Τσικνοκυριακάτικο τσιμπούσι (ετεροχρονισμένη Τσικνοπέμπτη)

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Μόλις συνειδητοποίησα ότι την Τσικνοκυριακή θα είμαι από το πρωί τις 7 μέχρι και τις 7 το απόγευμα επιφορτισμένη με καθήκοντα εφορευτικής επιτροπής στις εκλογές του συλλόγου μου. Το ίδιο και τα άλλα 2 μέλη της τριμελούς παρέας.
:mad:
Δυστυχώς δεν θα τα καταφέρουμε τελικά να παραβρεθούμε. Πιο κάτω μπορείτε να δειτε όλοι τις φάτσες μας, μόλις μάθαμε ότι γκρεμίστηκαν τα όνειρά μας!
:klaps: :klaps: :klaps:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Pandora,
έχουμε καμμιά εξέλιξη στις παρουσίες του Σχοινιά ?? :shock:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Pandora,
έχουμε καμμιά εξέλιξη στις παρουσίες του Σχοινιά ?? :shock:
Παρά την απουσία της Aria C που μας στενοχωρεί πολύ :(, επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται άφιξη υψηλού και πολυαγαπημένου μέλους ως guest star της μεζεδοκρασοκατάνυξης :clap:
Αναμείνατε εντός των ημερών...;):D

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Παρά την απουσία της Aria C που μας στενοχωρεί πολύ :(, επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται άφιξη υψηλού και πολυαγαπημένου μέλους ως guest star της μεζεδοκρασοκατάνυξης :clap:
Αναμείνατε εντός των ημερών...;):D
Για μένα λέει..:D:D

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Οχι !!!! μαλλον για κάποιον απο αυτούς πού έτρωγαν παιδάκια στου ηλία στο Θησείο χθες το βράδυ :cool::cool:
Θα μπορούσα και γι αυτούς :haha::haha::haha: αλλά τους θεωρώ δεδομένους :bleh::haha:
Άλλη είναι η έκπληξη...:clap:

Εσύ δεν θα μας τιμήσεις ή σου πέφτει μακριά ?:roll::shock::D

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Αγαπητοί συναγωνιστές στην επικείμενη Κυριακάτικη κραιπάλη :clap:

Mε λίγες προσθαφαιρέσεις η λίστα συμπληρώνεται και μέχρι αύριο το βράδυ 21/2 ας έχουμε καταλήξει, πόσοι θα μαζευτούμε τελικά :D
Την Τρίτη το πρωί η μαέστρος ;) πρέπει να ειδοποιήσει για την κράτηση...οπότε καλό θα είναι να δηλώσουν όσοι επιπλέον επιθυμούν να συμμετάσχουν στο λουκούλειο γεύμα που θα απολαύσουμε :D

Υ.Γ.Δεχόμαστε και πριβέ μηνύματα, εφόσον κάποιοι θέλουν να κάνουν την έκπληξη...:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom