Turkish Airlines Τurkish Airlines

domino

Member
Όσον αφορά το compensation claim που έκανα για την υπερατλαντική πτήση με καθυστέρηση 5,5 ωρών μου στείλαν από το γραφείο της Αθήνας ένα λινκ στο οποίο θα έπρεπε να κάνω εκεί το claim.
To έκανα λοιπόν και μετά από 8 ημέρες μου ήρθε απάντηση ότι όντως η πτήση μου είχε καθυστέρηση 5 ωρων και 6 λεπτων και μου δίνουν για αυτό το λόγο 30.000 μίλια και να τους στείλω και αποδείξεις από τα έξοδα. Στο αρχικό μειλ είχα παραθέσει την σχετική ευρωπαϊκή αλλά και τούρκικη νομοθεσία. Πιστεύω ότι θα πρέπει να απαντήσω ότι δεν δέχομαι τα μίλια και θέλω την χρηματική αποζημίωση που ορίζεται από την νομοθεσία.
Τι λέτε;

Αεροδρομια . Αναχωρισης - αφιξης;

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κουάλα Λουμπούρ->Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan
Θα βοηθούσες περισσότερο όλους μας περιγράφοντας την διαδικασία από το να δώσεις μια τέτοια απάντηση.
Όπως έχω γράψει 1 σελίδα πριν ,δεν έχει αλλάξει κάτι απλά έφαγα άκυρο.
Η απάντηση μου ήταν καθαρά χιουμοριστική και πιο πολύ προς υποστήριξη ,για το ότι δεν έχει να χάσει κάτι . :)

tatooine

Member
Όπως έχω γράψει 1 σελίδα πριν ,δεν έχει αλλάξει κάτι απλά έφαγα άκυρο.
Η απάντηση μου ήταν καθαρά χιουμοριστική και πιο πολύ προς υποστήριξη ,για το ότι δεν έχει να χάσει κάτι . :)
Συγνώμη δεν το είχα διαβάσει.

Zinoviap

Member
αυτό που καταλάβατε...... ή .......... να είμαστε και πρέπον.
Στη δική σου περίπτωση βέβαια η καθυστέρηση ήταν λιγότερο από 2 ώρες ενώ στη δική μου πάνω από 5
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και ελπίζω να πάρω την χρηματική αποζημίωση και όχι το ή.........😁

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κουάλα Λουμπούρ->Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan
Στη δική σου περίπτωση βέβαια η καθυστέρηση ήταν λιγότερο από 2 ώρες ενώ στη δική μου πάνω από 5
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και ελπίζω να πάρω την χρηματική αποζημίωση και όχι το ή.........😁
μάλλον δεν το διάβασες καλά ; ( τόσο ήταν η καθυστέρηση από την αρχή που μας έκανε να χάσουμε την επόμενη πτήση - connection flight και από εκεί μετά μας πήγαν μέσα στα άγρια χαράματα ξενοδοχείο περίπου 1 ώρα μακριά)

Εγώ ,πέταξα 1 μέρα σχεδον μετά μέσα στα χαράματα.

Μακάρι να πάρεις κάτι :)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ανοίγουν καινούριο δρομολόγια για Μινεάπολη και σύντομα και για Όκλαντ.
Από το 2026 με την παραλαβή των Α350-1000 οι πτήσεις για Αυστραλία θα γίνουν πραγματικά non stop. Χωρίς δηλαδή τη στάση που κάνει τώρα για ανεφοδιασμό.
Turkish Airlines eyes flights to Auckland
Turkish Airlines to Launch New Flights to Minneapolis and Auckland
Παράκληση όταν γράφετε Όκλαντ σε context που αναφέρεται και Αμερική, να διευκρινίζετε ότι δεν εννοείται Oakland, CA (OAK), μιά από τις μεγάλες βάσεις της Southwest Airlines.

tatooine

Member
Παράκληση όταν γράφετε Όκλαντ σε context που αναφέρεται και Αμερική, να διευκρινίζετε ότι δεν εννοείται Oakland, CA (OAK), μιά από τις μεγάλες βάσεις της Southwest Airlines.
Ανεπίτρεπτος είμαι.
Και να φανταστείς κάποτε στα φοιτητικά μου χρόνια είχα κάνει το DAL-SAT με shamu.
Στην πτήση κερνούσαν φιστίκια με τη ονομασία love bites ❤ (dallas love field) για να πηγαίνει κάτω το τζιν τονικ.
Σκνίπα κατέβηκα.
(Btw οποίος γκουγκλαρει Οκλαντ, τα πρώτα εκατομμύρια αποτελεσμάτων σε πετάνε στο AKL. Και έβαλα και δυο λινκ από κάτω.) 🫶

5146776736_dde4743de9_b.jpg

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.824
Μέλη
39.572
Νεότερο μέλος
Ioanna12

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom