Turkish Airlines Τurkish Airlines - ερωτήσεις, εντυπώσεις

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Καλησπέρα πρόκειται να ταξιδέψω με Turkish Αμερική..
Είδα στις θέσεις ότι με έχουν βάλει μαζί με τον γιο μου αλλα στο όνομα της γυναίκας μου δεν έχει θέση και λέει να επιλέξω.. στην διπλανή θέση μας δεν έχει επιλογή.. λογικά είναι κατειλημμένη..αν αλλάξω για όλους θέσεις είναι 36ευρω το άτομο..
Γνωρίζει κανείς όταν ανοίξει το τσεκ ιν αν μπορώ να επιλέξω θέσεις χωρίς κόστος?
Θα μπορείς,ναι.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Καλησπέρα πρόκειται να ταξιδέψω με Turkish Αμερική..
Είδα στις θέσεις ότι με έχουν βάλει μαζί με τον γιο μου αλλα στο όνομα της γυναίκας μου δεν έχει θέση και λέει να επιλέξω.. στην διπλανή θέση μας δεν έχει επιλογή.. λογικά είναι κατειλημμένη..αν αλλάξω για όλους θέσεις είναι 36ευρω το άτομο..
Γνωρίζει κανείς όταν ανοίξει το τσεκ ιν αν μπορώ να επιλέξω θέσεις χωρίς κόστος?
...δες το σαν ευκαιρία ! και όσο πιο πολλές ώρες τόσο πιο καλά ! μπορεί να έχεις και κανένα τυχερό ! :innocent:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δηλαδή μόλις ανοίξει το τσεκ ιν μπαίνω στην εφαρμογή και επιλέγω κανονικά?
Στο γκισέ του αεροδρομιου θα κανεις την αλλαγη που θέλεις βασει των διαθέσιμων θέσεων προκειμένου να σας βάλουν μαζι. Το ηλεκτρονικο check in δεν ήταν διαθέσιμο, τουλάχιστον μέχρι πριν λιγο καιρο.

tatooine

Member
Καινούριο είναι αυτό? Τον περασμένο Οκτώβρη έκανα κανονικά.
Και πριν μερικές μέρες. SKG-IST-DFW-IST-SKG, μπίζνες αλλά δεν έχει σημασία έκανα τσεκ ιν ηλεκτρονικά. Από την εφαρμογή τους. Γκισέ φυσικά πέρασα.

Last edited:

STAVROS9

Member
Στο γκισέ του αεροδρομιου θα κανεις την αλλαγη που θέλεις βασει των διαθέσιμων θέσεων προκειμένου να σας βάλουν μαζι. Το ηλεκτρονικο check in δεν ήταν διαθέσιμο, τουλάχιστον μέχρι πριν λιγο καιρο.
Σ ευχαριστώ πολύ!!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καινούριο είναι αυτό? Τον περασμένο Οκτώβρη έκανα κανονικά.
Τι να σου πω, μιλάω για τον περασμένο Μάρτιο. Ίσως να έτυχε εκείνες τις μέρες, πάντως δεν έδινε τη δυνατότητα για ηλεκτρονικό check in, το δοκιμάσαμε.

Billouk

Member
Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα:

Έχω κλείσει εισιτήριο με μίλια ATH-IST και IST-MIA μαζί. Στο επιβεβαιωτικό email κράτησης μου αναφέρει to pnr και αριθμό εισιτηρίου για τους επιβάτες.

Άλλαξε η ώρα του δεύτερου σκέλους, πήγα στο site της Τurkish να επιβεβαιώσω και ενώ βάζω το επίθετο και το pnr, μου ζητάει επώνυμα των επιβατών και αριθμό εισιτηρίων με σημείωση να ξεκινά από 235...

Στο mail που έλαβα από το miles and bonus, οι αριθμοί εισιτηριών ξεκινουν με 390-.....

Τί κανω;;;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.994
Μέλη
39.696
Νεότερο μέλος
efiele