοι είναι μόνο αυτοί που έριξαν τις μολότωφ; Δολοφόνοι δεν είναι και αυτοί που ανάγκαζαν τους υπαλλήλους να δουλεύουν σε κτίριο ακατάλληλο χωρίς προδιαγραφές ασφαλείας, χωρίς καμία άσκηση εκτάκτου ανάγκης; Επειδή ξέρω τα πράγματα από πρώτο χέρι- ξέρετε πόσο εξαγριωμένοι-πνιγμένοι νιώθουν οι ίδιοι οι υπάλληλοι της τράπεζας; Ξέρετε πως οι υπάλληλοι του παραρτήματος της Σταδίου ζήτησαν εκείνη τη μέρα να μη δουλέψουν γιατί περίμεναν επεισόδια από μια πορεία 150.000 ατόμων; Ξέρετε ποιά ήταν η απάντηση; Πως όποιος δεν έρθει κανονικά για δουλειά θα υποστεί τις συνέπειες την επόμενη μέρα. Και καλά να πάνε για δουλειά κανονικά σε κτίριο ασφαλές αλλά να τους απειλήσουν με απόλυση όταν το κτίριο είναι ακατάλληλο; Για μένα όλοι αυτοί είναι το ίδιο δολοφόνοι με όσους έριξαν την μολότωφ.
Το βίντεο του Βγενόπουλου που πήγε στη Σταδίου το είδατε; Που ο κόσμος αγανακτισμένος χύμηξε πάνω του να τον λιντσάρει και αυτός χαμογελούσε; Όχι δεν το είδατε πολύ απλά γιατί δεν το έδειξε κανένα κανάλι γιατί ο κύριος θα έκοβε τις διαφημίσεις του σε αυτό. Σαπίλα παντού. Είμαι 25, με πανεπιστημιακό πτυχίο. Πείτε μου τί κίνητρα μου δίνει αυτή η χώρα, αυτός ο κόσμος να ονειρεύομαι.

Last edited by a moderator:

GTS

Member
Εγώ πάντως εκεί που εργάζομαι, ούτε αλεξίσφαιρα γιλέκα μας έχουν δώσει, ούτε πυρασφάλεια με σούπερ ντούπερ συστήματα αυτόματης κατάσβεσης βλέπω, ούτε ασκήσεις (ε ήμαρτον πια) πολέμου και εκκένωσης βομβαρδισμένων κτιρίων έχουμε κάνει....

Τώρα, είτε είναι εγκληματική η εργοδοσία μου είτε λέω παπαριές για να περάσει η ώρα...διαλέγετε και παίρνετε....

muya

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Μπραβο Παναγιωτα! Και εγω τα εχω ακουσει ολα αυτα που λες και ειχα δει το βιντεο (στο ιντερνετ φυσικα)! Συφμωνω απολυτα με αυτα που τα λες!

Traveller

Member
Το συγκεκριμένο spam email είναι η επιτομή του λαικισμού... ο τραπεζικός κλάδος έχει άριστα συνδικαλιστικά όργανα που παλεύουν για τα δικαιώματα του κλάδου τους... αν λοιπόν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα θα είχε γίνει επίσημη καταγγελία και θα είχε βουίξει ο τόπος... αυτά για εργασιακούς μεσαίωνες και λοιπά φούμαρα για τους τραπεζικούς τα ακούω βερεσέ... απλά κάποιος κομπλεξικός που τα είχε με τον Βγενόπουλο ανώνυμα και χωρίς να κάνει καμιά επίσημη καταγγελία έγραψε μια σαχλαμάρα... μην τρελλαθούμε... εδώ μιλάμε για καραμπινάτη δολοφονία και αντί να τα βάλουμε με τους αλήτες δολοφόνους μιλάμε για κτίριο που δεν πληρούσε τις προδιαγραφές πυρασφάλειας λες και κοστίζει εκατομμύρια μια απλή μελέτη και ήθελε ο Βγενό να την γλιτώσει... το συγκεκριμένο spam email είναι προβοκατόρικο και προσπαθεί να αποπροσανατολήσει την κοινή γνώμη από το πραγματικό πρόβλημα...

Το οποίο πρόβλημα είναι άλλο... από την μεταπολίτευση και μετά σχεδόν κάθε χρόνο έχουμε τα ίδια πράγματα που αν δεν είχαν τραγική κατάληξη θα ήταν γραφικά... 100- 200 αληταράδες τα σπάνε, η αστυνομία τους κοιτάει και αυτοί στο όνομα της αδικίας της κακούργας κοινωνίας αυτοπροσδιορίζονται αντιεξουσιαστές και λαικοί ήρωες... αυτά αγαπητοί μου μόνο στη μπανανία μας συμβαίνουν... αν τους συλλάβει η αστυνομία όλοι διαμαρτήρονται για καταπάτηση πανεπιστημιακού ασύλου, για βαρβαρότητα της αστυνομίας, για κράτος βίας... αν τους κοιτάει, που συνήθως τους κοιτάει, όλοι μιλάνε για ανικανότητα της αστυνομίας... φαύλος κύκλος... η μεγάλη πλάκα είναι που όλοι μιλάνε για προβοκάτσια της αστυνομίας, με σκοπό τον εκφοβισμό των εργαζομένων για να μην λαμβάνουν μέρος στις πορείες, άσχετα αν 35 τόσα χρόνια πορείες γίνονται κανονικότατα... και μαζί με τις πορείες έχουμε εμπρησμούς, λεηλασίες, δολοφονίες... το ζητούμενο δεν είναι βέβαια να μην γίνονται πορείες, ασφαλώς και πρέπει ο λαός να αντιδρά και να βγαίνει στους δρόμους, αλλά αυτοί που οργανώνουν αυτές τις πορείες οφείλουν να τις προστατεύουν γιατί αλλιώς είναι συνυπεύθυνοι των όσων τραγικών συμβαίνουν... αν δεν μπορείς ΓΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο να προστατέψεις τις πορείες σου μην τις κάνεις... απλά πράγματα... για να καταλάβετε τι εννοώ έχετε δει ποτέ επεισόδια σε πορεία του ΠΑΜΕ? Αυτοί μπορεί να έχουν χίλια κακά αλλά τις πορείες τους τις προστατεύουν και δεν αφήνουν κανέναν να τις καπελώσει...

Ένα κράτος δικαίου σαν αυτό που θέλει να είναι η πατρίδα μας οφείλει να προστατεύει τους πολίτες του, να συλλαμβάνει και να τιμωρεί παραδειγματικά όσους επιβουλεύονται την ομαλή λειτουργία της δημοκρατίας του... αυτά τα λίγα...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ζήτω τα ΚΝΑΤ και η "επέμβαση" στο Χημείο δηλαδή (οι παλιότεροι θα καταλάβουν)

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Γιατί σας κάνει τόσο εντύπωση αυτό που ισχυρίζονται κάποιοι; Σαφώς και οι πραγματικοί δολοφόνοι είναι αυτοί που έλουσαν με βενζίνη το κτίριο και πέταξαν τις μολότωφ! Κανείς δεν το αμφισβητεί. Σε κάθε υπόθεση όμως μπορεί να υπάρξει και ηθική αυτουργία, και εγκληματική αμέλεια. Τα περισσότερα παλιά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας δεν έχουν πυρασφάλεια, αυτό δεν το σχολιάζω. Θεωρώ όμως έγκλημα να μην προστατεύεις τους εργαζόμενούς σου.
Η αδελφή μου είναι προϊστάμενη σε (άλλη) τράπεζα και της έστειλαν μηνυμα οι εργαζόμενοι "κάνε κάτι να φύγουμε, φοβόμαστε", αφού είχαν γίνει τα επεισόδια. Εκείνη επικοινώνησε με τους ανώτερους και απάντησαν ΟΧΙ. Γιατί;

Traveller

Member
Αγαπητέ, με χωρίζουν έτη φωτός από το Σταλινικό ΚΚΕ και τα ΚΝΑΤ του... κρούεις ανοιχτές θύρες...

Το θέμα μας όμως εδώ δεν είναι η καταγγελία των μεθόδων του ΚΚΕ...υπάρχουν χιλιάδες ράματα για την γούνα τους... το θέμα μας είναι οι προβοκάτορες που μπαίνουν συστηματικά σε κάθε πορεία, την καπιλεύονται και την εξευτελίζουν... υπάρχει αντίρηση επί του ουσίας? ή μήπως αμφισβητείς την ικανότητα των Σταλινικών να προστατεύουν τις πορείες τους και να μην αφήνουν περιθώρια καπελώματος? Έχει οργάνωση το κόμμα σύντροφε, αυτό δεν αλλάζει... είχε οργάνωση από το 36 στην Ισπανία... τότε που κατάφεραν να καπελώσουν το λαικό κίνημα να το παγιδέψουν και να το καταστρέψουν... τα ξέρεις εσύ ειδικά καλύτερα νομίζω... το ζητούμενο είναι ένα λοιπόν... δεν είναι κακό να μαθαίνουμε από τα λάθη μας ούτε να αντιγράφουμε τα καλά των "άλλων"... ακούγετε σκληρό αλλά έτσι είναι...

Παλιά ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι οι παρακρατικοί ήταν οι προβοκάτορες... τώρα ειλικρινά αγαπητέ δεν είμαι τόσο σίγουρος...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Η επεμβαση με την αδεια του Σταθοπουλου, αυτο δεν λες;
Πολύ σωστά.

Και η συνεργασία των δυνάμεων καταστολής με τα φονικά ΚΝΑΤ (περιφρούρηση της ΚΝΕ) με αρχηγό τους τον διάσημο Μαλάμη.

Αν τέτοια ονειρεύονται κάποιοι θα βρουν πολύ κόσμο απέναντί τους.Επίσης το ότι κάποιοι μπορεί να συμπεριφέρονται μαλακωδώς και εγκληματικά δεν δικαιολογεί την ρήψη στον καιάδα συλήβδην ενός ολόκληρου πολιτικού χώρου.

Έχει φτάσει η κοινωνία να συνδέει λέξεις και χώρους με εγκληματικές ενέργειες ξεχνώντας ουσιαστικά (ή ίσως να μην έμαθαν ποτέ) σε ποιό χώρο ανήκαν οι νεκροί της Πρωτομαγιάς και πολλοί ακόμα λαϊκοί αγωνιστές.

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ωραια καπου εδω εγω αποχωρω γιατι κατσω να αναλυσουμε τι εγινε, πως εγινε και πανω απο ολα απο ποιον, τον Σταθοπουλο που στους πολιτικους κυκλους ειχε γελασει ο καθε πικραμενος μαζι του, δυο μερες ban ειναι λιγο.

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
.
.. 100- 200 αληταράδες τα σπάνε, η αστυνομία τους κοιτάει και αυτοί στο όνομα της αδικίας της κακούργας κοινωνίας αυτοπροσδιορίζονται αντιεξουσιαστές και λαικοί ήρωες... αυτά αγαπητοί μου μόνο στη μπανανία μας συμβαίνουν... αν τους συλλάβει η αστυνομία όλοι διαμαρτήρονται για καταπάτηση πανεπιστημιακού ασύλου, για βαρβαρότητα της αστυνομίας, για κράτος βίας... αν τους κοιτάει, που συνήθως τους κοιτάει, όλοι μιλάνε για ανικανότητα της αστυνομίας... φαύλος κύκλος...
Καλά τώρα... εδώ κοντεύουμε να τους μάθουμε εμείς με το όνομα τους, και δεν τους ξέρει η αστυνομία? Όσο για την περί ασύλου ατάκα.. είναι πια Τόσο Κλισέ που κουράζει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σπάσουν το άσυλο για να τους πιάσουν. η Αθήνα, να μαστε καλά, προσφέρει μεγάλη ποικιλία τόπων για συλλήψεις. Στα στενά των εξαρχείων μπροστά μου παίζαν πετροπόλεμο οι μεν στο ένα στενό οι δέ στο άλλο... και μετά οι φίλοι μας οι Ματατζήδες έκαναν πίσω, και οι άλλοι πήγαν και κλειστηκαν μέσα στο Πολυτεχνείο. Αφήστε λοιπόν το άσυλο στην ησυχία του, δεν φταιει αυτό αν η αστυνομία επιτρέπει σε μια παρεα από Αλήτες, τους ίδιους εδώ και χρόνια, να κάνουν μπουρδέλο την πρωτεύουσα ττης χώρας.

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Καλά τώρα... εδώ κοντεύουμε να τους μάθουμε εμείς με το όνομα τους, και δεν τους ξέρει η αστυνομία? Όσο για την περί ασύλου ατάκα.. είναι πια Τόσο Κλισέ που κουράζει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σπάσουν το άσυλο για να τους πιάσουν. η Αθήνα, να μαστε καλά, προσφέρει μεγάλη ποικιλία τόπων για συλλήψεις. Στα στενά των εξαρχείων μπροστά μου παίζαν πετροπόλεμο οι μεν στο ένα στενό οι δέ στο άλλο... και μετά οι φίλοι μας οι Ματατζήδες έκαναν πίσω, και οι άλλοι πήγαν και κλειστηκαν μέσα στο Πολυτεχνείο. Αφήστε λοιπόν το άσυλο στην ησυχία του, δεν φταιει αυτό αν η αστυνομία επιτρέπει σε μια παρεα από Αλήτες, τους ίδιους εδώ και χρόνια, να κάνουν μπουρδέλο την πρωτεύουσα ττης χώρας.
Πες τα βρε Dorotija!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα