tatooine
Member
Αφορά το πρόγραμμα award των Τούρκων και δεν έχει σχέση με εκείνο της αιγαίου..
Σε μας έγινε υποβάθμιση προγράμματος πριν μερικά χρόνια. Τίποτε βέβαια δεν αποκλείει ότι θα ξαναγινεί.
Αφορά το πρόγραμμα award των Τούρκων και δεν έχει σχέση με εκείνο της αιγαίου..
1. Θεωρητικά όχι, υπάρχει όμως περίπτωση να συναντήσεις έλεγχο στα gates εξόδου.Το ερωτημα μου ειναι το εξης: στις μετεπιβιβασεις μου στην Κωνστ/λη, θα χρειαστει να περασω απο νεο ελεγχο για να μπω στην πτηση για Αβανα; Και με την παραδοτεα αποσκευη μου, τι ισχυει; Την παραδιδω στην Αθηνα και την παραλαμβανω στην Αβανα η θα χρειαστει να την μεταφερω εγω στην δευτερη πτηση απο την Κων/λη στην Αβανα;
Στην Αθήνα παραδίδεις και παραλαμβάνεις αποσκευή.Καλημερα σε ολη την παρεα! Μετα απο αρκετα χρονια, ενα παλιο ονειρο γινεται πραγματικοτητα. Τον Μαρτιο, ταξιδευω επιτελους για Κουβα! Και εδω θα ζητησω την βοηθεια σας, μιας και για μενα αυτο ειναι το πρωτο μου υπερατλαντικο ταξιδι. Εχω κλεισει εισιτηρια με την Turkish κι εχω αναχωρηση απο Βενιζελος για Αβανα, μεσω Κωνστ/λης. Η επιστροφη μου απο την Αβανα ειναι μεσω Καρακας, οπου θα παραμεινουμε μεσα στο αεροπλανο για περιπου μιαμιση ωρα και μετα μεσω Κων/λης παλι .
Το ερωτημα μου ειναι το εξης: στις μετεπιβιβασεις μου στην Κωνστ/λη, θα χρειαστει να περασω απο νεο ελεγχο για να μπω στην πτηση για Αβανα; Και με την παραδοτεα αποσκευη μου, τι ισχυει; Την παραδιδω στην Αθηνα και την παραλαμβανω στην Αβανα η θα χρειαστει να την μεταφερω εγω στην δευτερη πτηση απο την Κων/λη στην Αβανα;
Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα!
https://www.turkishairlines.com/en-int/any-questions/transfer-transit-passengers/Καλημερα σε ολη την παρεα! Μετα απο αρκετα χρονια, ενα παλιο ονειρο γινεται πραγματικοτητα. Τον Μαρτιο, ταξιδευω επιτελους για Κουβα! Και εδω θα ζητησω την βοηθεια σας, μιας και για μενα αυτο ειναι το πρωτο μου υπερατλαντικο ταξιδι. Εχω κλεισει εισιτηρια με την Turkish κι εχω αναχωρηση απο Βενιζελος για Αβανα, μεσω Κωνστ/λης. Η επιστροφη μου απο την Αβανα ειναι μεσω Καρακας, οπου θα παραμεινουμε μεσα στο αεροπλανο για περιπου μιαμιση ωρα και μετα μεσω Κων/λης παλι .
Το ερωτημα μου ειναι το εξης: στις μετεπιβιβασεις μου στην Κωνστ/λη, θα χρειαστει να περασω απο νεο ελεγχο για να μπω στην πτηση για Αβανα; Και με την παραδοτεα αποσκευη μου, τι ισχυει; Την παραδιδω στην Αθηνα και την παραλαμβανω στην Αβανα η θα χρειαστει να την μεταφερω εγω στην δευτερη πτηση απο την Κων/λη στην Αβανα;
Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα!
και εγω αυτην την απορία έχω εδώ και μέρεςΣε περίπτωση που χρειαστώ το οτιδήποτε, για να επικοινωνήσω με την Turkish, εκτός απο το WhatsApp που έχω βρει, υπάρχει κάποιο mail ή τηλέφωνο;
Ως στιγμής έχω καταλάβει οτι μπορείς να επικοινωνήσεις με WhatsApp, που είδα οτι είναι αυτοματοποιημένο, και με τα social τους... Ενα τηλέφωνο, για κάτι πιο άμεσο, δεν.και εγω αυτην την απορία έχω εδώ και μέρες
Σε 28 μερες πεταω για αμερικη με την turkish. Εκτος απο εστα και διαβατηριο δεν πιστευω να επζω παραλείψη κάτι σωστα;Ως στιγμής έχω καταλάβει οτι μπορείς να επικοινωνήσεις με WhatsApp, που είδα οτι είναι αυτοματοποιημένο, και με τα social τους... Ενα τηλέφωνο, για κάτι πιο άμεσο, δεν.
Αν έχεις αυτά εισαι ετοιμοςΣε 28 μερες πεταω για αμερικη με την turkish. Εκτος απο εστα και διαβατηριο δεν πιστευω να επζω παραλείψη κάτι σωστα;
Αν στείλεις μήνυμα μέσω messenger απαντάνε. Δοκίμασα τώρα να ρωτήσω κάτι και μου απάντησαν. Έχει και ένα τηλέφωνο στο fb αλλά δεν ξέρω πόσο πάει το "μαλλί" αν πάρεις τηλέφωνο...και εγω αυτην την απορία έχω εδώ και μέρες