τι πήρατε; χρηματική αποζημίωση ή....................σίγουρα δεν έχεις να χάσεις κάτι.
Εμείς πήραμε... .... .... .... ....
τι πήρατε; χρηματική αποζημίωση ή....................σίγουρα δεν έχεις να χάσεις κάτι.
Εμείς πήραμε... .... .... .... ....
αυτό που καταλάβατε...... ή .......... να είμαστε και πρέπον.τι πήρατε; χρηματική αποζημίωση ή....................
Όσον αφορά το compensation claim που έκανα για την υπερατλαντική πτήση με καθυστέρηση 5,5 ωρών μου στείλαν από το γραφείο της Αθήνας ένα λινκ στο οποίο θα έπρεπε να κάνω εκεί το claim.
To έκανα λοιπόν και μετά από 8 ημέρες μου ήρθε απάντηση ότι όντως η πτήση μου είχε καθυστέρηση 5 ωρων και 6 λεπτων και μου δίνουν για αυτό το λόγο 30.000 μίλια και να τους στείλω και αποδείξεις από τα έξοδα. Στο αρχικό μειλ είχα παραθέσει την σχετική ευρωπαϊκή αλλά και τούρκικη νομοθεσία. Πιστεύω ότι θα πρέπει να απαντήσω ότι δεν δέχομαι τα μίλια και θέλω την χρηματική αποζημίωση που ορίζεται από την νομοθεσία.
Τι λέτε;
Θα βοηθούσες περισσότερο όλους μας περιγράφοντας την διαδικασία από το να δώσεις μια τέτοια απάντηση.αυτό που καταλάβατε...... ή .......... να είμαστε και πρέπον.
Όπως έχω γράψει 1 σελίδα πριν ,δεν έχει αλλάξει κάτι απλά έφαγα άκυρο.Θα βοηθούσες περισσότερο όλους μας περιγράφοντας την διαδικασία από το να δώσεις μια τέτοια απάντηση.
Συγνώμη δεν το είχα διαβάσει.Όπως έχω γράψει 1 σελίδα πριν ,δεν έχει αλλάξει κάτι απλά έφαγα άκυρο.
Η απάντηση μου ήταν καθαρά χιουμοριστική και πιο πολύ προς υποστήριξη ,για το ότι δεν έχει να χάσει κάτι .
Στη δική σου περίπτωση βέβαια η καθυστέρηση ήταν λιγότερο από 2 ώρες ενώ στη δική μου πάνω από 5αυτό που καταλάβατε...... ή .......... να είμαστε και πρέπον.
μάλλον δεν το διάβασες καλά ; ( τόσο ήταν η καθυστέρηση από την αρχή που μας έκανε να χάσουμε την επόμενη πτήση - connection flight και από εκεί μετά μας πήγαν μέσα στα άγρια χαράματα ξενοδοχείο περίπου 1 ώρα μακριά)Στη δική σου περίπτωση βέβαια η καθυστέρηση ήταν λιγότερο από 2 ώρες ενώ στη δική μου πάνω από 5
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και ελπίζω να πάρω την χρηματική αποζημίωση και όχι το ή.........
Παράκληση όταν γράφετε Όκλαντ σε context που αναφέρεται και Αμερική, να διευκρινίζετε ότι δεν εννοείται Oakland, CA (OAK), μιά από τις μεγάλες βάσεις της Southwest Airlines.Ανοίγουν καινούριο δρομολόγια για Μινεάπολη και σύντομα και για Όκλαντ.
Από το 2026 με την παραλαβή των Α350-1000 οι πτήσεις για Αυστραλία θα γίνουν πραγματικά non stop. Χωρίς δηλαδή τη στάση που κάνει τώρα για ανεφοδιασμό.
Turkish Airlines eyes flights to Auckland
Turkish Airlines to Launch New Flights to Minneapolis and Auckland
Ανεπίτρεπτος είμαι.Παράκληση όταν γράφετε Όκλαντ σε context που αναφέρεται και Αμερική, να διευκρινίζετε ότι δεν εννοείται Oakland, CA (OAK), μιά από τις μεγάλες βάσεις της Southwest Airlines.
ωωωωω σιτ, είχες τουλάχιστον ταξιδιωτική ασφάλεια;μάλλον δεν το διάβασες καλά ; ( τόσο ήταν η καθυστέρηση από την αρχή που μας έκανε να χάσουμε την επόμενη πτήση - connection flight και από εκεί μετά μας πήγαν μέσα στα άγρια χαράματα ξενοδοχείο περίπου 1 ώρα μακριά)
Εγώ ,πέταξα 1 μέρα σχεδον μετά μέσα στα χαράματα.
Μακάρι να πάρεις κάτι
Δοκίμασε να γκουκλάρεις Όκλαντ και Μιννεάπολις μαζί.(Btw οποίος γκουγκλαρει Οκλαντ, τα πρώτα εκατομμύρια αποτελεσμάτων σε πετάνε στο AKL. Και έβαλα και δυο λινκ από κάτω.)