• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Turkish Airlines Τurkish Airlines - ερωτήσεις, εντυπώσεις

fotast

Member
Ναι έχω μαζέψει πολλά λόγω Alpha Προθεσμιακού. Νομίζω το έχουνε συζητήσει κι άλλα μέλη στο θέμα/θέματα για τα μίλια.

Αλλά τώρα σίγουρα βγήκαμε εκτός θέματος..
Πόσα μίλια χρειάσθηκαν για την αναβάθμιση σε business;

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Πόσα μίλια χρειάσθηκαν για την αναβάθμιση σε business;
Δεν έκανα αναβάθμιση. Έδωσα 45.000 μίλια απευθείας για την επιστροφή μόνο από Σαν Φρανσίσκο μέσω Κωνσταντινούπολης (πήγα με Emirates από Μιλάνο απευθείας Νέα Υόρκη γιατί ήταν φτηνά-αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία)

Last edited:

taou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βρότσλαβ
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Δυστυχως οι περικοπες επιασαν και τα εισιτηρια που ειχα κλεισει για τα Χριστουγεννα.
Κοπηκε η βραδινη πτηση καποιες μερες απο Θεσσαλονινη απο/προς Κων/πολη οποτε η εναλλακτικη ειναι να φυγω με την πρωινη και να εχω 14 ωρες αναμονη στο Ατατουρκ.
Γνωριζει καποιος αμα τα ακυρωσω (μου δεινουν το δικαιωμα δωρεαν) σε ποσες μερες επιστρεφουν τα χρηματα στο λογαριασμο μου;

taou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βρότσλαβ
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Δεν το ψηνω και πολυ γιατι θα ανεβει στις 30-31 ωρες το συνολο του ταξιδιου απο κει που ηταν 16-17...
Ασε που δεν λεει αδικα ο σοφος λαος το καθε εμποδιο για καλο.
Βρηκα περιπου ιδιες ημερομηνιες προσφορα με singapore με 150€ λιγοτερα.
Γι αυτο με ενδιαφερει ποσες μερες θα κανει για να κλεισω τα αλλα

taou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βρότσλαβ
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Προς ενημερωση και μονο, με ενημερωσαν οτι επιστροφη των χρηματων θα γινει μετα απο 22-25 εργασιμες ημερες!!

rena88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπολόνια
Ταξίδι-Όνειρο
ΦΙΛΑΝΔΙΑ
Καλησπερα εχω κλεισει με Turkish Αθηνα-Κωνσταντινούπολη και Κωσταντινουπολη-Σκωτία. Και αντίστοιχα την επιστροφή. Πρέπει να μπω καπου να δω αν έχουν ακυρωθει αυτές οι πτήσεις η θα με ενημερώσουν αυτοί?

fotast

Member
Καλησπερα εχω κλεισει με Turkish Αθηνα-Κωνσταντινούπολη και Κωσταντινουπολη-Σκωτία. Και αντίστοιχα την επιστροφή. Πρέπει να μπω καπου να δω αν έχουν ακυρωθει αυτές οι πτήσεις η θα με ενημερώσουν αυτοί?
΄Εχεις κλείσει κατευθείαν από το site τους ή μέσω άλλου;Αν είναι κατευθείαν θα πρέπει να σε ενημερώσουν.Δεν χάνεις και τίποτα να τσεκάρεις και από την μεριά σου.Για πότε έχεις κλείσει;

rena88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπολόνια
Ταξίδι-Όνειρο
ΦΙΛΑΝΔΙΑ
Έκλεισα μέσω άλλου site για 1-7 Οκτώβρη.

Να μπω στο site τής Turkish η να προσπαθήσω να επικοινωνήσω με το site που τα έκλεισα?

Last edited by a moderator:

fotast

Member
Να μπω στο site τής Turkish η να προσπαθήσω να επικοινωνήσω με το site που τα έκλεισα?
Και τα δύο.
Μπές στην Turkish(διαχείριση κράτησης ή κάτι τέτοιο) και δες την κατάσταση της κράτησης.
Επίσης επικοινώνησε με το site/πρακτορείο που έκλεισες και τσέκαρα.Κανονικά βέβαια και αν είναι σωστοί επαγγελματίες θα πρέπει να σε ενημερώσουν μόνοι τους σε περίπτωση αλλαγών καθώς αυτοί έχουν τα στοιχεία σου.

taou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βρότσλαβ
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Επίσης μπορείς απλα να κάνεις μία αναζήτηση και να δεις αν εξακολουθεί να στην εμφανιζει

rena88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπολόνια
Ταξίδι-Όνειρο
ΦΙΛΑΝΔΙΑ
Πήρα επικοινώνησα με το site που τα είχα κλείσει και μου είπαν πως δεν εχουν ακυρωθει οι δικες μου πτησεις. Ευχαριστώ πολύ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.997
Μέλη
39.702
Νεότερο μέλος
Νώντας Χατζόπουλο

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom