• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Turkish Airlines Τurkish Airlines - ερωτήσεις, εντυπώσεις

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Στο δρομολόγιο Μαδρίτη-Κωνσταντινούπολη το φαγητό(βραδινό) ήταν εξαίρετο αν και αρκετά βαρύ. Μα κεμπάπ με ρεβίθια; Ρεβίθια σε αεροπλάνο;:rolleyes-80:
Το αεροπλάνο ήταν σχεδόν άδειο, περίπου στα 30 άτομα και η συντριπτική πλειοψηφία Τούρκοι.
Στο αεροδρόμιο της Κων/πολης υπήρχε πολύς κόσμος και όλα ήταν κομπλέ. Εκτυλίχτηκε και ο εξής διάλογος με έναν πωλητή στο αεροδρόμιο όπου πήγα να πάρω καφέ.
-Γειά σου, ψάχνεις κάτι;
-Κοιτάω...τα πάντα.
-Και εγώ κοιτάω εσένα.You are so cute!(τούρκικο καμάκι)
(σιωπή)
-Προς τα πού πετάς;
(εκείνη τη στιγμή έρχεται και άλλος υπάλληλος)
-Προς Θεσσαλονίκη.
-Ισπανίδα είσαι!!; :haha::haha:

Στην πτήση για Σελανίκ το φαγητό(πρωινό) ήταν μέτριο αλλά ούτως ή άλλως το ταξίδι ήταν μικρό. Το αεροπλάνο ήταν σχεδόν γεμάτο.

Και κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση.
Στο Κίτο-Μαδρίτη με IBERIA είχα βαλίτσα μέχρι 23 κιλά. Η βαλίτσα μου ήταν 23.6 αλλά δε μου είπαν κάτι. Επίσης δε μου ζύγισαν τη χειραποσκευή η οποία ήταν καμιά 12αριά κιλά(και βάλε).
Στο Μαδρίτη-Κων/πολη-Θεσσαλονικα με Turkish είχα δικαίωμα μέχρι 20 κιλά και άλλα 10 νομίζω σε χειραποσκευή. Για να μειώσω το βάρος πέταξα ένα μαλακτικό μαλλιών που είχα και έβαλα ένα πορτοφόλι με κέρματα από όλες τις χώρες που είχα πάει στη χειραποσκευή. Όταν άφησα τη βαλίτσα είδα ότι ζύγιζε πλέον 22.5, πάλι δηλαδή ήμουν υπέρβαρη, μη μιλήσω για τη χειραποσκευή τέρας. Και πάλι δε μου είπαν τίποτα, δεν πλήρωσα δηλαδή παραπάνω. Περίεργο δεν είναι;

fotast

Member
Στο δρομολόγιο Μαδρίτη-Κωνσταντινούπολη το φαγητό(βραδινό) ήταν εξαίρετο αν και αρκετά βαρύ. Μα κεμπάπ με ρεβίθια; Ρεβίθια σε αεροπλάνο;:rolleyes-80:
Το αεροπλάνο ήταν σχεδόν άδειο, περίπου στα 30 άτομα και η συντριπτική πλειοψηφία Τούρκοι.
Στο αεροδρόμιο της Κων/πολης υπήρχε πολύς κόσμος και όλα ήταν κομπλέ. Εκτυλίχτηκε και ο εξής διάλογος με έναν πωλητή στο αεροδρόμιο όπου πήγα να πάρω καφέ.
-Γειά σου, ψάχνεις κάτι;
-Κοιτάω...τα πάντα.
-Και εγώ κοιτάω εσένα.You are so cute!(τούρκικο καμάκι)
(σιωπή)
-Προς τα πού πετάς;
(εκείνη τη στιγμή έρχεται και άλλος υπάλληλος)
-Προς Θεσσαλονίκη.
-Ισπανίδα είσαι!!; :haha::haha:

Στην πτήση για Σελανίκ το φαγητό(πρωινό) ήταν μέτριο αλλά ούτως ή άλλως το ταξίδι ήταν μικρό. Το αεροπλάνο ήταν σχεδόν γεμάτο.

Και κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση.
Στο Κίτο-Μαδρίτη με IBERIA είχα βαλίτσα μέχρι 23 κιλά. Η βαλίτσα μου ήταν 23.6 αλλά δε μου είπαν κάτι. Επίσης δε μου ζύγισαν τη χειραποσκευή η οποία ήταν καμιά 12αριά κιλά(και βάλε).
Στο Μαδρίτη-Κων/πολη-Θεσσαλονικα με Turkish είχα δικαίωμα μέχρι 20 κιλά και άλλα 10 νομίζω σε χειραποσκευή. Για να μειώσω το βάρος πέταξα ένα μαλακτικό μαλλιών που είχα και έβαλα ένα πορτοφόλι με κέρματα από όλες τις χώρες που είχα πάει στη χειραποσκευή. Όταν άφησα τη βαλίτσα είδα ότι ζύγιζε πλέον 22.5, πάλι δηλαδή ήμουν υπέρβαρη, μη μιλήσω για τη χειραποσκευή τέρας. Και πάλι δε μου είπαν τίποτα, δεν πλήρωσα δηλαδή παραπάνω. Περίεργο δεν είναι;
Στην βαλίτσα οι διαφορές δεν ήταν τόσο μεγάλες.Και ίσως έπεσες στην εξαίρεση.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Εντάξει δυόμιση κιλά δεν το λες και αμελητέο. Στην IBERIA το καταλαβαίνω. Αλλά στο άλλο σκέλος! Ναι μάλλον έπεσα στην εξαίρεση.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
τις τουρκικες αερογραμμές επιλεξαμε και εμεις για το ταξιδι στη κολομβια.. αθλια αεροσκαφη, στενα βρωμικα στη δε τουαλετα ειχε αποκολληθεί ενα κομματι επιπλο που συγκρατει κατω απο τον νιπτήρα τα χαρτια και ειχαν βαλει μια φαρδια αυτοκολλητη ταινια..μεσα σε ενα χρονο απο το προηγουμενο ταξιδι μου στη Μοζαμβικη με την ιδια εταιρεια διαπιστωσα μεγαλη αλλαγη προς το κατηφορο..

ψαράκι

Member
Παιδιά, τι λέτε; Πως είναι η turkish στο ταξίδι Αθήνα-Νέα Υόρκη; Διαβάζω αντικρουόμενες απόψεις...Άλλοι είναι πολύ ευχαριστημένοι και άλλοι πολύ διστακτικοί...

fotast

Member
Παιδιά, τι λέτε; Πως είναι η turkish στο ταξίδι Αθήνα-Νέα Υόρκη; Διαβάζω αντικρουόμενες απόψεις...Άλλοι είναι πολύ ευχαριστημένοι και άλλοι πολύ διστακτικοί...
Για Ν.Υόρκη δεν ξέρω αλλά για Δυτική ακτή που πήγα σχετικά πρόσφατα θα έβαζα 7.5/10 στο σύνολο.Εξαρτάται και από την τιμή βέβαια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.999
Μέλη
39.707
Νεότερο μέλος
minagouvra

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα