Τσικνοκυριακάτικο τσιμπούσι (ετεροχρονισμένη Τσικνοπέμπτη)

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Να ρωτήσω αν θα έχει και παιδάκια στην παρέα ???
Απ΄ότι ξέρω μέχρι τώρα δεν θα έχει παιδάκια, εκτός αν έρθει η μικρή της Ρόζας, που πολύ την θέλουμε ;)
Όπως θέλουμε και τις κούκλες σου! :D Ο χώρος προσφέρεται και δεν υπάρχει πρόβλημα για τα παιδιά ;)

Περισσότερα θα μας πει η Ρόζα...Ρόζααα πού είσαι ?

@ papi μου καλώς ήρθατε :D σας περιμένουμε :clap:

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Χρήστο συγνώμη, είναι γεγονός δεν το έχω μαζέψει ακόμη το μυαλό μου..:roll:

Καλό μου γουρουνάκι , Πανδώρα...καλώς σας βρήκα..:D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Για να δουμε παιδες ..τεινω και γω προς θετικην πλευραν.Θα αφησω τις παρελασεις αρον αρον (ελπιζω να προλαβω)και θα ερθω το πιθανοτερον -εκτος απροοπτου -μετα οικογενειακου φιλου .Ειναι και ταξιδιαρης ...βαλτε ολη την τσαχπινια σας να τον κανετε μελος του φορουμ.

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩ
@$#@@# τις εκλογές μου μέσα......
:klaps: :klaps: :klaps:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Για να δουμε παιδες ..τεινω και γω προς θετικην πλευραν.Θα αφησω τις παρελασεις αρον αρον (ελπιζω να προλαβω)και θα ερθω το πιθανοτερον -εκτος απροοπτου -μετα οικογενειακου φιλου .Ειναι και ταξιδιαρης ...βαλτε ολη την τσαχπινια σας να τον κανετε μελος του φορουμ.
Ακόμα δεν τον έχεις κάνει μέλος βρε KLEOPATRA ? :shock: Τσαχπινιά να βάλουμε άμα περάσει τις εξετάσεις...:bleh: δασκάλεψέ τον καλά :haha:
Σας περιμένουμε :)

@ μην κλαις Aria και δεν μπορώ να κάνω κάτι για τις παλιοεκλογές σας :hug:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πανδωρα μου καποιοι ειναι ταξιδακιες αλλα δεν ειναι ολοι φορουμακιες!

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
να κάνω μια πρόταση....επειδή αρχιζει και το αλτσχάιμερ....και για να αισθανθουμε λίγο παιδιά που παιζουν με μαρκαδόρους...μηπως ειναι χρήσιμο να εχουμε στην εισοδο καποιες αυτοκολλητες ετικέτες και μαρκαδόρους ωστε οποιος ερχεται να γράφει το nickname του και το κατα κόσμον ονομά του και να το κολλά στο πέτο του.....ετσι για να μην ξεχνιόμαστε?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
να κάνω μια πρόταση....επειδή αρχιζει και το αλτσχάιμερ....και για να αισθανθουμε λίγο παιδιά που παιζουν με μαρκαδόρους...μηπως ειναι χρήσιμο να εχουμε στην εισοδο καποιες αυτοκολλητες ετικέτες και μαρκαδόρους ωστε οποιος ερχεται να γράφει το nickname του και το κατα κόσμον ονομά του και να το κολλά στο πέτο του.....ετσι για να μην ξεχνιόμαστε?
Αν δείτε το δικό μου που θα γράφει "KLEOPATRA" και "Αντώνιος", να μην τρομάξετε.... :haha:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Τι τα θέλετε τα ταμπελάκια; κατευθείαν στο μέτωπο με ανεξίτηλο μαρκαδόρο, να μείνει και για την επόμενη φορά.

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
καλά δεν πειραζει...με κοροιδευεται.....θα τα πουμε την κυριακή και χωρις ταμπελάκια...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom